Pre bih ocekivao Samsung SSDove nego Crucial.![]()
Pre bih ocekivao Samsung SSDove nego Crucial.![]()
Tacno je to za Kingstona, ima ga kao da se u Srbiji proizvodi.
Ali kako se Mushkin, Patriot, OCZ kod nas probili a svi su SF koji su u pocetku bili jako zaebani sa radom, a Crucial-a koji nije imao problema od prvog dana postojanja, nema ni traga ni glasa...
Ma kod nas je uvek sve naopako![]()
Intel 320, Kingston V+ 100
e dođavola, niko nema intel 80 GB, može još neki predlog sem Kingston V+ 100? lično kada čujem Kingston imam neku odbojnost.
e dođavola, niko nema intel 80 GB, može još neki predlog sem Kingston V+ 100? lično kada čujem Kingston imam neku odbojnost.
ok, jurim Kingston V+ 100, hvala!
e da, ako ssd počne da otkazuje (na bilo koji način), postoji li mogućnost da dobijem neki mail. dzaba mi da se informacija o tome nalazi negde na serveru, kada se tako niko neće remote-ovati. ima li neko ideju kako da to rešim?
neki su taj problem "blokiranja" resili prebacivanje sa ahci na ideUbacih SSD u notebook. Za razliku od onog 5400 rpm odlično šljaka.
Ali ima veeeliku manu - pri dizanju sistema podigne se ceo win, ikonice, taskbar, antivirus, da ne kažem "u sekundi". Dalje AKO startujem čak i Prohoshop, Visual Studio 2010, OpenOffice sve otvori poprilično brzo.. ALI bilo koji browser i Skype laguju. Tj. tek posle 30ak sekundi kada se opasulji, onda i Skype i browsere "diže u sekundi".
Čemu toliko brlja?
neki su taj problem "blokiranja" resili prebacivanje sa ahci na ide
Koji SSD? Ako je neki sa JMicron kontrolerom prve generacije onda se to ponašanje može pripisati problematičnom kontroleru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari