Nije tačno, možeš imati više valuta na intesa visa internet kartici. Ja konkretno imam i dolare i evre, ne vrši se nikakva konverzija već skine sa valute u kojoj plaćam.
E, to, dakle, nisam samo ja imao problem.Hvala.
Mada, kad sam izricito trazio, rekli su da ne moze za Intesa visa internet. Verovatno srpska posla, ili ne znaju ili ih je mrzelo.
Pogrešno ti je rekao. Možeš na kartici otvoriti partiju za drugu valutu. Ja imam za evre i dolare.
Vidim dodali nas i na EBay-u.
kuca se 00381
Ja sam upisao telefon 064xxxx pa valjda imaju dialing code Srbije u sistemu...
Srednje ime ne postoji u Srbiji. Pak vam na paypalu nista ne znaci.
Otvorio jutros nalog, visa electron Erste sljaka.
@Velja
Mislio sam da nije bilo jer si za svaku kupovinu morao da pitas prodavca da li hoce da posalje u Srbiju.
Kako misliš dodali nas na ebay kad je i ranije tamo stojalo Serbia?
Jel neko zna tačno, ne mogu da se primaju pare sa drugih paypal naloga (tipa prodaja na ebay) ili ne mogu da se pare prebace na račun u banci?
Je l' moze jedna osoba imati dva accounta? Ja imam bosanski, sa bosanskom karticom, je li legalno da otvorim ovaj sad sa Intesa karticom?
sudeci po
https://www.paypal.com/worldwide/
Mozes da saljes pare kome hoces ali nalog u Srbiji trebalo bi da moze da prima pare ali ne i da ih skida sa PP na racun u banci ili karticu.(nema Withdraw opcije)
naravno dok se ne proba nista nije sigurno :d
Send Money to Anyone in the Growing PayPal Network
Da ali ako se registrujes na USA ne traze ti +1 pozivni, pa kapiram da je za Srbiju isto. Mada sanse da ce te paypal zvati su otprilike kao da Jordan zaigra u NBA opet...
Ime oca ne znaci ni tvom postaru, a ni paypalu...
Pak upisujes kada kupujes na netu u poljima za to predvidjenim? Na paypalu samo komplikuje buducu vefirikaciju dokumenata ako bude trebala![]()
Pogrešno ti je rekao. Možeš na kartici otvoriti partiju za drugu valutu. Ja imam za evre i dolare.
Da ali ako se registrujes na USA ne traze ti +1 pozivni, pa kapiram da je za Srbiju isto. Mada sanse da ce te paypal zvati su otprilike kao da Jordan zaigra u NBA opet...
Pak upisujes kada kupujes na netu u poljima za to predvidjenim? Na paypalu samo komplikuje buducu vefirikaciju dokumenata ako bude trebala![]()
sudeci po
https://www.paypal.com/worldwide/
Mozes da saljes pare kome hoces ali nalog u Srbiji trebalo bi da moze da prima pare ali ne i da ih skida sa PP na racun u banci ili karticu.(nema Withdraw opcije)
naravno dok se ne proba nista nije sigurno :d
Mene su zvali, da potvrdim neku malu donacijuDa ali ako se registrujes na USA ne traze ti +1 pozivni, pa kapiram da je za Srbiju isto. Mada sanse da ce te paypal zvati su otprilike kao da Jordan zaigra u NBA opet...
Samo možeš da SEND, jer smo u toj grupi:
Možeš.@Ostali
Ako ugasim stari paypal madjarski, otvorim novi srpski, mogu li da ga vezem na postojeci ebay account? Da ne gubim ocene
Mene su zvali, da potvrdim neku malu donaciju
@Zmaju
Koju visu iz procredita si dodao? Pitam zbog drugarice koja tu ima neku visa debitnu.
@Ostali
Ako ugasim stari paypal madjarski, otvorim novi srpski, mogu li da ga vezem na postojeci ebay account? Da ne gubim ocene
Možeš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari