Šta je novo?

Payoneer - informacije i iskustva

Ljudi,da li mogu da placam direktno na Pos mestima sa Payoneer karticom? BIo sam u Maksiju odbili mi transakciju. Ne bih da prebacujem pare na bankovni racun iz znanih nam razloga.

Naravno da moze na svim mestima, moguće je da je trenutno neki problem.

Ljudi,da li mogu da placam direktno na Pos mestima sa Payoneer karticom? BIo sam u Maksiju odbili mi transakciju. Ne bih da prebacujem pare na bankovni racun iz znanih nam razloga.
Naravno da možeš, ja sam malopre u Maksiju platio karticom i posle toga na pumpi platio benzin. Znači radi i nema trenutnog prekida, nešto je do tvoje kartice (ili do veze u tom tvom Maksiju).

Hvala Pejova. Laze da je 0 USD available on card.
1620278736157.png
Kako da izmenim to?
Post automatically merged:

Ako idem na Withdraw onda mi nudi u prozoru
1620278833374.png
Znaci nudi mi prebacivanje ne bankovni racun.

@MikiMMM
*How can I transfer money from my Payoneer account to Payoneer card
ili je možda najbolje da ih kontaktiraš i pitaš o čemu se radi.

Poslednja izmena:
Pozdrav, planiram da narucim Payoneer karticu, pa mi treba par informacija. Znam da treba da prvo legne uplata od 100$ kako bih mogao da narucim karticu, ali neko rrce6da neka firma taj novac mora uplatiti?

Ja taj novac mogu sebi uplatiti sa platforme letsdeel, posto nam tu uplacuju novac (u USD), medjutim, taj moj account tu se vodi kao personal (ne business), da li ima ikakve veze to?

Da li postoji neki drugi/brzi nacin (da nekako sebi uplatim odmah 10000+ RSD), jel ukoliko je ovo moguce, svakako moram da cekam na isplatu tek pocetkom juna, pa jos dok stigne kartica, oduzice se to do jula, sto mi je previse

OTP banka me odrala kad sam sidao kesh sa kartice. Koji je povoljniji nacin?

Jel ima jos neko problem sa logovanjem, pise da ima mjos 2 pokusaja, sta vise rade, nisu normalni.

Ljudi, šta biste vi savetovali, da li da podignem pare (par hiljada evra) u Srbiji ili u Crnoj Gori? I na kom bankomatu? Hvala unapred!

Koliko smo mi sto podizemo sa Payoneera vidljivi eventualno Poreskoj?

Uvek postoji sansa -

Dobar dan,
Interesuje me koji je najbolji nacin podizanja novca sa payoneer racuna?Slanje na devizni ili na ATM?
Hvala

@Memphis
To je to, izabrao si bez konverzije i to je najniža provizija za podizanje preko bankomata u Srbiji.
Kod nekih bankomata (Intesa, Raiffeisen ...) ima i dodatnih 500 dinara.

Cao svima! Nova sam na Payoneer-u, napravila sam nalog ali mi nije jasna jedna stvar pa ako moze neko da mi pojasni. Kako da primim uplatu od nekog? Da li moram da idem svaki put na req payment ili samo klijentu da dam id number na koji ce mi jednom mesecno uplacivati novac?

@flywithme Moje razumevanje je da Payoneer obezbeđuje brojeve računa kao što su evropski iban za sepa transfer, američki sa aba (routing number), itd. da bi primila uplate baš od bilo kog, kao i mogućnost da se šalje i prima novac između korisnika unutar Payoneer-a interno.

@flywithme Moje razumevanje je da Payoneer obezbeđuje brojeve računa kao što su evropski iban za sepa transfer, američki sa aba (routing number), itd. da bi primila uplate baš od bilo kog, kao i mogućnost da se šalje i prima novac između korisnika unutar Payoneer-a interno.
Da, da znam samo mi nije jasno koji podatak ja treba da dam poslodavcu da mi jednom mesecno uplacuje novac. Poslodavac je iz Amerike. Negde sam citala da je dovoljan samo email koji mi je vezan za Payoneer account, a onda vidim tamo req payment i global patment, a kad idem na request payment pitaju me milion nekih podpitanja o mom biznisu, odgovorila sam na sve ali i dalje pise under review. Nista mi nije jasno 😁

Poz svima, danas sam pokusao da podignem novac direkt sa paYoneer kartice sa mobi bank atm-a ali iz nekog razloga nisam uspeo, pisalo je tipa "trenutno nije moguce izvrsiti transakciju bla bla" jel zna neko o cemu se radi?

Nazad
Vrh Dno