Šta je novo?

Path of Exile

Iskreno, ja sam POE igrao uveliko dok je bila u beti, ali nema tu ništa hardcore ako mene pitaš. Tipičan ARPG, loot hunt i gear check igra. Ako imaš dovoljno dobru opremu, možeš i da zezneš skill tree i da svejedno facerolluješ igru i dostigneš lvl 100 ako igraš dovoljno dugo. Jedan RMT shadow igrač je tako i uradio na standard. :)
Štaviše, ne znam ni kako ovaj tip igre može da bude hardcore. Ali, možda meni 'hardcore' znači nešto drugo...
Ovako kako si napisao zvuci kao da svako moze da nabavi/craft-uje dobru opremu sto je daleko od istine.
95+ odlicni build-ovi umeju da budu 1shot-ovani, ako to nije hardcore onda ne znam sta jeste...

btw lvl 99 odlican build 8k 1 shot: http://www.twitch.tv/akiralive/b/498316597?t=34m50s

Faceroll? :D:D

@voka_gsw: malo toga je tacno od svega sto si napisao, mrzi me da komentarisem

skillovi ili skill gemovi?
ako mislis na skill gemove jeli to ono da ti treba 5 ili cak 6 link socket na opremi da bi mogao da koristis sve te skillove? a 5 ili 6 link se tako lako dobija i ima fusing orbova u izobilju, toliko je lako upgradeovati skillove, za razliku od diabla gde toga nema

Ne razumem sta si tacno hteo da kazes. Da bi koristio skill ne treba ti 5 ili 6-link socket. Vise link-ovanih soketa ti omogucava da na skill vezes vise support gemova (skilova) i tako ojacas i modifikujes skill po zelji. Nije lako 6-link-ovati item ali u teme i jeste poenta.

nisi igrao dovoljno diablo ako mislis da je casual igra, nije toliko kompleksna kao PoE, ali daleko od toga da je casual. mialim mozes ti i PoE igrati casual ako ne zelis da napredujes mnogo. i izgleda da ti ne smetaju nedostaci tehnicke pririode u PoE.

Igrao sam D3 i dalko vise nego sto sam trebao (vise od 600 sati) i imao tada solidnu opremu. Smetaju mi nedostaci u PoE itekako i to ne samo oni tehnicki nego i drugi o cemu sam pisao na poE forumu.

i bio bi skroz ok igra da se zove drugacije. Tebi se ne dopada, ali gomila ljudi sa foruma se i dan danas okupi da odigra koji run.

E ovo sam i ja ranije rekao, da se zove drugacije bila bi ok igra.
Ali Blizzard je resio da je ojadi koliko moze jer ce takvu vise klinaca da kupi. Ne razumem kako to nekome ko je voleo D2 moze da bude ok.

Vrlo je jednostavno - za mene je poenta i car H&S RPG-a u raznolikosti build-ova. Zbog toga sam uzivao u D2 jer je bio prepun toga. Zbog toga sam se razocarao u D3. I zbog toga mi se svidja PoE.

Ovako kako si napisao zvuci kao da svako moze da nabavi/craft-uje dobru opremu sto je daleko od istine.
95+ odlicni build-ovi umeju da budu 1shot-ovani, ako to nije hardcore onda ne znam sta jeste...

btw lvl 99 odlican build 8k 1 shot: http://www.twitch.tv/akiralive/b/498316597?t=34m50s

Pa upravo to, nemamo svi istu definiciju šta je hardcore. Neki misle da je one-shot mehanika hardcore, ja mislim da je ****** u svakoj igri gde postoji. Ma koliko ja da volim action RPG igre, meni te igre po definiciji nemaju veze sa reči hardcore. Znam za taj RIP, video sam ga već. Gear check, ponavljam, taj deo ne zavisi od veštine igrača. Nemam pojma ni zašto je išao na bossa, ako igra ALT+F4 ligu, niti zašto se nije sklonio kad je znao da njegov build ne može da istrpi taj udarac. WTF momenat, zaista.

P.S. Za ovaj prvi deo, ne, to nije bila moja poenta uopšte. Ako imaš, kažem. Nabavka dobre opreme jeste najteži deo igre za većinu igrača i većina je neće imati.

@DAS, ako ti tako kažeš :)

Poslednja izmena:
Sve u svemu nek svako igra sta mu se svidja.Ovo je sto je rekao DAS je apsolutno pogodilo metu.Kako neko ko je obozavao D2 moze igrati D3?U ovoj fazi naravno,videcemo za dalje.POE je sto customizacije i buildova tice miljama ispred a to je najvaznije u action rpg zanru.Videcemo sta ce biti sa Grim Dawn igra je trenutno oko 25e na steamu aplha acess,ali to je ujedno i support za izdavaca.Kad izadje igra ce kostati 12.5-15e(tako je bar lik sto radi na igri rekao).Za sada deluje interesantno,vraca secanja na Titan Quest koji za mene najbolji Action RPG ikada(ispred D2,bar meni).

Da je d3 nastavio kao sto je d2 radio imali bi vrhunsku igru. D3 za ono sto nudi nema sta da trazi pored PoE posto je PoE daleko bolja igra + je besplatna. Jedino sto D3 ima jeste lore.

Da je d3 nastavio kao sto je d2 radio imali bi vrhunsku igru...

Ja sam mnogo vremena proveo igrajući D2. Toliko da nemam neku veliku volju da igram PoE.
D3 kao da je neki most između WoW i D2 a meni je to totalno odbojno kao što mi je i WoW uvek bio odbojan.
PoE izgleda kao "tehnički" (bolja grafika, efekti, build-ovi) nastavak D2, kao nešto što je D3 i trebao biti ali PoE pati od toliko bolesti (gde je priča uopšte???) da ponekad mi deluje kao da je u nekim stvarima iza D2...

PoE izgleda kao "tehnički" (bolja grafika, efekti, build-ovi) nastavak D2, kao nešto što je D3 i trebao biti ali PoE pati od toliko bolesti (gde je priča uopšte???) da ponekad mi deluje kao da je u nekim stvarima iza D2...

Ja ne kapiram sta ce vam prica u repetativnoj igri gde se igra samo da bi se nasao bolji gear. I za D3 su ljudi kukali ne valja prica, ni tada mi nije bilo jasno.

kakva prica, ja samo preskacem dialoge :D

Pa ima PoE pricu, cak i nije losa ako se uporedi sa ostalim slicnim online igrama.

Ok je poe prica i mnogo je interesantnija od diablo trojke ...

Svet je razradjeniji od d2 (o kome se jako malo znalo pre d3) u poe ... cak i u ovako ranoj fazi igre.

Kada su tamo 2010 odlicili da od d3 naprave wow (da batale skill tree da promene na sarenoliku grafiku ubace aukcijsku kucu itd) su upropasili d3. Tada je poe nastupio i generalno je mnogo bolja igra. Mislim da ni ROS nema sanse da je sustigne...

SOTV me je vec nahajpovao... igracu invasion.

Poslednja izmena:
haha
trebali su da ga unakaze :D

dobro ovi koji ga vec imaju su postali ultra bogati :D

Jedino mi se taj deo sa legacy item-ima ne svidja u PoE. Ako je nesto OP, ukloni ga u potpunosti, nemoj da mi ostavljas ,,legacy" gluposti koje ces opet na kraju da juris po nekim uvrnutim cenama. Valjda naprave neku permanentu ligu bez legacy djubreta.

sto se tice nove lige :

znaci otezali su igru ugrubo za 30%

zaista ne razumem zbog cega?

jel to znaci ko bude bas lud i izdrzao to ludilo dok se ne dokopa tih corpupted gemova koji su iz prethodnih videa vise nego OP kao sto je arc - krv ce da propisaju.. sve sto moglo da se unakazi i unazadi to su uradili.. smanjili dmg smanjili krit podigli tezinu i kao have fun....

vrlo interesantan pristup.. gotovo suprotan totalno od onoga sto D3 nudi...

mislim da ce ljudi popizdeti jako posle 2 meseca igranja.. vec i na domination-u se slicna stvar desila sa odredjenim igracima ali sada je to vise nego vidljivo..

As you explore Wraeclast, you'll occasionally find Vaal-influenced secret corrupted areas that are indicated by a glowing, beating heart and swirling ribbons of blood. These corrupted areas have magical properties, similar to end-game maps, which substantially increase their difficulty. At the heart of each corrupted area is a new boss monster, guarding a chest that is guaranteed to drop a Vaal Skill Gem or Vaal Fragment. End-game maps do not contain secret corrupted areas.

i cela ta prica oko Vaal Orb-a je taaaaaaaaakav bullshit da ja nemam reci.. znash kao to je toliki RNG koji ce opet u 99.9% ici negativno po igraca da vec vidim rage quit posle prvih pet pokusaja da se umesto necega dobrog - izrola ti neku ******stinu i ne mozes da uradis nista povodom toga

Added a new currency item: Vaal Orb. It corrupts a target item, modifying it unpredictably. Once an item is corrupted, further currency cannot be applied to it. This includes restoring imprints. There are many possible outcomes of corruption, some of which may be undesirable. Consider its use carefully!

pa ko je lud da se toliko kocka?!?!?! jel oni misle da ovu igru igraju ljudi koji apsolutno nista drugo na svetu ne igraju ili ne rade da bi preuzeli rizik tih ******stina??!?

strasno

Poslednja izmena:
@toxicm: Slazem se, po meni najveca mana PoE je losa odluka da ostaju legacy unique itemi.

@Oki: Otkud ti da su otezali igru 30%? Otkud ti da su smanjili dmg i crit (upravo suprotno - povecavaju elemental dmg sto se i ocekivalo)?

Ovi Vaal skill gemovi ne znam jos uvek kako ce raditi...izgleda da skupljas duse pa ih onda ispaljujes za jaci efekat, nesto kao charge-up i finishing skill-ovi kod assasian-a iz D2, samo je ovde kombinovanno u jedan skill.
Sto se tice Vaal Orb-a, ovo je dobro odradjeno, evo zasto - sa ovim orbom ce biti moguce napraviti najjace iteme. Prvo sam pomislio da je ovo lose jer bi onda znacilo ce da stari craftovani i mirorovani itemi izgubiti na vrednosti i postati drugorazredni (kao sto se desava u D3 ekspanziji). Medjutim koriscenjem Vaal Orba predmet postaje corrupted i na njega ne moze vise da se koriste drugi orbovi, ukljucujuci i mirror, sto znaci da ove iteme nece biti moguce duplirati. Jasno da je u pitanju velika kocka jer em sto ne mozes dalje da koristis orbove em nema vracke jer ne mozes da koristis Eternal orb da nema vracke jer ne mozes da koristis Eternal orb ali dobitak moze da bude ogroman. Na primer, videli smo da mac sa Vaal orbom moze da izrola implicit mod Culling strike sto je skoro kao da imas jos jedan support gem vise. Kraftovanih itema sa maksimalnim modovima i pozeljnim corrupted modom ocekujte da ce biti jako malo i taj item je ''unique'' jer ne moze da se miroruje. Kazem dobra stvar je sto predstavljanje Vaal Orba ne znaci automatski brisanje starih kraftovanih i mirorovanih itema.
Sad kad razmislim - postoji vec velika baza kraftovanih itema koji su sluzili za mirror service, verovatno ce se dosta njih oprobati sa Vaal orbom, pa cemo videti kakvi su rezultati :)

Poslednja izmena:
Larger groups of critical strike multiplier have had some minor nodes removed.
Mods that provide critical multiplier have been reduced.
Vaal Pact no longer suppresses life recovery from flasks. It still prevents life regeneration and now also reduces your leech by 60%.

Nadam se ne mozes da precutis da su ovo izuzetno bitne izmene gde ces imati vise nego najaviljvanu TEZU ligu. To je suprotno od onoga sto sam rekao?

Kocku sa Vaal orbom ne zelim cak ni da komentarisem.. Kao i onu pricu da je trebalo tipa 600-800 exalted/eternal varijanti da dobijes ono sto zelis.. svi znamo da je to nemoguce bez 24/7 farma, cak ni tada jer si kao i u svakoj p2w igri mogao da jednostavno kupis exalted orbove..

Tvoj post je savresen marketing igara na srecu tipa loto ili greb greb kartica jer pobogu ako ne kupis ne mozes znati da li ces dobiti ili ne, jer ako ne kupis neces dobiti sigurno.

Procitaj dobro sta si napisao pa tu recenicu. Ko je voljan da rizikuje, naravno ima sve vreme ovoga sveta da se igra sa time da ce MOZDA dobiti culling strike ili neku nebulozu koja mu nece znaciti ama bas nista.
Sto se tice starih kraftovanih i mirorovanih itema tice, oni ne postoje u novoj ligi. Dakle nebitni su.

Ja ne verujem da bih pored nove lige ukljucio staru jer ne vidim poentu!? Jedino da se vrse malverzacije tipa da sve exalted-e iz jedne lige ili chaos orbove menjam za Vaal orb-ove u novoj ligi.. A oni to vise nego da dobro znaju da ce se raditi, kao sto se radilo iz domination-a u standard-u ;) endless spam na trade-u ili na samom forumu gde ce neki pajser da kaze Vaal Orb vredi 20 exalteda.

Legacy unique? Nije ih sramota da su to ostavili.

Kocku sa Vaal orbom ne zelim cak ni da komentarisem.. Kao i onu pricu da je trebalo tipa 600-800 exalted/eternal varijanti da dobijes ono sto zelis.. svi znamo da je to nemoguce bez 24/7 farma, cak ni tada jer si kao i u svakoj p2w igri mogao da jednostavno kupis exalted orbove..

Tvoj post je savresen marketing igara na srecu tipa loto ili greb greb kartica jer pobogu ako ne kupis ne mozes znati da li ces dobiti ili ne, jer ako ne kupis neces dobiti sigurno.
upravo... ja u igri nisam video exalted da mi je pao...

Larger groups of critical strike multiplier have had some minor nodes removed.
Ovo je zapravo dobra stvar jer lakse dolazis do notable passive skilla i samim tim stedis dragocene skill poene.

Mods that provide critical multiplier have been reduced.

Lepo si provukao ovo, ali to je vezano samo za modove na item-ima ;) I to najverovatnije samo na rare jer su za unique pojedinacno naglasili ako je smanjen crit. multiplier.

Vaal Pact no longer suppresses life recovery from flasks. It still prevents life regeneration and now also reduces your leech by 60%.

Velika redukcija jer je Vaal pact bio prejak. Sada ces morati da imas veliki dps i leach da bi mogao da se lecis instant.

Nadam se ne mozes da precutis da su ovo izuzetno bitne izmene gde ces imati vise nego najaviljvanu TEZU ligu. To je suprotno od onoga sto sam rekao?

Ovo je BALANCE CHANGES, i to sasvim realan. Osim toga imas i stvari koje ojacavaju:

Several Energy Shield passives have been improved.
Most spell damage, elemental damage and specific elemental damage passives have been improved.

Realno je bilo da se ojaca elemental dmg a da se malo oslabi critical multiplier.

Da ali je moguce skupiti za mirror i duplirati item koji zelis. Ni to nije lako naravno. Ovo je sad isto pljuvanje kao u D3 temi gde su se svi zalili na los drop, slabe iteme itd...Ja to nikad nisam spominjao kod D3 kao losu stvar. Samo treba da shvatite kakav je ovo tip igre i sve ce biti u redu.

Ne vidim sta je u tome nerealno za ovakav tip igre.

Procitaj dobro sta si napisao pa tu recenicu. Ko je voljan da rizikuje, naravno ima sve vreme ovoga sveta da se igra sa time da ce MOZDA dobiti culling strike ili neku nebulozu koja mu nece znaciti ama bas nista.

Evo ti primer - covek ima item koji mu je sluzio za mirror service, ne zeli vise time da se bavi ali zeli da i dalje koristi svoj item. Iskoristi Vaal orb i okusa srecu da mu item postane jos jaci.

Sto se tice starih kraftovanih i mirorovanih itema tice, oni ne postoje u novoj ligi. Dakle nebitni su.

Standard liga je osnovna liga i samim tim najbitnija. Ostale lige sluze kao chalange i testing ground za nove stvari. Na kraju krajeva, svli likovi na kraju idu u standard.

Ja ne verujem da bih pored nove lige ukljucio staru jer ne vidim poentu!?

Poenta je doci do 100-og levela i nabudziti se ;)

Ali ima i onih koji vole da ispunjavaju chalange-e, hard-core ligu, za njih su nove lige i to je ok.

EDIT: sto se tice ispadanja exaletda - meni za preko 60 dana igre ispalo do 10 exalteda ali to me nije sprecilo da napravim preko 500.

Poslednja izmena:
kako si napravio 500? i za sta je dovoljno tih 500?

edit: koliko ti je ispalo mirror orbova?

Evo ti primer - covek ima item koji mu je sluzio za mirror service, ne zeli vise time da se bavi ali zeli da i dalje koristi svoj item. Iskoristi Vaal orb i okusa srecu da mu item postane jos jaci.
ili slabiji?

Poslednja izmena:
Pa ne znam za Vaal orb dal moze da da slabiji item - moze da ti uvali neki mod koji ti ne treba, videcemo jos kako radi.

Pod napravio sam mislio zaradio. Pa igrao sam puno, prodavao...Nekada su bila bolja vremena za prodaju, sad je opet lose...
Nijedan mirror mi nije ispao, a ukupno sam kupio 3 mirora sa kojima sam mirorovao 3 itema. Racunaj da sam za dva mirora platio po 130-140 ex, do prvog sam dosao trade-om i tu sam prosao dosta bolje.

Hehe, opet nerfuju neke unique item-e a ostavljaju legacy verzije...ovo mnogo lose utice na ekonomiju jer legacy-ima skace cena...ne mogu da verujem da su se odlucili na ovako nesto..

Sad jedino da krenes novu ligu gde nema legacy itema i da zaboravis da uopste postoji tako nesto :)

Ambush sa ovim kutijama deluje interesantno.

Poslednja izmena:
Mrzi me da kvotujem sve ali - Velika redukcija jer je Vaal pact bio prejak. Sada ces morati da imas veliki dps i leach da bi mogao da se lecis instant.

Nadam se da se *****avas posto veliki dps i leech u ovoj igri na ovako skockan nachin zahteva 27/7 igranje a ne 24/7 .. Kome je bre bio prejak? Koji je procenat ljudi koji je to "iskoristio" i dosao do lvl 100? ja sam bio ubedjen i da ne radi kako treba jer upravo nisam imao "insane dps" da bih ga osetio prilikom reflekta i gomile nebulozno teskih shiren-ova.. dobro je da su one thorns nebuloze sklonili..

Nego ne videh komentar vezano za potencijalne mutljevine vezano za Vaal orb? Sta kao nece se desiti da neko jednostavno lupi da cena toga bude 20exalteda? Jel to znaci da nas igra tera da prodajemo iteme po forumu da blejimo na trade chat room-u da pretvorimo svoj zivot u PoE?

Lepo neko rece pre ne znam koliko strana, ova igra ne moze da se igra casual..koliko mogu da podvucem vise mi se ne dopada nova liga koliko stara a sto se standarda tice tu ljudi jednostavno nemaju sta da traze jer no liferi su toliko digli cene u nebesa da kapiram da ce to i da urusi samu igru.. *** nije ni krenula a stvari su toliko skupe i naravno drop i kraft je los, pa sta onda da te vezuje za igru? na sve to dodas vaal orb koji ako te ukenja dobijes i on ti izrola nepotreban stat? sta kao ne bi poludeo?

ma...

brate ja sam na mom dagger-u potrosio "tricavih 40 exalted-a i toliko eternala i verovao ili ne nije mi izrolao ono sto mi treba tako da od potencijalnog end game itema dobio sam kurton koji u standard ligi ne vredi nista.. a u domination-u je mogao da se proda za oko 40-50ex [ gde naravno nisam hteo za tu kolicinu da prodam jer me kostao mnogo vise zbog eternala..]

no nije bitno, def. jasno je sta zele od igraca pre svega i u sta se pretvara... a taj kapitalisticki koncept prvo good news tipa majice ko prvi ubije sta god i dobicete neke nebuloze pa onda ide karina u vidu redukcije svega zivoga mi je vise nego poznat.

Ne znam sta da ti kazem vise, pricas nebuloze, pri tom ne znas skroz kako igra funkcionise, zalis se sto se tesko dolazi do jakih itema...
Vaal pact sam ja koristio, i sa 10% life leach-a uz dobar dps sam se popunjavao instant cak i kada sam na low health-om. Vaal pact ne moze da te spasi od reflekta jer prvo leach-ujes pa onda ide reflekt.
Muljanje sa Vaal orb-om? Neko lupi cenu od 20 exalteda, ok, prvo - ko te tera da kupis? Drugo, ako je on lupio preteranu cenu, nece nikad da proda. Trece, cenu ne formira jedan lik koji je lupi nego zakon ponude i traznje.

Da, igra zahteva da blejis 24/7 da bi nesto uradio, to je takav tip igre. Ne kazem da je H&S idealan tip igre, daleko od toga. To su igre gde malo igras a vise 'odradjujes' da bi se upgrade-ovao.

Vidim ja zasto si ti kivan - potrosio si silne orbove u pokusaju da nesto kraftujes. Ne moze to tako, da bi kraftovao treba ti mnogo vise. Kako da dodjes do 600-700 exalteda za 1 item? Ne znam. Ovi sto imaju sigurno na ilegalan nacin nabavljaju orbove (mislim na kupovinu od drugih za real money). Ako hoces da se nabudzis, jedino da skupljas orbove za miror ili da kupis mirorovan item kad neko ponudi povoljno, nema druge za nas smrtnike. Ni to ne ide lako...

Dobra je igra ali i ja sam se smorio, ne mozes da lupas non stop toliko i da ti ne dosadi. Igrao sam prvo sa wandom pa presao na dagger, sad opet trade-ovao dagger za wand, ali nisam uspeo da zamenim chest, tako da cu morati da se snadjem sa ovim bojama...
Probacu da nastavim sa mojim shadow-om (94 lvl), zazeleo sam se pucanja iz wand-a :) mada bih radije krenuo novog lika u Ambush ligi, ali nema se vremena :)

Poslednja izmena:
Ok izvinjavam se internetima sto pricam nebuloze i sto ne znam kako igra funkcionise posle 800h igranja.

pozdrav.

1. Dozvoljen je trade izmedju standard i hardcore lige, kao i ambush i invasion lige, svaka druga kombinacija je perma ban tako da se vaal orbovi nece prodavati za 20ex, a prica se da ce drop rate biti isti kao za chaos orb.
2. Vaal gemovi ce se posle mesec dana vendorovati ili prodavati za chaos ili dva jer je vaal gem ili fragment siguran drop u corupted instanci. Trebace ti max mesec dana da skupis sve gemove.
3. Currency uopste nije tako tesko skupiti ako se trejduje pametno. Ni u d3 niste cekale da vam padne Manticore nego sto prodavali i skupljali pare za isti, zar ne? Isti je princip i ovde. Ne cekas da padne exalted nego ga napravis. Mirror je posebna prica i ne treba nista cesce da pada nego sto pada sada.
4. Yolo exalt moze svako da priusti, ali vecinom kada ljudi craftaju iteme ulazu brdo eternal-exalta da bi sve ispalo kako treba jer jure top brackete. Retko ko craftuje "za sebe" jer takva matematika se ne isplati. Item se craftuje da bude perfect, da ga koristis i povratis novac od mirror servisa. Pogledajte thread 750562 i videcete na sta mislim. Lik je utrosio tonu, ali ce zaraditi mnogo vise.
5. Kako doci do brdo para? Budete ispred drugih. Jedan banalan primer - alch:chaos ratio je 3:1 trenutno. U novoj ligi kada padne chaos vi odmah kupite 3 alchemy orba i na prva tri ringa ih bacite, ako jedan bude dobar i ode za 5c vi sad imate 15 alchemy orbova za novih 15 ringova. Ima brdo nacina, ali... :)
6. Vaal Pact su delimicno sjebali za glass canon pure crit dps ES buildove. Zapravo nisu ga sjebali vec napravili tako da moze i life based char da ga koristi. Za novi Vaal Pact ti treba veci HP pool, a ne veci dps da bi leechovao kako treba, a i ubacili elemental leech tako da ce i tako olaksati sinergiju sa Vaal Pactom.
7. Sto se legacy itema tice tu je jedino resenje da budu account bound, da nisu dozvoljeni u pvpu i kraj price. Trenutno samo kvare ekonomiju perma liga.
8. Vaal orb ce se recimo koristiti na coral amuletu. Sta ce ti 3 life regen per sec? Bacis Vaal orb i mozda dobijes socket ili Ele life leech. Sta god da dobijes 99% ce biti bolje od tog regena etc

Sve to stoji da je PoE jedan veliki grind fest i da je veci deo igre RNG, ali sva ta prica da je igra ******a prosto ne pije vodu. Igra je takva da ne moze da se igra casual i da se ocekuje da budes jebac nad jebacima.

Za Vaal pact mislim da si malo pomesao. Vaal pact ce i dalje raditi instant popunjavanje ali ce smanjivati leach za 60%, znaci ako imas 20% life leach, sa Vaal pact-om ces imati 8%. Znaci da ti treba veci dps i/ili veci leach rate da bi postigao ono sto si ranije mogao. Ovo da ti treba veci HP pool stoji bas ako nemas Vaal pact vec normalan life leach koji radi ovako: kada leach-ujes, HP ti se ne popunjava instant vec radi kao regeneracija, dakle kolicina ukradenog HP-a ti se regenerise a brzina regeneracije je 20% max HP-a po sekundi. E u tom slucaju veci HP i znaci vecu regeneraciju tj. bolje leach-ovanje.

Kako se trade-uje izmedju liga (standard i hc na primer)? Osim sto umres u HC pa se stvoris u standard :)

Podrazumeva se da imas valute u obe lige, pa u zavisnosti od odnosa na koji se dogovorite, menjate se.

U pravu si za Vaal Pact. Iako trenutno igram low life PS wandera i nikako mi ne prija ova promena mislim da je dobra. Jedino sto su mozda mogli da urade je da je stave na neko mesto oko templara ili shadow/rangera jer je sada preblizu life based buildovima, a oni ce imati veci benefit od VP-a sa novim patchom.

Nazad
Vrh Dno