Naravno da možeš, ja sam malopre u Maksiju platio karticom i posle toga na pumpi platio benzin. Znači radi i nema trenutnog prekida, nešto je do tvoje kartice (ili do veze u tom tvom Maksiju).Ljudi,da li mogu da placam direktno na Pos mestima sa Payoneer karticom? BIo sam u Maksiju odbili mi transakciju. Ne bih da prebacujem pare na bankovni racun iz znanih nam razloga.
Jeste upravo to je bilo off,fala puno.Mazda ti je iskljucena top up opcija, pa ti pare na accountu ne stavlja automatski na karticu. Proveri:
Na koji nacin te odrala i kako si ga sidao?OTP banka me odrala kad sam sidao kesh sa kartice.
Skinula mi 336$,za 30000 dindzi. Mnogo brate! Kad,pre 3 dana.Na koji nacin te odrala i kako si ga sidao?
Za 20000 218$...Skinula mi 336$,za 30000 dindzi. Mnogo brate! Kad,pre 3 dana.
Znaci to mi je najisplativija opcija...Bankomat mobi banke.Hvala na informacijama.@Memphis
To je to, izabrao si bez konverzije i to je najniža provizija za podizanje preko bankomata u Srbiji.
Kod nekih bankomata (Intesa, Raiffeisen ...) ima i dodatnih 500 dinara.
Da, da znam samo mi nije jasno koji podatak ja treba da dam poslodavcu da mi jednom mesecno uplacuje novac. Poslodavac je iz Amerike. Negde sam citala da je dovoljan samo email koji mi je vezan za Payoneer account, a onda vidim tamo req payment i global patment, a kad idem na request payment pitaju me milion nekih podpitanja o mom biznisu, odgovorila sam na sve ali i dalje pise under review. Nista mi nije jasno 😁@flywithme Moje razumevanje je da Payoneer obezbeđuje brojeve računa kao što su evropski iban za sepa transfer, američki sa aba (routing number), itd. da bi primila uplate baš od bilo kog, kao i mogućnost da se šalje i prima novac između korisnika unutar Payoneer-a interno.
Ah, nadam se da nije nesto do mene... jel ja to mogu podici novac u dolarima na mobi bank?Desavalo se i meni, trenutni problem verovatno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari