Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Ovo će verujem mnogima koristiti. Imao sam otvoren nalog sa Intesa Internet karticom, zemlja Croatia. Išao sam prvo na remove credit card, onda Close Account. Onda otvorio novi nalog sa drugim email-om, svi podaci isti, samo zemlja naravno Serbia, dodao istu Intesa karticu, verifikovao, sve prošlo bez problema :)

Evo ga.

Send Money to Anyone in the Growing PayPal Network:

Azerbaijan Republic
Burkina Faso
Burundi
Chad
Djibouti
Gabon Republic
Kazakhstan
Kyrgyzstan
Namibia
Nauru
Nicaragua
Niger
Rwanda
São Tomé and Príncipe
Senegal
Serbia
Sierra Leone
Somalia
Tajikistan
Turkmenistan
Uganda
Ukraine
Yemen
Zambia

Ekipa snova! :d

Imam PP nalog na Austriju i par $ balans.
Zanima me sledece : ako platim nesto sa PP, da li mi skida balans ili vuce sa kartice?

Samo najbolji u toj grupi :)

E sad mene nesto drugo zanima!

Slovenci su na onom sajtu pre dva dana najavili ovo a nakon toga Blic prenosi izjave Ljajica kako ide u poseti da pita Pejpal blabla...

Ko koga tu laze! I ODAKLE su Slovenci znali???

Prilikom registracije su mi skinuli 1 evro? A za verifikaciju kartice traze jos 1.5 eur, Da li ce taj 1 eur staviti na balance ili je to neki sing up fee?

Samo najbolji u toj grupi :)

Slovenci su na onom sajtu pre dva dana najavili ovo a nakon toga Blic prenosi izjave Ljajica kako ide u poseti da pita Pejpal blabla...

To i mene zanima... Bez najave u "policy update" ...

Pozz svima posto sam totalno nov u ovome kao i vecina molio bi ako neko moze da pojasni koja je kartica potrebna za registraciju na pay pal koja valuta je potrebna da bude na kartici i slicno ukratko koja je najjednostavnija metoda da se nalog otvori i bude aktivna...(mogu posto imam stalan poso da u bilo kojoj banci uzmem karticu koja je potrebna samo dajte savet sta je najjednostavnije)

Zar veruješ političarima? Novine ni ne računam (udeo države u njima, ko više plati - više klati...). Ko zna šta su oni znali mesecima unapred, ali mrse mooda i verovatno hoće da prikupe zasluge da su oni ti koji su doveli PP u Srbiju (i pokažu narodu da kao nešto rade), a ne da je sam PP odlučio ''da dođe''.

sry na off-u

Poslednja izmena:
Rasim procitao kod Magdalene pa izasao sa ekskluzivom :D

U nalogu ne mogu da izmenim Slovenija u Srbija, ali na alternativnoj-gift adresi stoji Srbija i puna adresa, da li da se zezem sa registrovanjem i verifikacijom (prošli put jedva izvukoh tih 2 evra), ili da ostavim kako je sada?

Da li jos neko ima problema sa loggovanjem trenutno ?

Ja ne.

Za sve koji ne znaju kako da verifikuju, u nedospelim obavezama imacete

POS PP-XXXXCODE

Te 4 cifre xxxx su vam bitne, njima verifikujete!

Upravo sam otvorio novi, regularni PP nalog, pored ovog starog na Hrvatsku od 2009.
Svi podaci identični kao i na ovom drugom, druga email adresa i država, naravno, zakačena MasterCard kartica, sve prošlo kako treba, čekam verifikacioni kod na izvodu banke (skinuli mi 1$ i posle 5 min. stornirali).
Hrvatski nalog ostaje otvoren za ne daj Bože, pošto sa njim mogu i da primam parice...
Sve u svemu dočekasmo i mi taj dan.

Lepo lepo, a sad pitanje ...

Ime i prezime BEZ kukučastih (nasih) slova?

Sta sa srednjim imenom, ostavljamo prazno ili upisujemo ocevo ime?

Ako sve mora da bude kao na kartici onda bez kukica i bez srednjeg imena?

Posto cu na Visa Virtuon od rajhfazan banke da otvaram nalog, pod CSC pisem onaj trocifreni broj na poledjini ?

Sta bude kad se to odradi?
Treba nesto jos negdje potvrditi sa necim?
Sta je to, gde se to nalazi, kako do toga doci i kad se to dobije ?
(molim detaljno objasnjenje, "korak po korak", tutorial za men**** uskra**** osobe)

Inace kako ste?
Je li neko nesto pazario sa novootvorenim nalogom...? :D

Upravo sam otvorio novi, regularni PP nalog, pored ovog starog na Hrvatsku od 2009.
Svi podaci identični kao i na ovom drugom, druga email adresa i država, naravno, zakačena MasterCard kartica, sve prošlo kako treba, čekam verifikacioni kod na izvodu banke (skinuli mi 1$ i posle 5 min. stornirali).
Hrvatski nalog ostaje otvoren za ne daj Bože, pošto sa njim mogu i da primam parice...
Sve u svemu dočekasmo i mi taj dan.

+1 . da ne kucam i ja :) :)

Master intezina?

Radi!

Nego, sta ovo treba da znači - vratio se Vajber, dosao PayPal "preko noci" skoro...? Uskoro ce i Google Play i G-Wallet da prihvate Srbiju. Čime sto to zaslužili ako nam je do sada bilo uskraćivano? Jesmo li nesto prodali, "bili dobri", obecali? Preko 10 god. čekamo PP, zašto baš sada?

Da li je neko sada probao, pošto prolaze NAŠE kartice, da na stari slovenački ili hrvatski ili koji već ima, da nakači sada neku našu karticu? Da ne bi gasili, jer na njih ipak može da se prima kinta ... ili možda sad da se otvori na Sloveniju, da se odma primaju pare bez problema..

pitanja oko kartica...
imam Visa Virtuon Raiff banke, ali u mom malom prigradskom naselju ugasena raiff banka, i moram licno da uplatim, jer je vezana za devizni racun. Postoji Intesa banka, pa razmisljam da otvorim racun, tj da uzmem karticu...da li je bolje intesu internet ili mastercard intesinu, posto pretpostavljam da je mastercard dinarska kartica /kolike su provizije, tj uslovi konverzije/? jel ima sam jedan tip mastercard-a? S obzirom da platu ne primam preko racuna, sta predlazete da uzmem? Ima li razlike u vremenu potrebnom da se izradi kartica?

Poslednja izmena:
Verifikovan sa Intesa Visa Internet karticom :D

Sve gotovo za 2 minuta :D:D:D:D

Eto, sad ste svi srećni, kreirali ste acc na PP, samo još da vidimo kakve ćete transakcije ostvariti uz obzir da provizije nisu zanemarljive:laugh:

Mod, mogao bi naročit thread (sa opcijom za glasanje) ko je izvršio najskuplju stansakciju ?

Eto, sad ste svi srećni, kreirali ste acc na PP, samo još da vidimo kakve ćete transakcije ostvariti uz obzir da provizije nisu zanemarljive:laugh:

Mod, mogao bi naročit thread (sa opcijom za glasanje) ko je izvršio najskuplju stansakciju ?

Jes ti koristio ikad Paypal kad tako lupaš ili se još nisi probudio?

Opštepoznata činjenica je da onaj ko prima novac preko pp plaća proviziju a ne onaj koji šalje sem ako pošiljalac pošalje kao gift, u kom slučaju nema fee uopšte.

Nazad
Vrh Dno