Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Ja se taman ponadao p... k... :D

Ima nade, jos uvek nije radno vreme pocelo na zapadnoj obali :D

Mozda jos uvek dobijemo p... k...

:D

Nece biti problema, ponekad se uloguj sa austrijske IP adrese (il daj rodjaku tamo), da te imaju u evidenciji.. samo pazi na limit od 2500e godisnje i naravno da ti niko ne otvara claim/dispute. Vec sa 2-3 claima si kandidat za odstrel.

P.s. ako nekog zanimaju neke uplate i kupovine preko paypala, nek me kontaktiraju na PP. U principu, kes na ruke, a ja izvrsim uplatu u roku od pola sata.

Ja imam Paypal vec oko 5 god. Od toga poslednje skoro 2 godine otvoren sa rodjakovom visom i banc acc ( dobar neki rodja :) ) iz SFRJ Njemacke i nikada nisam pristupao iz Nemacke. Znaci ne postoji ikakav log sa svapskim IP a imam 140 kupovina , kupio tehniku za ceo stan od led i plasme tv do ....lonceta za kaHfu :) . Potrosio masala novca i nikad me nisu cimnuli za bilo sta . Da cuknem vo drvo .

Mani ti PP, nego kako si toliku tehniku doneo ovamo a da ti nije pozlilo :D

Današnje internet izdanje "Blic-a" donosi sledeću vest: "PejPal" dolazi u posetu Srbiji, pa Dačić ide u posetu "PejPalu"

Predstavnici jedne od najpoznatijih kompanija za plaćanje putem intereneta “PejPal” dolaze u Beograd najkasnije do kraja meseca. Kako “Blic” saznaje, prilikom te posete američka kompanija bi trebalo da saopšti datum početka svog poslovanja u Srbiji.

U prevodu mlaćenje prazne slame, piše do kraja meseca, a pošto je kod nas za PP bila opšte poznata informacija do kraja godine, sad se nameće pitanje kog meseca i koje godine.. sve u svemu neće izostati izjava Rasima Laljića da PP dolazi do kraja godine... to je sigurno... a njemu se priključuje i naš premijer sa izjavom "Lepo mesto, još lepša firma, sve to lepo funkcioniše pa do kraja godine i naši građani će dobiti priliku da plaćaju putem PP na aukcijskim i drugim sajtovima" izjavio premijer Srbije Ivica Dačić prilikom posete u sedištu kompanije PayPal...

Poslednja izmena:
Mani ti PP, nego kako si toliku tehniku doneo ovamo a da ti nije pozlilo :D

Za VRLO razumnu lovu ovi sa kombi vozilima sto drze te linije...iznenadio bi se sta sve prenesu i u kojim gabaritima. Ladno ti u turi dotera 65 inch Panu , deciju sobu i.... :) . Mislis da slucajno ,povremeno po´apse po koje tuce carinarnika....

Aaaaa, ja mislio direkt ovde :) To nije interesantno ;)

haha, to što će stići paypal u Srbiju znači samo jedno - ćao ćao paypal. :D

a to i nije daleko od istine: paypal ima ozbiljnu konkurenciju u bitcoinu.

Mozda ima nade, ako Dacic ide da p... k..... Pejpalu. :d

haha, to što će stići paypal u Srbiju znači samo jedno - ćao ćao paypal. :D

a to i nije daleko od istine: paypal ima ozbiljnu konkurenciju u bitcoinu.

PayPal ima šta u bitcoinu? Pa jedno sa drugim veze nema. Bitcoin je virtuelni novac, em plaćanje bitcoinima ima previše koraka da bi bilo konkurencija bilo čemu. Bitcoin je puka alternativa, i to loša za sada.

err, kako to misliš nema veze jedno sa drugim? koriste se za transfer novca preko neta zar ne?

i upravo je suprotno: bitcoin ima manje koraka od paypal-a, jer za paypal moraš da odeš u banku, dok btc ima neku svoju vrednost, a to znači manje provizija i brži transfer.

brzina je danas sve.

edit: moraš doduše i za bitcoin da odeš u banku da uplatiš (ali možeš isto tako da ga nabaviš i od svog komšije rudara ;)), ali je bitcoin i dalje brži, jevtiniji i sigurniji :d

Poslednja izmena:
Srbija se nalazi na spisku podrzanih drzava. Evo sad cu da skinem ekran ko ne veruje.
PayPalScreen.png

Poslednja izmena:
Šta je ovo, pojavila se "Serbia" među podržanim zemljama, ali registracija ne prolazi i sada nas više nema?

Kako nas troluju, to nije normalno. :smash:

Poslednja izmena:
UPRAVO SAM SE REGISTROVAO!

Zao mi je zbog velikih slova, ali... Ne verujem i dalje... SMRC! :D

Ja i dalje vidim Srbiju. Probaj Ctrl+F5 a mozda se nije osvezilo na svim serverima. Registraciju jos nisam probao.

Ma nešto buguje. Meni je u jednom trenutku otvorio www.paypal.com/rs. Kada sam probao da ponovo onda me je bacio na zvaničnu stranicu, u jednom trenutku je bilo Srbije, pa posle 30 sekundi nije.

Mora da se klikne gore u desnom uglu na sign up, onda ima Srbija. Kad se klikne na ''sign up for free', nema nas.

Mozda pomognem:
Meni je, kad sam prvi put otisao na paypal.com (iz FF), prikazao "Srbija", ali je nakon unosa podataka izjavio "Could not complete last action" ili tako nesto. nakon F5 i CTRL+F5 nije bilo Srbije.
Pokrenuo sam Chrome i iz njega se uspesno registrovao.
Prosto ne mogu da verujem! :)

edit: Mozda post iznad mog ima vise smisla... :d

Pa sta je cudno kad su svi najasili da otvore nalog :p

Meni sad nije jasno... Da li sanjam, pa ne vidim kako treba ili mozemo i uplate da primamo?

I meni baca taj ''last action could not be completed''. Koristim Chrome, ali nešto ne ide.

Polako, oborićemo im servere.:D

Šta se stavlja u postal code? 11000 za Beograd?

Ih, cim Slovenci najave....
23tieeb.gif

@Serveto Ne mozemo da primamo uplate, vec samo da placamo

Poslednja izmena:
E sad jedno konkretno pitanje. Da koristim naša slova "ć" ili ne, i da li je neko probao da se u ovih pet minuta registruje sa Visa Internet karticom Bance Intese :d

Evo, ja sam se pre 10 sekundi registrovao sa tom karticom.

Odradio sam registraciju iz Opere i prošlo je. :)

I još jedna stvar koga interesuje. Koristio sam ovu karticu za Bosna trik pre godinu dana, pa sam zatvorio nalog i evo sad ponovo otvorio na Srbiju bez problema.

U postal code stavi 11000 Beograd ili 11xxx ako znaš svoje opštine.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno