Šta je novo?

Path of Exile

^
Mnogo si išao na DMG, nije mi jasno kako si preživeo sve do 40-og nivoa. :)
Fali it Life i Resistance po prilično (moje mišljenje)...

Ajde meni neko da posalje neki link ili uputstvo kako da razvijam skilove kod Monka. Ne bih nesto da zeznem, a ne volim da igram sa 10 razlicitih karaktere u igri, vezem se za jednog, max 2 i to je to :D.

bice skill respec zbog promena u bandits questu u patchu 1.0.1

Ne vidim gde spominju da ce biti skill respec? Kazu samo da ce dodati quest/nacin da se izabere drugi Bandit reward koji ce biti ekstremno skup za sve one osim ljudi koji igraju end-game.

a sta ako si izabrao skill poen i sada izaberes nesto drugo?

Gubis skill poen, nisu rekli detalje oko toga ali pretpostavljam da ce ti igra ponuditi da izaberes koji poen u skill tree hoces da uklonis, slicno sa Orb of Regret.

^
Mnogo si išao na DMG, nije mi jasno kako si preživeo sve do 40-og nivoa. :)
Fali it Life i Resistance po prilično (moje mišljenje)...

ako mislis na mene najvise sam izginuo kod poslednjeg bosa u a3 jedno 9 puta.. sve ovo ostalo mozda max jedno 30 puta za sve vreme normala...neam pojma kako :D

uopste ne kapiram kako da koristim orbove osim pri kupovini iako kao imaju neka svojstva...recimo onaj orb sto menja color socket ili vrsi upgrade sa magic na rare...desni klik i aplay ali ne radi....niti jedan orb...verovatno sam nesto propustio?

Jesi, propustio si da citas :D Ne *****avam se. Dakle uvek kada se "apply"-uju orbovi ili bilo sta to mora da bude prazno [ svi gemovi napolje ] i da vidis na sta se odnosi. Tipa svaki ima neku svoju funkciju ako iz normala pretvara u rare onda to ne radi na rare-u itd...

Uvek dakle to radis kada je item u stash-u kod tebe a ne na tebi i ne sme da ima ni jedan gem unutra. Toliko je valjda dovoljno, javi ako zapnes :D

Jesi, propustio si da citas :D Ne *****avam se. Dakle uvek kada se "apply"-uju orbovi ili bilo sta to mora da bude prazno [ svi gemovi napolje ] i da vidis na sta se odnosi. Tipa svaki ima neku svoju funkciju ako iz normala pretvara u rare onda to ne radi na rare-u itd...

Uvek dakle to radis kada je item u stash-u kod tebe a ne na tebi i ne sme da ima ni jedan gem unutra. Toliko je valjda dovoljno, javi ako zapnes :D

ok hvala probacu :wave:

Uh bre, ni ja to nisam nigde pročitao. Probao par puta i digao ruke misleći da ne radi.

Nego, kad smo već kod itema. Dobio sam ovaj pre neki dan, http://pathofexile.gamepedia.com/Ashrend, i zanima me pošto je on unique ima li bolji od toga i šta da radim s ovim ako naiđem na bolji.

Pored onoliko oznaka prosečan igrač ne može da zna šta je od čega bolje i zbog čega je bolje. :D

Edit 2: U jeee, sad sam gledao svoj lik na sajtu, pa ja imam i ovaj: http://pathofexile.gamepedia.com/Araku_Tiki

Poslednja izmena:
Nego, kad smo već kod itema. Dobio sam ovaj pre neki dan, http://pathofexile.gamepedia.com/Ashrend, i zanima me pošto je on unique ima li bolji od toga i šta da radim s ovim ako naiđem na bolji.

Većina unique itema su đubre. Taj ti je prelazno rešenje dok ne nađeš nešto bolje. Kad nađeš, taj probaj da prodaš, a ako ne uspe ili ga baci u stash ili vendoruj. Ili pokloni nekom saborcu. ;)

Poslednja izmena:
Meni nece da padne bow da valja, nema sanse. Vucem trenutni bow jos od 20. lvl, a sada sam 50. Strasno, dosao pred kraj 2. act-a i imam opake probleme. Najobicnijeg kostura moram da pogodim jedno 5 puta da bih ga ubio. Moze da se igra, al kajtujem kao manijak i sve traje uzasno dugo. A sto je najgore, nikako da padne bolji.

Inace do sada dva unikatna itema pala, 2x RedBeak rusted sword.

Nije ništa čudno da dobiješ jedan te isti unique nekoliko puta. Taj Redbeak je pre patcha 1.0.0 mogao da se proda u roku od 10 sekundi posle davanja oglasa na trade chatu, nemam pojma da li je i dalje poželjan posle patcha...

Bow nema garancije da ti padne išta dobro. Kupi na chatu, sigurno možeš da nađeš nešto dobro i jefino (npr za 1 chaos orb).. dokle god ne tražiš Voltaxic Rift :)
Malopre kad sam igrao u grupi, je na Ledge mapi nekom pao Infractem unique bow. Ja imam Quill Rain, Silverbranch, Storm Cloud, Death's Harp i Lioneye's Glare u stashu.
!02.jpg

Poslednja izmena:
voko igras u standard ligi ili domination?

Svi karakteri su mi u standard. Moram da priznam da nisam pratio ove nove lige šta su uveli. Kad sam krenuo da igram nije bilo to, već sam birao između standard i hardcore (ALT+F4) lige.. dakle, standard. :)

Evo sad gledam u igri, piše da na kraju domination lige svi karakteri prelaze na standard.

Poslednja izmena:
Sunce ti poljubim,kada citam vase postove i kakvim se izrazima razbacujete imam utisak kao da sam na kineskom forumu!:DVeceras obavezno moram posetiti jutjub u malo se obrazovati!

jel ima sanse veceras za nekih sat vremena da se prodjuska sa nekim lvl 40 cruel sam .. malo mi je smor da sam peglam pa pitam ;)

moze li neko da objasni kako se to prodaju itemi ili menjaju...

Fora je sto nema konkretnog cenovnika, nego ljudi nude koliko misle da im je nesto trenutno potrebno.
Neki prodavci kazu konkretno sta ocekuju za item, neki pitaju sta nudis... pa kako ko prodje i dogovori se. =)

A evo i jedna tabela za okvirni odnos curency, cisto da neko ne bude bezobrazan na trade kanalu:

http://www.poeex.info/

kakva je postupak prilikom tade-a...preko cega ide i kako...

Nisam uspeo da pokrenem onaj refund points koji imam u skill tree-u kao da ne radi...imam ih 8 valjda ali nista se ne desava kada kliknem na refund...

moze li neko da objasni kako se to prodaju itemi ili menjaju...

Uključi chat, uđi u trade kanal, i ponudi šta imaš.

Pukneš enter, otvori ti se chat prozor. Kucaš "/trade 1", pukni enter. Onda kucaš "$WTS" i iza toga linkuješ item (CLTR+ALT+levi klik na taj tvoj item u inventaru), napiši cenu i pukni enter. Na primer to može da izgleda ovako: "$WTS 6L Voltaxic Rift, price 35ex". Možeš i na više kanala da spamuješ šta prodaješ bez problema.

Ako si ponudio nešto što se traži i po dobroj ceni, verovatno će odmah da ti iskoči invite za party od nekog ko želi da kupi. Ili whisper od nekog (kao privatna poruka između vas na chatu) ko želi da te pita nešto, da se cenjka ili da se dogovori za kupovinu. Onda ideš u Act 1 normal grad i tamo obaviš trade (desni klik na tog usera, pa trade). Ako si ponudio nešto što nikom ne treba, ništa ti ne iskoči, nikakva poruka, nikakav poziv i onda se čudiš šta si uradio pogrešno. 99,999% itema, niko neće želeti da kupi.

Poslednja izmena:
Uključi chat, uđi u trade kanal, i ponudi šta imaš.

Pukneš enter, otvori ti se chat prozor. Kucaš "/trade 1", pukni enter. Onda kucaš "$WTS" i iza toga linkuješ item (CLTR+ALT+levi klik na taj tvoj item u inventaru), napiši cenu i pukni enter. Na primer to može da izgleda ovako: "$WTS 6L Voltaxic Rift, price 35ex". Možeš i na više kanala da spamuješ šta prodaješ bez problema.

Ako si ponudio nešto što se traži i po dobroj ceni, verovatno će odmah da ti iskoči invite za party od nekog ko želi da kupi. Ili whisper od nekog (kao privatna poruka između vas na chatu) ko želi da te pita nešto, da se cenjka ili da se dogovori za kupovinu. Onda ideš u Act 1 normal grad i tamo obaviš trade (desni klik na tog usera, pa trade). Ako si ponudio nešto što nikom ne treba, ništa ti ne iskoči, nikakva poruka, nikakav poziv i onda se čudiš šta si uradio pogrešno. 99,999% itema, niko neće želeti da kupi.

ok hvala :wave:

*** mnogo komplikovano.ja sam odustao od te ekcije :)

Trade bi bio mnogo laksi kada bi postojao AH. :d

pa ima nesto slicno :) versus ce napisati :) (napisao je dok sam ja kucao poruku :D)

sto se tice refund skill, kliknes na refund, kliknes na skill koji hoces da sklonis (ne sme biti negde u sredini, tj ne smes sa njim prekinuti lanac tvog skill puta) i kliknes na accept. posle toga ce ti se pojaviti onaj krstic dole levo sa brojem slobodnih skillova da ih stavljas ponovo gde zelis.

^Super link, hvala! Vec sam nasao par lepih stvari, jos samo curency da dropa. =)

Nazad
Vrh Dno