Ja sam cimao itekako, vidite ranije u ovoj temi svu prepisku. Bez uspeha.svi imaju problem ali niko nije ckmao supprt za rukav?
USPEO SAM DA PLATIM POSLE NEKOLIKO DANA MUČENJA! Ko kod je čitao ovu temu zna koliko sam pokušavao, i evo, preko eBay.it -- prošlo! Woo hoo! Hvala veliko na ovome!!! :banana:EBAY.IT za sve sto ne prolazi na .com/.ie/co.uk i ostalim
Може ли неко да потврди да ли сервис ради са Vsa electron дебитним домаћим картицама ? хвала.
^ Zvanicno do 30 dana.
Amazon Appstore će biti dostupan i u Srbiji, izvesno sa mogućnošću plaćanja i naplate
Amazon Expands Global App Distribution To Nearly 200 Countries
![]()
Soon, Amazon will open distribution in nearly 200 additional countries, including Australia, Brazil, Canada, Mexico, India, South Africa, South Korea, and even Papua New Guinea and Vatican City. For consumers, this means that they’ll soon be able to access a large and growing catalog of apps and games from Amazon, and for developers, this means you’ll quickly have a much larger audience to download and enjoy your apps and games.
https://developer.amazon.com/blog/index.html
Eto, ako neko ima Android![]()
Mislim da je neko već objasnio. Sajtovi kao što su Amazon i Moneybookers, a vidimo i PayPal, moraju da verifikuju postojanje kartice i autentičnost kartice, odnosno njenog vlasnika. Konkretno, Amazon skine 0,01 USD kada se kartica dodaje i ništa više. Nema druge provere. Moneybookers (Skrill) skine neimenovani iznos između 0,99 i 1,99€ i zahtva da se upiše u forumu koliko je tačno u evrocent skinuto (što se ne vidi sa e-banking sajta jer oni skinu 6% više, već mora da se zove banka), dok PayPal traži da se upiše kod iz transakcije koju naplati 1,5€. Svi oni vraćaju taj novac kroz sedam dana (mislim da je taj period do Vize, ne do njih)!Ašto skidaju i 1$?
Dobićeš i to nazad za do 30 dana. Čak i ako ne dobiješ, pozoveš banku i kažeš da imaš rezervisana sredstva koja nisu rasknjižena i oni ponište tu transakciju(e).Skida se valjda i 0.1€ kada vezuješ karticu, da bi proverili da li kartica uopšte postoji (to mi barabe nisu vratile, i ne mogu nikako da prežalim)
Ni meni nece da prodje kupovina ni na .com ni na .it... Intesa Visa internet kartica...
Nego da pitam nesto, kada sam isao na bay it i posle toga mi nije prosla transakcija, u mom nalogu stoji da sam kupio proizvod, ali ga nisam platio... Da li mogu da obrisem to, posto ne vidim nigde opciju da obrisem samo "Pay it"???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari