Šta je novo?

Patike - generalna tema - bez zamene i traženja vaučera - vidi 1. post

Znam da su lowa, nego koji tacno model.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Nema nista, mislim da mesecima nisu dobijali robu.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Internet ducan im je prazan. I ja pratim par modela koji se mesecima ne pojavljuju. U pitanju su udarni proizvodi-planinarske patike za odrasle i decu, njihova robna marka, uobicajena velicina... mislim, ako to ne dobijaju u sred sezone, sta dobijaju?! Izbor modela je otprilike prepolovljen u odnosu na HR ili HU, a i to sto kao postoji u shopu, nema broja vec mesecima.
Jel proseta neko do fizicke prodavnice, kakvo je tamo stanje?

Ma nema nista, bolje ni ni gledati, ja nekima predlozio letos kada su klincu trazili trotinet da pogledaju u Dechatlonu, ljudi otisli, saljubsliku ono pustos u tom delu.

Zadnji put sam bio krajem maja i tada je bilo robe, od tada kako sta pogledam na sajtu nema na zalihama.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

I u DE u Dechatlonu je tako, sve maltene prazno, nevezano za zemlju.

Poslali su mail registrovanim kupcima da zbog situacije supply chain nije funkcionisao, i da rade na tome da ponovo popune prodavnice.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nas decathlon je kilavo krenuo od starta, onolika radnja stvarno zaslužuje da bude napunjena kako treba a ne da zvrji prazna

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Pitao sam na ovoj temi pre par meseci ali opet nista. Naime imam problem sa velicinama za patike (49.5 ili 50 (zavisi od marke)). Gledam po internetu lutam i nikako ne mogu da nadjem na neko resenje. Zanima me da li ovde na forumu ima neko iz inostranstva koji bi dolazio u Beograd skoro (do pocetka Oktobra). Ukoliko nije problem da neke patike udju sa Vama u prtljag,bio bih Vam jako zahvalan. Naravno nije problem ni uz neku naknadu. Ako ima neko ko bi mogao/hteo to da mi ucini moze da se javi preko PP ili preko telefona ili WhatsApp/Viber.
061/2894704,Vladimir.

Bobi, jesi to ti? [emoji28]

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Bobi verovatno nosi 55 :d

Edit: juce bas pricam sa drugarom, visok 184 a nosi 47.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja sam oko 191cm "nizak" i na srecu palac je stao na oko 46 (30cm).

Svejedno uzmem cesto malo veci broj jer mi luft ne smeta + cesto ti brojevi budu i na velikim popustima, ne secam se da sam platio vise od 3500 din patike u poslednjih 6-7 godina a kupujem mahom adidas iz Planete ili SportVision/Extra Sports.

Po potrebi uzmem neki par i ostavim ih da stoje van sezone u kutiji dok im ne dodje vreme i tako u krug.

Baci pogled i na Buzz. Moj brat nosi 50.5, ali mu odgovaraju 49.5 Nike Air Force, pa je tamo uzeo nekoliko pari.

Ja iz engleske ili iz usa narucujem. Dosta rodjaka i prijatelja su u inostranstvu. Prosle godine sam uzeo under armour scorpio 3 crne. iz usa su isle do engleske i odatle postoji covek koji nosi stvari za srbiju kombijem. Pa kad salju paket svojima, posalju meni patike. Sad sam kupio isti model, bele isto se salje kao i prvi put. Dostava se placa nesto sitno, carine nema

Uzeo sam na popustu neke guess patike iz fashion and friends-a. Sad pitanje jedno, dobio sam račun papir neki gde piše patike te i te plaćeno toliko i to je to.

Zovem ih, pitam za fiskalni, kaže nema? Online ne daje fiskal?

Koliko je garancija, jel to garancija 2 godine? Kaže, da.

Slučajno radim u jednoj firmi i sve online što se poruči izdaje se faktura i plus fiskalni račun, tako da mi je ovo skroz čudno.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Da, i ja sam uzeo patike u F&F, dobio samo papir A4 formata.

Poručio sam jedne 49.5 pa ćemo videti. Pitao sam kako i šta ukoliko mi broj ne odgovara... Kažu nema nikakvih problema oko vraćanja,samo je bitno da patike nisu nošene već samo probane. Hvala puno kolega kao i ostalima na savetima :)

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Nema na cemu, u zdravlju ih nosio :)

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Ima neko predlog za ovaj prelazni period do zime i snega, dakle da mogu na laganu kišicu i da mi se stopala ne smrznu na prvom padu temperature?

Uzeo sam na popustu neke guess patike iz fashion and friends-a. Sad pitanje jedno, dobio sam račun papir neki gde piše patike te i te plaćeno toliko i to je to.

Zovem ih, pitam za fiskalni, kaže nema? Online ne daje fiskal?

Koliko je garancija, jel to garancija 2 godine? Kaže, da.

Slučajno radim u jednoj firmi i sve online što se poruči izdaje se faktura i plus fiskalni račun, tako da mi je ovo skroz čudno.

Nije čudno za online kupovinu da ne ide fiskalni. Ide valjda faktura, ako se ne varam za sudo mašinu nisam dobio fiskalni nego fakturu. Procesljaj na sajtu ima sigurno neki disclaimer. Proveravao sam tada i bilo je sve legit.

@dzidza_bidza
Acics Gel Sonoma 4 GTX. Od Gorotexa su, ne propuštaju vodu, cele prošle zime sam ih nosio bez da obuvam cipele, od mene preporuka.

Gesendet von Mi Note 10 Lite mit TT

Nije čudno za online kupovinu da ne ide fiskalni. Ide valjda faktura, ako se ne varam za sudo mašinu nisam dobio fiskalni nego fakturu. Procesljaj na sajtu ima sigurno neki disclaimer. Proveravao sam tada i bilo je sve legit.
Opet kažem, radim posao gde je tehnika sva i uvek za online dobije se fiskal + faktura.

Zato mi je čudno tako nekad kad ne dobijem. Nemam sigurnost. Kad imam fiskal onda sam sigurniji.

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Po zakonu sad mogu za online da izdaju bez fiskala, imas fakturu i to je dovoljno. Ja sam skoro reklamirao patike kupljene u fashion and friends, popunio na njihovom sajtu posto ima istorija porudzbine, skinio obrazac za reklamaciju i oni poslali kurira o svom trosku. Patike su prosle reklamaciju i isti dan su mi legle pare na tekuci od njih. Za sada sve najbolje o njima, doduse prve patike koje sam reklamirao a dosta sam ih uzimao kod njih.

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Opet kažem, radim posao gde je tehnika sva i uvek za online dobije se fiskal + faktura.

Zato mi je čudno tako nekad kad ne dobijem. Nemam sigurnost. Kad imam fiskal onda sam sigurniji.

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
Ma pročitao sam da tvoja firma izdaje fiskalni samo što izgleda nije obaveza za online prodaju. Možda u nekim branšama jeste, ne znam bas precizno.

Stigle [emoji4]
Odlične su moram priznati. Znao sam da Adidas ima malo drugačije veličine ali ova se uklopila odlično. Hvala još jednom,živi bili!
132dbdcf302cd92e073b527fb90ac9dd.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Sad je minimalni iznos za besplatnu dostavu kod poznatijih prodavnica obuće 6k din, a bio je 1k.

Danas sam se prijatno iznenadio kada sam na ecco patikama pročitao na deklaraciji da piše namena za suvo i mokro vreme.
Prošle godine sam kupovao adidas terrex, ali nisam video šta piše u našoj deklaraciji.
Znam da je ranije za gotovo svu obuću pisalo da je za suvo vreme. Nadam se da se sada to polako menja...

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja juče uzeo ove ecco, namena za suvo vreme ali mislim da neku kišu mogu da izdrže. Baš za pravo kišno vreme imam salomon sa goretex membranom.

75a1e1358d071b42ecd706cba7eb43f2.jpg
99c5679602254f349cd6caa67128f05e.jpg
3f3b958d00fe91735742f94a6b14600f.jpg
26ff242a6baecc69c35af3fecdbd128a.jpg

s10e on Tapatalk pro

Trebaju mi neke patike za tenis, a kod nas je baš slaba ponuda. Problem je što nosim 47.5, pa i ono malo što ima, nema broj.
Našao sam neke wilson patike, izgledaju solidno, ima broja, ali nisam znao iskreno da wilson pravi patike. Ima neko iskustva sa njima?
Nsport ima neke asics za ok pare, ali nemaju ih na stanju. Ako naručujem od preko ide +30% na cenu?

Nazad
Vrh Dno