Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Ma deru za medalju. Samo je pitanje dana kada ce poceti da naplacuju svaku posetu njihovom sajtu.
Ljudi kome da se obratim uzimao sam neke kreme preko nemackog sajta prvo sam uplatio oko 22e. za njih pa posle mi je se obratio vlasnik sajta i rekao mi je da ako hocu da mi ih posalje za srbiju moram da uplatim jos 8e.
Sto sam ja i ucinio i vise mi se od tada nejavlja niti mi odgovara na email poruke a porucena roba nikad nije stigla.
Od toga ima skoro dva meseca.
Kome da se obratim i sta da radim ima li pomoci?
Sajt je ovaj u pitanju:
http://www.belvisana.de/
Update: The new timeline for opening a case is 30 days after the latest estimated delivery date.
To improve the resolution process for both buyers and sellers, the last day to open an eBay Buyer Protection case is changing from 45 days from payment date to no later than 30 days after actual (or latest estimated) delivery date*. This will give all buyers, international and domestic, the same amount of time after actually receiving or expecting to receive their item, to open an eBay Buyer Protection case. There is a transition period to make this go more smoothly.
The last day a buyer can open an eBay Buyer Protection case for transactions:
before October 26, 2013, is 45 days from payment date or 30 days after actual (or latest estimated) delivery date, whichever is later.
on or after October 26, 2013 with delivery dates on or before November 10, 2013, is December 9, 2013.
with actual or estimated delivery dates after November 10, 2013, is 30 days after actual (or latest estimated) delivery date.
*When we have no shipping or delivery information, we consider the latest estimated delivery date to be 7 days from payment date for transactions between a buyer and seller in the same country, and 30 days from the payment date for buyers and sellers in different countries.
Da li je PP nesto menjao u politici zastite kupaca (i prodavaca)?
Citam na ebay-u da je doslo do promene pravila (sada je prelazni period) pa me zanima da li je tako i na PP?
http://pages.ebay.com/help/policies/buyer-protection.html
Otvorio sam paypal nalog pre 5-6 dana i iste verifikovao karticu i sve proslo OK.Otvorio na ebay nalog i povezao ga sa pay pal nalogom.Veceras nesto sam hteo da pazarim sa jednog sajta(vitacost.com) i vidim ima opcija da se plati sa PP i ajde da probam.Uradim checkout sa PP ulogujem sa sa E-mailom i passom i kliknem continue i izbaci da sajt ne prihvata PP naloge napravljene na Srbiju.WTF?El se desilo to nekad vama?
jel moze neko da kaze nesto na racun pp taksi? posto svuda vidim da pise oko 5%+0.35centi, a na kraju kad se sumira izadje na 20%. U cemu je caka?
Ljudi kome da se obratim uzimao sam neke kreme preko nemackog sajta prvo sam uplatio oko 22e. za njih pa posle mi je se obratio vlasnik sajta i rekao mi je da ako hocu da mi ih posalje za srbiju moram da uplatim jos 8e.
Sto sam ja i ucinio i vise mi se od tada nejavlja niti mi odgovara na email poruke a porucena roba nikad nije stigla.
Od toga ima skoro dva meseca.
Kome da se obratim i sta da radim ima li pomoci?
Sajt je ovaj u pitanju:
http://www.belvisana.de/
customer_research_eu(at)paypal.com
https://www.paypal-research.com
Imam bosanski paypal nalog. Legle su mi neke pare na njega, planirao sam odmah da ih potrosim ali kada idem da platim nesto on mi nudi samo da skine pare sa kreditne kartice, paypal balance ne nudi, a regularno ga vidi kad se ulogujem. Da li je neko imao taj slucaj i kako resiti? Kad idem na withdraw mogu (ili bar mislim da mogu) da povucem pare, ali ne bih to da radim da placam proviziju + konverziju u evre kad svejedno treba da kupim nesto. Ima li resenja?
Takođe. Iako je sa paypal.com domena, ja sam im ga šibnuo na onaj njihov spoof mejl za potencijalni phishing.
Nakon toga mi je stigla zahvalnica na ruskom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari