Šta je novo?

Path of Exile

Nemojte koristiti sajtove za uporedjivanje orbova. Cesto te sajtove kupuju preprodavci/grinderi koji manipulisu rejtovima u njihovu korist. Najbolje je pitati na guild chatu ili prosto pratiti trade chat i videti razmere. Cene se jos formiraju posto su krenule nove lige. Cesto i prodavci traze nerealne rejtove. Recimo odnos alteration - chaos je bio 20:1 na sredini prethodnih cetvoromesecnih liga, ali su grinderi cesto trazili 18:1, a tu krece cenkanje i slicno. Uglavnom, ne zurite sa trejdom ako niste sigurno u vezi cene, posavetujte se sa ostalima i tek onda trejd :)

Ja koliko sam skapirao za ovih par dana apsolutno sve se meri chaos-om.. dakle od oruzja do famoznog multistrike-a kojem cena se krece od 2 pa do 18 chaos orb-ova!?

Mislim da je guild odlican nacin da se ljudi ispomazu jer ovako je cini mi se malo teze skapirati sve..
I da.. i ja hocu od plate sledece da izdvojim jedno stash mesto za guild da mogu tu da bacam i da drugi mogu da bacaju stvari koje mogu biti korisne.. ali o tome cu preko ts-a sa ilidanom ili versuosom...

Mogli bi da razmislimo o tome da, recimo, svakog meseca svako od nas udje sa po 100din (moze i vise sto se mene tice) i sa 3000din imali bi oko 350 poena (ukoliko mi je matematika dobra :) ) i time bi imali dovoljno za jos 3 taba u stashu i dodatnih 10 mesta u guildi svakog meseca.

Mogli bi da razmislimo o tome da, recimo, svakog meseca svako od nas udje sa po 100din (moze i vise sto se mene tice) i sa 3000din imali bi oko 350 poena (ukoliko mi je matematika dobra :) ) i time bi imali dovoljno za jos 3 taba u stashu i dodatnih 10 mesta u guildi svakog meseca.

Visa Electron u Intezi je besplatna. Za nju se veže račun u € ili $, sa njim se plaća.
Dinarski račun u Intezi košta mesečno 150-180 Din, nisam siguran, na taj dinarski račun mogu da se primaju dinarske uplate.
Recimo taj koji otvori račun ne mora da donira zbog održavanja računa i posla oko uplate.
Mi ostali, kad idemo da platimo račune, uplatimo još po 100 Dinara na taj račun i to je to. :)

Poslednja izmena:
mislim da ne zelimo da trazimo od bilo koga u gulidu bilo kakve pare, to mi je Versus rekao a i ja se sa time slazem.
ako neko zeli neka da, ako ne nema veze, snalazicemo se i tako je sve ovo zezancija bez ikakvih obaveza i sl

OK onda! :)

Ma naravno da bi bilo na principu dobre volje, taman posla da se nekome traze pare po svaku cenu. Cisto da postoji opcija i za ljude koji nemaju visu electron i nacin da direktno doniraju.

ja sam jos pre nekoliko dana spustio brdo itema u guild stash...posluzite se skoro svi su rare...

Ja koliko sam skapirao za ovih par dana apsolutno sve se meri chaos-om.. dakle od oruzja do famoznog multistrike-a kojem cena se krece od 2 pa do 18 chaos orb-ova!?

U chaos orbovima se mere jeftiniji itemi :) Posle toga ideš na iteme koje koji koštaju po neki gemcutter's prism (gcp), pa na iteme koji se valjaju za exalted orbs.

Multistrike se ne dobija kao nagrada za neki pređeni quest uopšte, tako da možeš jedino da ga dobiješ ako ga kupiš ili ako imaš sreće i padne ti na nekoj mapi. Za 2 chaos uzmi slobodno ako ti treba, taj trošak uvek možeš da nadoknadiš...

Poslednja izmena:
meni je pao multistrike odavno ali definitivno je bolji heavy strike u kombinaciji sa melee splash, probao oba, mada vidim da kombinju i sva tri...

Poslednja izmena:
U chaos orbovima se mere jeftiniji itemi :) Posle toga ideš na iteme koje koji koštaju po neki gemcutter's prism (gcp), pa na iteme koji se valjaju za exalted orbs.

Multistrike se ne dobija kao nagrada za neki pređeni quest uopšte, tako da možeš jedino da ga dobiješ ako ga kupiš ili ako imaš sreće i padne ti na nekoj mapi. Za 2 chaos uzmi slobodno ako ti treba, taj trošak uvek možeš da nadoknadiš...

Library quest u Merciless daje multistrike, chain cast in crit damage taken itd

Ide od 5 do 10 chaosa na Nemesis

Pozdrav ljudi trebaju mi sledeci gemovi: Discipline,clarity,determination,hatred i anger koji mi je nekako promakao iako sam templar.Mogu sa nekim od vas da trgujem orbovima ili da menjamo gemove.
Imam gomilu nekih dex gemova koji mi nisu potrebni tako da...inace malo sam kratak sa chaos orbovima ali sad gledam ovaj currency 18 alteration orb je jednako jednom chaos njih vec imam.

Za vas koji igrate preko steama jel vas posle otrilike 15min izbaci na log in screen?Posle kad se ponovo logujete pise taj i taj ste po redu i kad se ulogujete igra radi normalno.

mogu ti ja dati clarity, hatred i anger (to mislim da imam, provericu kad budem kuci, in game)

kako se iz grada vraca na lokaciju sa koje ste kroz portal otisli u grad? jel mora peske opet sve da se prelazi?

Bio bih ti veoma zahvalan.Sta god tebi treba reci mozda imam.Inace zaboravio sam da napisem ingame nick Lorfnal lvl42 domination liga.

whisperovacu te pa mi onda reci sta ti sve treba, ako imam dacu

hehe :)

moram malo da promenim, tamo jednostavno nemogu da nadjem neki upgrade, a nista vredno ne pada.
AH je sve iole ok stvari obezvrednila do te mere da nemozes nista ni da prodas ako padne.

a i smorilo me malo ono jurcanje expa... videcemo kad stigne patch :)

Ako mislis na portal sto si ti otvorio,mozes kroz njega da se vratis samo sto se on zatvara posle nekog vremenskog perioda(ne znam tacno koliko ali vise od 2-3 minuta).Ako se zatvorio onda mozes da koristis teleport u gradu za nivoe na kojima si otkrio drugi portal.Da napomenem da nemaju svi nivoi mesta za teleport.

Ako mislis na portal sto si ti otvorio,mozes kroz njega da se vratis samo sto se on zatvara posle nekog vremenskog perioda(ne znam tacno koliko ali vise od 2-3 minuta).Ako se zatvorio onda mozes da koristis teleport u gradu za nivoe na kojima si otkrio drugi portal.Da napomenem da nemaju svi nivoi mesta za teleport.

Nestaje posle 8 minuta za opcione zone, 15 minuta za standardne (sa glavnim questovima) zone.

Veruj mi, ovde ce jos vise da te smori jurcanje xp-a kad predjes 90-i level :) Mislim da su blago preterali u tome koliko kasnije treba da igras (mape) da bi dobio level.
Ocekivao sam da ce ubaciti mape levela do ~82 i time pomoci u dostizanju vecih levela, ali ocigledno ostavljaju prosora za buducnost. S tim u vezi:

We're planning to deploy the first post-release Path of Exile update (1.0.1) on Tuesday November 12 (US time). We have a total of approximately seven such content updates queued up before the significant expansion release (1.1.0) early next year (plus dozens of smaller patches as needed). This news post addresses the structure of one of these two-weekly updates. Also, please remember that sales of the Halloween Microtransactions end soon!

The structure of a two-weekly content patch is as follows:

Approximately five new Unique items: Ideally most of these will be supporter-designed Uniques, but we will insert a few GGG-designed ones here and there. 1.0.1 contains five new Unique items.
At least one new gem: We're trying to add a new skill or support gem per content update. Some updates may contain more than one gem if they're ready in time (especially if they're easy ones to add). The plan for 1.0.1 currently has Enhance and potentially up to three new aura gems, but they may make their way into another patch if they're not ready.
Approximately two new achievements: We're planning to bolster the set of achievements over time. There are some pretty cool things you can do in Path of Exile that we haven't added achievements for yet. Unlike our challenges, most of the achievements are designed to be somewhat obtainable so that it's a reasonable goal to have all of them and continue to collect the new ones as they're released.
New vendor recipes: These are really fun for the community to find, so we'll add some with each patch. We may not say what they are, though.
Several new microtransaction effects: I'm not entirely sure which ones are in 1.0.1 but I am pretty sure that at least one of them applies to Spectral Throw.
Piles of other content and fixes: The two-weekly patches also contain whatever bug fixes, new features and content are ready at the time. We create them by tagging the state of our internal servers around 10 days before the patch is released and then fix up any remaining issues with that version of the game. 1.0.1 for example contains dozens of fixes and improvements to the core game including Bandit Respecs and support for PvP tournaments (used in PvP Season One). It also has the race event codenamed Descent 2.

Dakle, kao sto su vec rekli - svake dve nedelje patch (sa minor content-om: skill gem, nekoliko unique itema i jos ponesto), a svaka 4 meseca neka vrsta ekspanzije sa vise content-a.

ova igra je jos bagovita:( desava mi se da kada ulazim na neku lokaciju ista nece da se ucita i pukne igra.kao neki fajlovi nisu dobri...bla bla bla....

Meni se to desavalo kada sam preter'o sa setovanjem grafike (ako se dobro secam teksture su bile uzrok).

Bas kao i mene!Udjem samo da vidim dali sam nesto prodao,a nisam skoro vec mesec dana!PoE me za sada opasno drzi i moram da priznam da je izazovnija i zanimljivija nego D3!

Krenuo sam i ja iz pocetka (opet sa Duelistom) ovu novu Domination ligu, nije lose ima momenta kad je malo frka.

I od bete su se dosta poboljsali efekti u igri.

Uglavnom me interesuje kad ce da krenu oni eventi, za one fensi iteme.

Nazad
Vrh Dno