Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

1. Idi u Intesu i trazi Visa Internet karticu, besplatna je.
2. Dok se kartica "pravi" otvori USA eBay account i Paypal na Sloveniju. Za eBay account stavi sve tvoje prave podatke, dok za Paypal stavi takodje sve isto kao na eBay samo bez Srbije. Nikako nemoj da napises negde pri paypal registraciji Serbia, vec samo Slovenia.
3. Kada budes podizao karticu posle 15-ak dana, uplati koliko ti para treba na racun da bi mogao da kupujes. Obavezno im trazi PIN za Online pregled stanja, nemoj da te zavaraju da ta kartica nema PIN, posto to svima govore.
4. Povezes eBay i Paypal (My eBay/paypal account)
5. Registrujes Visa karticu na Paypal-u.
6. Verifikujes karticu na Paypal-u. (4 cifre u online izvodu Banca Intese koje upisujes nakon dodavanja kartica na Paypal)
7. Kupuj.
8. Prevaranata ima, ali nije tvoja briga da se trudis da ih prepoznas, Paypal te pokriva pri dvakom placanju.

/end thread

ti si brate car, ne znam shta mi je trebalo ovoliko da skairam da tebe pitam ... :)

Pozovi korisnički, traži "4 cifre za verifikaciju kartice" i oni će ti reći.

2. Dok se kartica "pravi" otvori USA eBay account i Paypal na Sloveniju. Za eBay account stavi sve tvoje prave podatke, dok za Paypal stavi takodje sve isto kao na eBay samo bez Srbije. Nikako nemoj da napises negde pri paypal registraciji Serbia, vec samo Slovenia.

Ja sam otvarao na CRO, a u County sam upisao Serbia. Prošlo.

Da li prolazi Raiffeisen Visa debitna kartica ili mora Intesina?

Konacno jednu pravo upustvo sta je sve potrebno :)

Hvala puno, sad je sve mnogo jasnije ;)

Interesuje me zasta sluzi onaj potvrdni broj koji salju na mail prilikom registracije,jer treba to negde kasnije ukucati mislim na CONFIRMATION CODE xxxxxxxx

Poslednja izmena:
refund

Ima li neko iskustva sa refund-om.Koristim intezinu karticu,registrovao sam je na CRO,kupio sam nesto na ebayu al je doslo do nesporazuma (tj.nije pravilno pokazao cenu za dostavu do Srbije) ali mi je uredno refundirao pare (na paypal acc pise da su pare vracene na karticu).Koliko vremena treba da pare "legnu" na racun i dali ce?Onih 1.45e prilikom verifikacije su uredno vratili,a ovo cekam vec nedelju dana.

Radi se o oko 100e:S:

jel uspeo neko da skine pare na Visa internet katicu banke Intesa?
recimo u Sloveniji i jos nekim zemljama je moguc withdraw na kartice...

mozda je bilo ranije ali nemam vremena za pretragu...sry

Njihov portal radi samo u Internet Exploreru.

To je Mel Gibson brate...

3. Kada budes podizao karticu posle 15-ak dana, uplati koliko ti para treba na racun da bi mogao da kupujes. Obavezno im trazi PIN za Online pregled stanja, nemoj da te zavaraju da ta kartica nema PIN, posto to svima govore.
6. Verifikujes karticu na Paypal-u. (4 cifre u online izvodu Banca Intese koje upisujes nakon dodavanja kartica na Paypal)
7. Kupuj.
8. Prevaranata ima, ali nije tvoja briga da se trudis da ih prepoznas, Paypal te pokriva pri dvakom placanju.
Sve sam zavrsio za 5 minuta (vec sam imao Intesinu karticu) i postao slovenac ,)
Sad, valjda nece da uporedjuju adresu sa ebaya i paypala :smash:

Promena kartice

Imam problem, vezao sam svoju visa internet intesinu karticu za nemački paypal nalog koji sam ugasio.

Otvorio sam slovenački nalog, ukucao istu karticu i dobijam obaveštenje da je kartica već u upotrebi i da nemože biti prihvaćena.

Da li ima neko rešenje, sem gašenja ove kartice i ponovnog otvaranja nove?:trust:

Paypal mi treba isklučivo za prilive novca i podizanje u Srbiji.

Nema resenja samo nova kartica.

To ti je zeznuto jer znam par ljudi kojima su pare zarobljene na paypalu zato sto su dizali pare a nalog normalno na fake adresu:S:

Poslednja izmena:
Uspeo sam da povezem i verifikujem Slovenski Pay Pal sa Intesionom Visa Internet karticom. Na Ebay-u sam stavio adresu u Srbiji i sve je proslo bez problema. Danas sam uspeo i da kupim stvar Preko Ebaya u vrednosti 330€. :)

Ljudi, može pomoć? Nisam siguran šta da upišem u podacima za paypal nalog. Napravio sam nalog na ebay-u. Stavio sam istu e-mail adresu za paypal, ime i prezime svoje stavljam.

1. Adresu moju upisujem?
2. Treba li adress line 2?
3. City? State? Postal code? (Beograd je u pitanju)

Hvala unapred.

7. Kupuj.
Citaj :D

tvoja adresa
City Beograd
State Beograd
11000

Veruj mi, čitam, ali sam se iscimao za to state najviše, mislio sam da je fora da se prilikom ulaska na sajt odabere država slovenija a onda ovde Srbija. Dobro je što sam pitao :)

Hvala!

Još jedno pitanje, da li pre otvaranja naloga treba da imam nešto na računu?

Treba, verifikacija se vrši tako što ti naplate oko 1,4 evra, a posle ih vrate.

Ne znam, Duke, ja kada sam pravio, u state, ili county, već se i ne sećam, pisao sam Serbia, a u Country sam stavio Slovenia. A ti si pisao Beograd i u State? I tako je prošlo?

Ma sve je to njima isti djavo, ja kada sam napisao Serbia, odmah su mi zablokirali nalog jer Serbia nije podrzana...

Sad sam se registrovao na Paypal-u, koliko traje ta verifikacija? Treba li da kliknem verify account

Status: Unverified Get verified

?

Treba samo da verifikuješ kartiu. Za account nisam siguran da možeš, kod mene je i dan danas čini mi se unverified.

Vrh Dno