Larger groups of critical strike multiplier have had some minor nodes removed.
Ovo je zapravo dobra stvar jer lakse dolazis do notable passive skilla i samim tim stedis dragocene skill poene.
Mods that provide critical multiplier have been reduced.
Lepo si provukao ovo, ali to je vezano samo za modove na item-ima
😉 I to najverovatnije samo na rare jer su za unique pojedinacno naglasili ako je smanjen crit. multiplier.
Vaal Pact no longer suppresses life recovery from flasks. It still prevents life regeneration and now also reduces your leech by 60%.
Velika redukcija jer je Vaal pact bio prejak. Sada ces morati da imas veliki dps i leach da bi mogao da se lecis instant.
Nadam se ne mozes da precutis da su ovo izuzetno bitne izmene gde ces imati vise nego najaviljvanu TEZU ligu. To je suprotno od onoga sto sam rekao?
Ovo je BALANCE CHANGES, i to sasvim realan. Osim toga imas i stvari koje ojacavaju:
Several Energy Shield passives have been improved.
Most spell damage, elemental damage and specific elemental damage passives have been improved.
Realno je bilo da se ojaca elemental dmg a da se malo oslabi critical multiplier.
Kocku sa Vaal orbom ne zelim cak ni da komentarisem.. Kao i onu pricu da je trebalo tipa 600-800 exalted/eternal varijanti da dobijes ono sto zelis.. svi znamo da je to nemoguce bez 24/7 farma, cak ni tada jer si kao i u svakoj p2w igri mogao da jednostavno kupis exalted orbove..
Da ali je moguce skupiti za mirror i duplirati item koji zelis. Ni to nije lako naravno. Ovo je sad isto pljuvanje kao u D3 temi gde su se svi zalili na los drop, slabe iteme itd...Ja to nikad nisam spominjao kod D3 kao losu stvar. Samo treba da shvatite kakav je ovo tip igre i sve ce biti u redu.
Tvoj post je savresen marketing igara na srecu tipa loto ili greb greb kartica jer pobogu ako ne kupis ne mozes znati da li ces dobiti ili ne, jer ako ne kupis neces dobiti sigurno.
Ne vidim sta je u tome nerealno za ovakav tip igre.
Procitaj dobro sta si napisao pa tu recenicu. Ko je voljan da rizikuje, naravno ima sve vreme ovoga sveta da se igra sa time da ce MOZDA dobiti culling strike ili neku nebulozu koja mu nece znaciti ama bas nista.
Evo ti primer - covek ima item koji mu je sluzio za mirror service, ne zeli vise time da se bavi ali zeli da i dalje koristi svoj item. Iskoristi Vaal orb i okusa srecu da mu item postane jos jaci.
Sto se tice starih kraftovanih i mirorovanih itema tice, oni ne postoje u novoj ligi. Dakle nebitni su.
Standard liga je osnovna liga i samim tim najbitnija. Ostale lige sluze kao chalange i testing ground za nove stvari. Na kraju krajeva, svli likovi na kraju idu u standard.
Ja ne verujem da bih pored nove lige ukljucio staru jer ne vidim poentu!?
Poenta je doci do 100-og levela i nabudziti se
😉
Ali ima i onih koji vole da ispunjavaju chalange-e, hard-core ligu, za njih su nove lige i to je ok.
EDIT: sto se tice ispadanja exaletda - meni za preko 60 dana igre ispalo do 10 exalteda ali to me nije sprecilo da napravim preko 500.