bbK1ng
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.09.2002
- Poena
- 745
Nadam se da jeste, ovo stvarno lici na nesto konkretno!
Od 8. oktobra znaci?Pu je, na sta ce sada ljudi imati da se zale
![]()
Nikakav problem, pare da lezu na bilo koju visa karticu, a svi imaju nekoga ko ima firmu da salje dokumente ako zatraze![]()
Good day. My name is Ruel from PayPal Customer Support.
Thank you for informing us about your intention to send a payment for £XX.XX GBP. I am happy to clarify this with you.
I have checked your payment attempts and I see here that our Internal Security Model has been triggered, thus temporarily preventing your payment to be completed. One thing I can guarantee you is that your card and PayPal account are in good standing.
PayPal has an internal security program which looks at each transaction processed thru our system. This program analyzes and recognizes what transactions have an above normal to high amount of potential risk associated with them. If the system determines that a payment does propose risk, then our system will either limit the funding sources available or will not allow the transaction to go thru.
I suggest that you try sending the payment at a later time or you can also try the following:
*Request for a PayPal invoice or money request from the seller.
*Ensure that you are making the payment using a secured connection or server.
*Access and pay with your PayPal account using your own laptop or computer.
I will be more than happy to hear from you if you need more help about your account. Thank you for choosing PayPal. We value your business.
Kad vratim film, prvi put kad sam dodao predmet i otišao ne check out izbacio je tu grešku, ali sam mislio da je zato što sam zaboravio da prebacim pare na devizni. Onda sam prebacio 40e na devizni, ali je svaki put posle toga izbacivao istu grešku. Dok nisam napravio onu "izmenu" na kartici, onda je prošao prvi put i kad sam probao sledeći i svaki od tad opet javlja istu grešku.Just a guess..
Sta ti pise pod Funding Sources inace? (tj. kad uradis checkout, sta imas od opcija kako da se naplati, preko kartice, balance, itd.?)
Taj ko pokuša da ti uplati dobiće poruku da nalog primaoca ne podržava receive fund tako da neće ni uspeti da ti uplati.Pozdrav!
Već satima čitam ovo o paypal-u, jasno mi je da ne mogu da primam pare na PP nalog u Srbiji, ali ako mi se mesečno uplaćuje kinta, (naravno da mi je balance 0), e, pitanje je, da li mi je kinta zamrznuta, pa kada jednog dana budemo imali mogućnost primanja, imaću ovu lovu na PP nalogu, ili da li ću je ustvari izgubiti?
Ryo, pa jel' na toj Vizi sada imas dovoljno da mozes da platis taj predmet opet? (pise pod Funding Sources, samo ti je Visa izbor, koja se, koliko vidim, na -69 zavrsava)
OK, necu da pokusavam dalje da pomognem. Izvini sto sam pokusao...38.4 rasploživo.
Pazite on je ušao jednom u PP normalno, onda kad sam kao izmenio podatke na kartici. I ponudio last confirm, što znači da je to dovoljno keša.
Prodavac odredjuje valutu placanja na PayPalu.Jedno pitanje dodatno samo, podesio sam ono da mi paypal ne konvertuje u dinare. Ali sad me zanima, kad prodavac postavi predmet na ebay i postavi cenu, da li ima razlike sa kog ebay-a pristpam, nemačkog, uk itd. pri plaćanju? Ili se roba naplaćuje u valuti koju je odredio prodavac?
OK, necu da pokusavam dalje da pomognem. Izvini sto sam pokusao...
Kako stvari stoje moćićemo, a ovim putem ću da demantujem i sam sebe, s obzirom da sam napisao da će moći samo za firme, što nije tačno.
Svi koji imaju PayPal nalog otvoren za Srbiju moćiće od 08.10.2014. da primaju novac, ali SAMO za komercijalna plaćanja (kupoprodaja), dok će nekomercijalno primanje novca (npr. pošalje vam tetka iz Švicu pare) morati da sačeka.
Da imam novca kupovao bi i u Srbiji.
Sto se tice primanja novca,ko bi mi i slao?!
U prevodu,lud sam bez paypal-a.:banana:
FACEPALM , sramota me je nekad tudjih postova.Da imam novca kupovao bi i u Srbiji.
Sto se tice primanja novca,ko bi mi i slao?!
U prevodu,lud sam bez paypal-a.:banana:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari