Slicno sam nesto i ja hteo da mu kazem.
Elem... zasto ja uglavnom ne komenterisem nista u ovoj temi? Zato sto se skoro svako drugo pitanje postavlja po n-ti put. Niko ne zeli da ulozi bar malo truda da bar pogleda poslednje 2-3-4 stranice i nadje zeljenu informaciju, jer svi postavljaju jedno isto pitanje. Nego je lakse da svako pocne sa: 'E, jel zna neko ...da sada ne citam sve od pocetka'.
@P307:
Da ti odgovorim: Nije nista menjano u zakonu, vec je samo (kao) dobijeno misljenje NBS da kao (sad odjednom) gradjani Srbije mogu da imaju nalog na paypal-u bez ikakvih problema, tj. nece se smatrati da krse zakon. Znaci to je 'tumacenje' zakona od strane NBS-a.
A zasto paypal nece da dodje u Srbiju. Pa zato sto smo lopovska drzava kakve nema na svetu. I medju lopovima postoje neka pravila 'igre'. Ovde, ni to ne postoji. Sutra ce doci neka druga (opet lopovska) vlada, i reci ce: E, svi gradjani koji imaju nalog na paypal-u, krse zakon. PayPal nije neka tamo prcvarnica vec velika svetska firma, i ne zeli da se igra zmurke svakih par meseci, da li je nesto krsenje zakona ili nije. Oni ne uzimaju u obzir neko tamo 'tumacenje', vec traze izricito jasan zakon. Nas zakon, naravno, to nije. Napravljene su (namerne) rupe u zakonu, kako bi ih ovi lopovi koji vladaju (a i njima bliski), kao i oni sto ce doci posle njih, koristili, a mi 'sitna boranija' bicemo svaki put optuzeni da krsimo zakon.
A za ovaj tvoj komentar da li ce da obecaju paypal pred izbore, mislim sta da ti kazem. Sta ti mislis, ovako licno, da bi to znacilo? Hajde razmisli malo. Evo ja cu ti obecati paypal za januar 2012, ako glasas za mene. S'obzirom da si vec pretpostavio da ce mozda obecati paypal pred izbore (mada ne verujem), ti unapred znas taj tip 'igre'. Dobio ili izgubio izbore, PayPala
NECE biti! ...dok god se ne donese jasan zakon gde je jasno napisano da gradjani ove propale rupe od drzave imaju pravo da otvaraju racun u onoj zemlji u kojoj oni pozele i da svoj sopstveni novac trose onako kako oni to zele.
...sada ce neko napisati par porukica, a onda ce se opet javiti lik da pita 'e, oce li biti nesto od paypala ove godine' UF!