Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Znam da su lowa, nego koji tacno model.
Послато са SM-G955F помоћу Тапатока
Pogledajte prilog 289028
Koje su ovo cipele?
Za zimu preporucujem salomon quest 4d 3 gtx i lowa irox gtx mid.
Kakve su timberland 6" premium boot?
Poručio sam jedne 49.5 pa ćemo videti. Pitao sam kako i šta ukoliko mi broj ne odgovara... Kažu nema nikakvih problema oko vraćanja,samo je bitno da patike nisu nošene već samo probane. Hvala puno kolega kao i ostalima na savetimaZa 49.5 imas u planeti
https://planetasport.rs/muskarci/obuca/patike.html?product_list_dir=asc&size=102
evo i za 50, ali samo 1 par
https://planetasport.rs/muskarci/obuca/patike.html?product_list_dir=asc&size=402
Nije čudno za online kupovinu da ne ide fiskalni. Ide valjda faktura, ako se ne varam za sudo mašinu nisam dobio fiskalni nego fakturu. Procesljaj na sajtu ima sigurno neki disclaimer. Proveravao sam tada i bilo je sve legit.Uzeo sam na popustu neke guess patike iz fashion and friends-a. Sad pitanje jedno, dobio sam račun papir neki gde piše patike te i te plaćeno toliko i to je to.
Zovem ih, pitam za fiskalni, kaže nema? Online ne daje fiskal?
Koliko je garancija, jel to garancija 2 godine? Kaže, da.
Slučajno radim u jednoj firmi i sve online što se poruči izdaje se faktura i plus fiskalni račun, tako da mi je ovo skroz čudno.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Opet kažem, radim posao gde je tehnika sva i uvek za online dobije se fiskal + faktura.Nije čudno za online kupovinu da ne ide fiskalni. Ide valjda faktura, ako se ne varam za sudo mašinu nisam dobio fiskalni nego fakturu. Procesljaj na sajtu ima sigurno neki disclaimer. Proveravao sam tada i bilo je sve legit.
Ma pročitao sam da tvoja firma izdaje fiskalni samo što izgleda nije obaveza za online prodaju. Možda u nekim branšama jeste, ne znam bas precizno.Opet kažem, radim posao gde je tehnika sva i uvek za online dobije se fiskal + faktura.
Zato mi je čudno tako nekad kad ne dobijem. Nemam sigurnost. Kad imam fiskal onda sam sigurniji.
Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari