Rekoh mozda nisam upucen za neki detalj, jer iskreno nisam probao deponovanje i koriscenje PP balansa (imam korejski PP za primanje).
Ali ovo izgleda dodju padobranci opet, ne procitaju nista sem zadnjeg posta, i onda opet stranice i stranice nepotrebnog objasnjavanja necega sto je na svakoj prethodnoj receno![]()
@Censored - Nisam govorio o deponovanju novca na PP račun, nego o korišćenju novca koji se nalazi na računu, a koji je dobijen od neke usluge/prijatelja/rođaka etc...
Moja greska :S:@tiha - Kako nije dostupna, kada se plaća bez problema sa PP Balansom? Ne povlači novac sa kartice, nego direktno sa PP računa.
Jel postoji neki limit na uplate ?
Drug je trebao da mi posalje oko 600 $, ali kada ukuca moj email pise mu da taj account ne moze da primi tu sumu novca ?
Account mi je Premier i verifikovan je i dodate su 2 kartice na njega.
Spoji ovo sa onim sto sam rekao i imas odgovorNe razumem kako na račun, kad ne možemo da spojimo bankovni račun sa PayPalom ?
Prođe prvi u mesecu a pare mi i dalje stoje na balansu,nisu se prebacile na vizu virtuon kako sam očekivao,gde li je problem?
Kakve dodatne EUR partije?
Ali "formalno" ne moze, nego se otvori novi devizni, isto besplatni sa EUR partijom, pare se "formalno" prebace na taj i onda podigne.
Mada dizanje sa Internet kartice ide tako što ti otvore jedan besplatan racun u EUR i sa internet kartice prebace na taj racun i onda ti daju pare na ruke. Čista formalnost ništa što nas treba puno da interesuje.
Napisano je vec nekoliko puta u temi.
Imam jedno pitanje posto sam neiskusan sa pp. Narucio san neku futrolu za mob i platio preko pp-a. Dva dana kasnije prodavac mi javlja da nema futrolu i da ce izvrsiti refund. Stize mi mejl da je refund izvrsen a ja koliko se secam proverio sam stanje na Visa internet kartici i pare su vracene. Medjutim par dana posle toga ja vidim da mi nema tih para na racunu, proverim pp nalog i vidim kad je izvrseno placanje pa posle toga refund medjutim posle refunda opet se javlja placanje prodavcu iako vise nismo nikakvu kupovinu obavili. Moje pitanje je da li je ovo uobicajena procedura prilikom refunda ili su nesto zeznuli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari