daca96
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.03.2021
- Poena
- 105
Prvi put cujem.Stvarno nisi čuo da uređaji u stendbaju (mirovanju) troše struju?
Prvi put cujem.Stvarno nisi čuo da uređaji u stendbaju (mirovanju) troše struju?
Sad cu da prebacim pametnu uticnicu pa se javljam.Tv kada je "ugašen" (gori lampica) takođe troši struju, proveri.
Ima to Tapo P110/P115Jel to ima i ova tapo tp-link?
Odlicno, uzecu jednu od te dve, koju mogu da nadjem.Ima to Tapo 110/115
Jesu ali te od po 3-4 eura, nemaju merenje potrosnje koliko ja znam
Mislim da bi Xiaomi Smart Plug 2 trebalo da ima, znaće neko bolje od mene.Sa kojim uticnicama imate grafikone onako po satu?
Nema po satu, Xiaomi prikazuje po danu.Mislim da bi Xiaomi Smart Plug 2 trebalo da ima, znaće neko bolje od mene.
Imas Tuya mini smart switch sa Power Monitor opcijom, malo i stane fino u razvodnu kutiju. Isto koristim, nemam uticnicu za klimu, vec je direktno u kutiji.Pozdrav, hteo bih da uzmem par ovih uticnica najvise zbog monitoringa jer sam skoro ugradio dve klime za grejanje pa bih uzeo i za neke druge uredjaje tipa masina za susenje vesa itd. Medjutim, jedna klima mi je prikljucena direktno preko dozne, pa me zanima jel ima neko iskustvo sa pametnim osiguracima, da li se samo zameni postojeci osigurac sa pametnim ili ima jos nesto?
Pozdrav, hteo bih da uzmem par ovih uticnica najvise zbog monitoringa jer sam skoro ugradio dve klime za grejanje pa bih uzeo i za neke druge uredjaje tipa masina za susenje vesa itd. Medjutim, jedna klima mi je prikljucena direktno preko dozne, pa me zanima jel ima neko iskustvo sa pametnim osiguracima, da li se samo zameni postojeci osigurac sa pametnim ili ima jos nesto?
Da, ovo deluje sasvim ok. Jedini je problem sto mi je klima prekrila doznu.Imas Tuya mini smart switch sa Power Monitor opcijom, malo i stane fino u razvodnu kutiju. Isto koristim, nemam uticnicu za klimu, vec je direktno u kutiji.
Propustio si priču izgleda, tv je spomenut čisto kao primer jer čovek nije bio upoznat da uređaji troše u stendbaju.Što se tiče TV-a, ne moraš da meriš.
Prvo sam dosta testirao na otvorenom (veliki potrosaci, da li se greje i koliko) posto sam imao mesta razvodnom ormanu stavio je tamo (DIN sina) prvo samostalno,ali na kraju ipak sam je montirao da ide posle osiguraca-onda sam razdvojio za posebnu uticnicu za 18icu klimu. Verovatno hoces da meris veliki potrosac,pa verujem da taj i ima poseban osigurac. Da odgovorim i na pitanje: Da .Kako se ugradjuje, jel se samo izvadi obican i stavi taj?
Nije to poenta, nego čovek nije bio upoznat da mu klima u stendbaju troši par vati, i naprosto interesovalo ga je da li je to normalno.Koji uređaji u standby troši više od nekoliko vati?
Po izgledu imam i ovakve,monitoring im je bzvz. Kvalitet izrade okej,pod vecem opterecenjem nije se grejalo. Podesavanja preko aplikacije isto okej.Želim da stavim pod monitoring radijatore + da ih povremeno gasim/kontrolišem, oko 2000-2500w su radijatori, razmišljam da kupim uticnice 20a sa temua, da li bi bilo sigurno da stalno rade radijatori na ovoj utičnici ili bolje da radijatori budu uvek vezani direktno na uticnici u zidu?
Nije uticnica,ali imam i ovo:
Pogledajte prilog 507415
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari