Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Ne moraju, ljudi se sele.
Vec vidim naslov u kuriru "Pola evrope emigriralo u Srbiju" :D

Ljudi jos nije bilo ni zvanicnog obavestenja da cemo zaista dobiti PP, niti je ijedan novi nalog otvoren (na Srbiju) a vi vec mislite kako da se "prebacite" na Srbiju... Sta vam je potrebno... Kao da cete trebati da dajete prijave na salterima i cekate nove pasose po mesec dana, a ne da vam u najgorem slucaju treba novi mail koji se otvori za 60 sekundi :)

Important information for all applicants from Serbia
05.04.2013
Dear Serbian friends, since this year we choose PayPal as our only partner in payment we caused you a few problems. We did not know that PayPal is not present in Serbia for what we apologize. But lets skip to good news. We got answer from them that they are doing everything that from 9 of April Serbian customers will be able to open an account with them and pay via account or credit card. So you can submit your works and pay after that date. Early birds prices will be accounted. If that will not happen we will of course find a different solution.

Ajde više...

Heh a taman sam se izmucio da otvorim Visu i pun nalog u Koreji :)
Samo ... jel' ovo bese vest od 1. aprila?:)

Taman pohapsiše one sa carine a sada stiže i PP:d
Sada kada krene kupovina sa svih strana ima da nastane haos na carini:)

Meni muštuluk :D, prvi objavih iako sa nevericom, al' da ne budem pticica koja rano cvrkuce ... ajde da sacekamo do 9-10. aprila

Iz koje godine je ova vest?:d

Odbrojavanje počinje: za manje od 24h ulazimo međ' civilizovan svet. Ili, pak, opet ne. ;)

Ne verujem da je ova vest tačna. Ne ložite se bez potrebe.

Vama ce adresa svakako biti drugacija jer cete umesto Pere Perica 1, 11000 Beograd, Bosnia and Herzegovina na novom nalogu imati Pere Perica 1, 11000 Beograd, Serbia. To zajedno sa novom email adresom predstavlja ponovo unikatan nalog.

A kartica koja je registrovana na drugom nalogu?

Nadam se da nece biti problema, posto sam imao nalog dok sam bio u US, pa je limitiran i ne mogu mu nista odavde.

Mislim da neće prihvatati kartice koje su vezane za neki drugi accaunt ... moraće nove da se vade ...

^Cak i ako se kartice obrisu sa prethodnog naloga i nalog deaktivira?

Mislim da da .... verovatno da još neko vreme stoje podaci kod njih .... videćemo ... nek dodje do toga prvo ...

Ja ne mogu nemacku karticu da koristim na drugom nalogu vec nekoliko godina. Kaze vezana za drugi nalog i ne moze.
Mozda moze ako se padne isti broj kartice kod DRUGOG korisnika (drugo ime/prezime), ali sa istim se ocigledno zadrzi dugo.

Ocemo da pravimo zurku/docek PayPala na trgu, sa masovnim otvaranjem naloga?

Ja ne mogu nemacku karticu da koristim na drugom nalogu vec nekoliko godina. Kaze vezana za drugi nalog i ne moze.
Mozda moze ako se padne isti broj kartice kod DRUGOG korisnika (drugo ime/prezime), ali sa istim se ocigledno zadrzi dugo.

bz vz ...

Zamenicu karticu, samo da ne moram identitet da menjam :)

^ count me in! I'm going to bring booze and open at least three accounts! :)

Stvarno komedija...nisam znao da vam toliko to znači.. Vidim da je ovim rešen problem nezaposlenosti u zemlji..

Fali PayPal, dobra ekonomija i... da ne nabrajam sad :D

Nema nista od toga. Kako Slovenci znaju da ce paypal poceti kod nas da radi? Da nije ta vest osvanula 1.4. na slovenackom sajtu?
Na Fidži-ju je prošla ponoć, tj sad je sutra a paypala jos neeemaaa :D

Poslednja izmena:
Dodali su i Makedoniju u tu njihovu vest?

IMPORTANT INFORMATION FOR ALL APPLICANTS FROM SERBIA AND MACEDONIA
05.04.2013
Dear Serbian and Macedonian friends, since this year we choose PayPal as our only partner in payment we caused you a few problems. We did not know that PayPal is not present in your countries for what we apologize. But lets skip to good news. We got answer from them that they are doing everything that from 9 of April Serbian customers will be able to open an account with them and pay via account or credit card. So you can submit your works and pay after that date. Early birds prices will be accounted. If that will not happen we will of course find a different solution. For Macedonians we will arrange a diffrent type of payment in a day or two. We will keep you posted.

Ja bih pre ocekivao da ce Srbija, CG i Makedonija u isto vreme da dobiju PP.

Ako nam sutra puste PayPal, ja cu svima redom ko se javi u ovoj temi da p* k* (sto ne znaci da sam gej) :d :d :d :d :d :d

Praviš Kafu? :D

@Nervozni Poštar
Evo, meni prvom ne moraš, čak i ako dobijemo PP. Ali ne verujem da od toga ima išta pošto na stranici sa policy updates nema ni reči o srbiji.

Evo dosao i taj carobni 9-ti... Nas na listi opet nema :D

Vrh Dno