Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Ne pratim nesto temu, da li sad možemo bez problema da kupujemo na PP?

Ne jos, ali eto, napokon se nesto desava na tom polju. I verovatno da nije daleko.

Pardon, greska.
Mislio sam da li možemo da otvorimo nalog bez gimnastike.

Ne

Ovo je pomak :) Posebno poslednji deo, gde (cini mi se) navode da cemo moci i da kupujemo i prodajemo. Sada samo PayPal da se smiluje

То практично значи да ће резиденти услуге овог сервиса користити при куповини, односно продаји робе и услуга нерезидентима, док ће се средства остварена том продајом преносити са „PayPal“ рачуна на рачуне резидената у Републици Србији.

LOL!
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=09&dd=23&nav_id=544214 je napisao(la):
Dok PejPal ne dođe u Srbiju, ostaju nam ostali, manje sigurni načini onlajn kupoprodaje. Oni za Olivera Dimića znače prodaju upola manje olovne vojske.

A PP je siguran do ..... :)
A Oliver je za prodaju mogao naci druge nacine, PP uopste nije najlaksi, samo je najpoznatiji.

Alo bre Srbi opet ste nezadovoljni ;-), probaj da kupis nesto na ebay.com bez paypala, pa ces da shvatis njegov znacaj.

To se zove monopol, sad ce Google to da ispravi kad pokrenu antimonopolsku tuzbu :)

Ja nešto ne volem da se usklade, jer će uvek naći neki način da zabibere.

Kao što carine i uvoz automobila uskladjuju, i u celoj EU možeš da kupiš koji god hoćeš auto, i registruješ u bilo kojoj zemlji, a kod nas nekako ostade na snazi ta Euro3 norma ....

A sta bi ti, da uvezes Golfa dvojku? Euro 3 auto mozes da uvezes ako se sam bakces za manje od 1500 evra (neki Punto). Takav auto je ovde min 500-700 evra skuplji.

Klasičan Srbin, odmah Golf 2 ....

Ne, ne bih Golfa 2ku uvezao, a tek punta mi ne pada na pamet.

A ne vidim zašto ne bih mogao da uvezem Vektru B karavan, kao porodičan čovek, 98-99 godište ili Astru G, sa 1.4 16V ili 1.6 16V motorom, jer mi je dosta 90 KS, ne treba mi 130 i više KS ?

Nekog Nissana ili Toyotu 97-98 koji će po kvalitetu limarije i motora da "sahrani" 3 punta?

Zašto moraju da me ucenjuju? Da kupujem samo ono što oni misle da je dobro za mene?

Poslednja izmena:
Ja juce odradio registar na ebay sa master intezinom karticom i sve ok.Kako li ce se odvijati dalje kad bi nesto porucio nemam pojma.Sta mi vi preporucujete za kupovinu na ebay?Konkretno me zanima jedan ps3 posto ima nekih lepih cena.

Klasičan Srbin, odmah Golf 2 ....

Ne, ne bih Golfa 2ku uvezao, a tek punta mi ne pada na pamet.

A ne vidim zašto ne bih mogao da uvezem Vektru B karavan, kao porodičan čovek, 98-99 godište ili Astru G, sa 1.4 16V ili 1.6 16V motorom, jer mi je dosta 90 KS, ne treba mi 130 i više KS ?

Nekog Nissana ili Toyotu 97-98 koji će po kvalitetu limarije i motora da "sahrani" 3 punta?

Zašto moraju da me ucenjuju? Da kupujem samo ono što oni misle da je dobro za mene?

Nisam klasican Srbin, ne volim Golfa. Ovo ostalo sto si pobrojao jednostavno ne mozes da uvezes jer ce vrlo brzo da postane groblje dolaskom ovde, a vec jeste. I budi srecan sto mozes da uvezes euro3, jer se sigurno uskoro sprema granica euro 4 a to je neka 2004-05 godina.

Ako ideš tom logikom, ovde SVAKI auto postane groblje, pa i glanc nov, obzirom na puteve kojima ih vozimo, i gorivo koje im sipamo, i ulja koja su na našem tržištu.

Onda bih voleo za svoje pare da kupim ono što meni treba i što ja mislim da će najduže da mi traje. Dokazano.

A ne da me ucenjuju. Ali nećemo više da offujemo.

Pa prodje 24 dodje i 25 (ako uzmemo vremensku razliku mozda moze da se nadamo i danas da ce se nesto desiti) tako da izgleda nema nista od pay pala...

Niko nije ni rekao da će biti tačno 24. septembra. Na taj dan su se samo stekli uslovi, odnosno Srbija je zvanično u onom dokumentu.

Ako budemo dobili paypal, da li mogu da primam uplate i onda da ono sto imam na mom srpskom paypal racunu prebacim kod prijatelja iz bosne sa verifikovanim paypalom, i svuce pare na svoju bankovnu karticu, posto je kod njih dozvoljen withdraw a kod nas verovatno nece biti u pocetku ?

Poslednja izmena od urednika:
Mislim da Milan Tarot ne zna odgovor na to pitanje.
Nece oni omoguciti tebi da primis pare a da ne mozes nikako da ih povuces. Neki mogu na bankovni racun a neki na karticu.

Ili cemo samo imati placanje ili ce biti full kao bosanski :D :d

Uspešno apdejtovana Intesa visa internet kartica na BiH account-u. Nisam dodavao novu već sam editovao postojeću (produženje kartice).

Lepo je to čuti, za slučaj da ne bude ništa od PP kod nas još neko vreme, a istekne nekom kartica u medjuvremenu.

Da li se slanje UPS-om racuna kao slanje lokalnom postom ?

Nope - to je maltene najgore moguce slanje :) Nakon FedEx-a.
USPS je postal service.

Ljudi, gde mi živimo, Kirgistan i Tadžikistan su odavno na listi!

Hej, ja sam cuo za te zemlje, a za 20-ak iz paypal liste nikada... Cape Verde, Comoros, Eritrea i slicni. No disrespect za te zemlje vec za Srbiju, evropsku drzavu...

Vrh Dno