Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Javno se zahvaljujem korisniku tiha.
Ovih dana sam svaki cas odlazio na pp sajt, da proverim ima li nas.
Na kraju saznam na benchmark.rs od tihe. :)

Sada mi ne valja telefonski broj. Unosim mobilni kao +3816...?

Meni konstantno izbacuje "Sorry — your last action could not be completed"
Verovatno ce sve da se sredi u narednim danima...

A č,ć jel ste unosili?

Imam č u "Bečej" i to nisam uneo.
Ostalo mi je bez nasih karaktera.

Ja sam upravo otvorio nalog i povezao i verifikovao Visa Electron karticu.

I mene zeza telefonski broj. Uneo si broj bez plusa, bez nula, bez razmaka 381xxxxxxx? Da li je moguće naknadno menjanje podataka, tipa kao stavim da sam Drasko, da kasnije promenim u Draško? Beše za Intesinu Visu je vezano ime prezime bez naših slova?

I mene zeza telefonski broj. Uneo si broj bez plusa, bez nula, bez razmaka 381xxxxxxx? Da li je moguće naknadno menjanje podataka, tipa kao stavim da sam Drasko, da kasnije promenim u Draško? Beše za Intesinu Visu je vezano ime prezime bez naših slova?
Uneo sam broj u formatu 3816xxx
Moguce je naknadno promeniti mejl, adresu i racun (banku). Ne znam za ostalo...

edit: upravo sam iskopao. Mozes da promenis ime. Valjda. Nisam kliknuo, ali postoji opcija...

edit 2: javim drugu za ovo, on pokusa i dobije:

"The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal."

Uspeo sam i da verifikujem.

Poslednja izmena:
:banana: Hvala, uspelo je...Nadam se da neće puno da smaraju sa ovim mailovima.

evo i ja odradih, intesinom visa karticom.
stavio sam nasa slova jer je tako i moje ime na kartici napisano.
format tel. broja kao i serveto +3816xxx

Uspeo i ja ida dodam i da verifikujem karticu. Ako tokom dodavanja kartice ka ze da nije podrzana pokusavajte ponovo, meni je tek iz petog puta uspelo...

Nema na cemu.
Ovaj moj drug ne uspeva.
Sigurno ljudi u paypalu rade sad, jer je kod nas noc, pa racunaju da vecina spava. Kad su ljudi odavde navalili, ovima je opala kosa... :d

edit: ja sam uneo broj telefona bez plusa. Sa plusem nije hteo da prihvati.

Uspeo sam, ovog puta mi se u registraciji pri kraju pojavila opcija da unesem kreditnu karticu odmah. Za broj telefona sam uneo 00381.... i može slova ć, ž...

I ja sam broj bez plusa, bez razmaka u formatu 381xxxxxx. A sva imena i nazive bez naših slova.

Nego interesantno kako su čekali deseti u 00:00 po našem vremenu da puste uslugu...

p.s. 'al će nekom da utrnu usta, lele :smoke:

Završio sve. Verifikovao karticu,skinuše mi evriće...kažu da će da vrate :D telefon uneo sa 00381, nisam koristio naša slova.

E i da ja dočekam ovaj dan :guitar:

Sad mozemo i dumremo. :D

edit:
Jos ne mozemo dumremo. Zivecemo vecno. Stalno nas drze na korak od sveta. Ali, sta sad... :)
"Currently PayPal accounts in Serbia are only able to send payments. This recipient is not eligible to receive funds."

Poslednja izmena:
Vidim dodali nas i na EBay-u.

Kad se slegne sve ovo, pa ako neko bude imao vremena da proveri kako je za Biznis korisnike. Dali ide samo placanje ili procesuiranje kartica...

'Ajde sad jedno n00b pitanje, da li je moguce linkovati paypal nalog sa onom Raiffeisen Visa Virtuon karticom (tj. internet karticom). Hoce li mi nesto biti onemoguceno njom? Odnosno vec sam ulinkovao, pa sam se setio da sam ja jedina osoba koja moze uplacuje na taj namenski racun, pa ispada da ne moze PayPal uplacuje na isti taj racun. Odnosno ne moze da mi refundira moj 1 evro, koliko kapiram uopste nije moguce uplatiti na ove naloge, tj. PayPal to ne podrzava za Srbiju, jel? :D

Moguce je. Upravo sam dodao RF Virtuon samo moram da odem u banku za koji dan da vidim na izvodu confirmation code. Inace moze da se uradi povracaj novca na karticu, recimo da ti prodavac vrati pare i sl. kao sto je ovo kod PayPala.

Ae dok je ceo forum u ovoj temi, prilikom kreiranja acca (ugasio sam stari), da li da koristim nasa latinicna slova sa kvacicama ili bez? Zanima me sto se tice imena i prezimena posto valjda mora kao na kartici, a i da li je bolje adresu napisati na "engleskom", (Belgrade+ulica i broj bez kvacica) ili original ime? Takodje me zanima postanski broj da li da stavim 11000 za Beograd, ili 11030 za Cukaricu, ili 11034 za moju postu u Zarkovu? Znam da ce sve ovo raditi ali sta je najefikasnije, zbog prodavaca i nase retardirane postanske komunikacije i birokratije? Fala vi unapred :).

Ma daj bre kakave crne kvacice. Pisi bez toga, ko da je bitno, nikad se pre nisu bunili na fake nalozima.

pitanje... kako se verifikuje Intesina Internet kartica? uzeli su mi 1.50 ali ne znam gde mogu da pogledam te transakcije i odradim verifikaciju :/

Uloguješ se na intesa online i pogledaš nedospele obaveze na internet kartici. Jedna od njih će biti sa PP*xxxx te 4 cifre upišeš i verifikuješ!

Ontopic: Sad će navala Crnogoraca i Makedonaca da otvaraju PP kod nas xD

I ja sam malopre otvorio nalog, sutra cu da dodam karticu.
Koliko vidim, samo je Srbija ubacena, nema Crne Gore ni Makedonije.

Nazad
Vrh Dno