Jedno offtopic pitanje. Uskoro se selim pa bih trebao da prevezem moj plazma tv na udaljenost od 50 km. Jel ono beše da se plazme ne smeju voziti položeno? Ako se voze uspravno da li je bitno da li su okrenute na up side up ili up side down?
Kako se barata teletextom na ovom tvu? Ima li onaj fazon prikaza više stranica, popolovljen ekran itd?
P.S.
STTL ukljucuje titlove za DVB signal, a za analognu TV prebacuje na Teletekst Favorite Page. Pise u uputstvu, bar za G30 seriju.
Oko 25€ sam ih i platio, skupa s brzom postom, malo i jeftinije. 🙂
@kobayashi maru ...Evo ovako dosta sam gledao po forumima sta pisu experti u vezi 1080p60hz...Sto se tice blue ray filmova vecina ih je u 1080p24hz i logicno je da se i panel stavlja na native 24hz inace ima judder-a sto sam i primetio.Sve sam probao da bi ih izbegao bukvalno sve stavke ali nisam uspeo i kada sam naisao na forumima sta kazu ljudi a i kako meni odgovara to je postavka tv-a na 24hz...i nema nikakvih seckanja....nadam se da ce se i drugi ljudi ukljuciti u diskusiju posto mi treba jos saveta u vezi kako da se postigne najbolja slika na ovoj savrsenoj plazmi...Svaki komentar pozeljan...
Upravo podeseno kako treba ipak si kobayashi bio u pravu.Kada sam malo bolje procitao tvoje zadnje logicne komentare skapirao sam o cemu se radi i najzad uspeo potplayer x64 da nateram da radi kako treba(CUDA).Hvala jos jednom kobayashi i da kazem finalnu rec da sam prezadovoljan sa ovim tv-om bar za sada.Sad sam na oko 200 sati ali mislim da jos necu da radim kalibracione postavke jos odredjeno vreme bar jos 200 sati...sta ti mislis o tome?
Radi li ikome VIERA Remote 2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari