Visa internet? Za Visa Classic po avista deviznom znam da ide 5 radnih dana, jer je podržan samo standard transfer.Ali nekada bude i po 7 dana u postanskoj...
Nije mi bila povezana kartica, a nisam imao sredstava na deviznom pa zato nisam bio u mogućnosti. Inače, Komercijalna je najbrža, ali otkad su me sa Start omladinskog prebacili na Platni račun sa osnovnim uslugama, pogasio sam sve, iz prostog principa što su računali refundaciju na deviznom po kartici dva meseca iza toga kao promet, te zato naplatili održavanje dinarskog u tom trećem.Najbrzi je Rajfajzen najduze do 24h, radnim danima.
Potrebno je da imaš otprilike nekih 6-7% više za rezervaciju, a razlika se vraća nakon knjiženja. To sam mogao da tolerišem dok nisu počeli da naplaćuju održavanje, ali smatram da je zaključno sa početkom naplate u slučaju dovoljnog pokrića na računu to moralo da se otkloni.Na Intesa kartici se transakcija odbija
Teoretski, sve dok pare ne uđu u Srbiju su ispod radara, jer bi te podatke uzeli od tebe.Da li poreska ima podatke o tome koliko novca imam na Paipal-u ili dok ih ne prenesem na karticu-to ih ne zanima?
Ovo sam lično rešio da, pošto sam takođe zdravstveno osiguran kao paušalac, kvartalno povlačim sa Personal naloga do 103296 dinara (≠880€ po srednjem kursu na dan uplate), a resto ću na Visa Business sa poslovnog.Imam paušal i da ne bih dostigao ograničenje od 6m, strani poslodavac prenosi nekoliko stotina evra na paypal.
Nećeš onda nažalost uspeti da rešiš problem. To ti je Irska i ako želiš takve login probleme da rešiš, nažalost jedini način. Drugi kontakt nemaju, ako ih cimaš preko FB-a/Twitter-a ne odgovaraju ili ako odgovore, dobićeš odgovor da ih kontaktiraš telefonom.Ma nema nista od zvanja posto sam tanak sa engleskim...samo poruke i translate
Ukoliko je broj kartice drugi, onda se dodaje kao i svaka druga nova. Prethodni post se odnosio na situaciju kada je reč o istoj kartici. Ako si pokušao dodavanje bez para na deviznom, odnosno ispod 21,52€, zavisno kojoj segmentaciji namenskih računa pripadaš (kod onih gde je depozit bio obavezan se i dalje u pojedinim slučajevima to manifestuje).Obriso sam staru karticu u PP.
pokusao sam update ali broj kartice je drugi, a cini mi se nije mogao da se menja na novi.
Karticu sam ubacio na ebay i Aliexpres.
Na aliju sam obavio kupovinu s njom...
Nista meni vise nije jasno.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari