pa reci ti meni jel ima razlog da lazem? porucio sam juce neku lampu sa nkon sajta, tamo se placa u evrima, paypal mi je u evrima i kartica u evrima, kada sam kliknuo da platim, ulogovao se na paypal i poslednji korak mi je bio pisalo nesto u dinarima, i ja reko staaaaaaaaa? i pogledam dalje ima to other conversion options, kliknem drugu opciju bank conversion umesto paypal i vrati mi se u evrima i pokazuje evre i evri su mi naplaceni, dobio sam od paypal mail da je u evrima iznos...posle sam jos jednu porudzbinu imao i automatski mi je upamtio podesavanja i obracunavao u evrima...
"nije da ne verujem" znaci da nisi siguran da je to istina, sto opet znaci da postoji sansa da nije a da bi to bilo ja moram da govorim neistinu, tj iznosim laz.
Prodavac placa proviziju pejpala a ti proviziju banke .to placa prodavac.
Meni isto nema provizije, raiffeisen kartica tj. devizni net racun je u pitanju...
To je bilo letos ,carinjene posiljke su dobijale novi RS broj za pracenje ali su prekinuli sa tom praksom .Negde sam pročitao (ovde na forumu samo se ne sećam koja tema) pa me zanima da li je istina da naša pošta od skoro dodeljuje nov (svoj) tracking # za pakete iz instranstva? Ako je tako da li to znači da mi u stvari više ne možemo da ispratimo paket jer ga ne prikazuju pod originalnim tracking brojem?
Ja sam nov u ovome pa mozda imam cudna pitanja.U svakom slucaju, na sta se misli kada kaze FREE SHIPPING, jer i dalje imam cenu za Postage and packaging ??
Pretpostavljam da nije za ovu temu al da pitam. Naručio sam paket iz Kine plaćen 32$. Paket je stigao i poštaru je plaćeno 66din (nemam pojma za šta, nisam bio tu) i uz paket je stigao ovaj papir.
![]()
Šta sad da tim? Jel ja trebam negde da uplatim ovaj iznos od 1.084, 11din, pošto nije naplaćeno prilikom primopredaje? I jel postoji neka opcija žalbe na procenu cene paketa (65$ umesto 32$)? Nije da ću da se jurim za 500din (ili celih 1.084), čisto da znam opcije.
Hvala.
Jel zaboravio ili je takva procedura da se vraća?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari