Ljudi pomagajte - kako da namestim tvout!
Nece bre nikako - ima li neka caka?
Ako neko i hoce da se igra na integrushi, nek razmotri BIOSTAR TA780G M2+. Kad proradi hybrid crossfire, a to ce se desiti kad izadju 34xx kartice, ploche sa 780G chipsetom ce biti vrh! Sa ovim moze da se igra i CoD4, a frame rate varira izmedju 20 i 50, i to na 1280x1024, medium settings. Na nekom sajtu sam video poredjenje sa 8400GS i 2400Pro, i dok jednu kolje, drugoj je ravna. A shto se josh i klokuje, milina jedna. PozZCall of Duty 2 on GMA X3000
Battlefield 2 on GMA X3000
http://forums.vr-zone.com/showpost.php?p=4593659&postcount=725
Call of Duty 4 on GMA X3000
http://forums.vr-zone.com/showpost.php?p=4581424&postcount=708
Ako neko i hoce da se igra na integrushi, nek razmotri BIOSTAR TA780G M2+. Kad proradi hybrid crossfire, a to ce se desiti kad izadju 34xx kartice, ploche sa 780G chipsetom ce biti vrh! Sa ovim moze da se igra i CoD4, a frame rate varira izmedju 20 i 50, i to na 1280x1024, medium settings. Na nekom sajtu sam video poredjenje sa 8400GS i 2400Pro, i dok jednu kolje, drugoj je ravna. A shto se josh i klokuje, milina jedna. PozZ
Koliko je integrisana grafika kod690-ke jaka u poredjenju sa 8600GT?
Ima li alternative iz intela sa ~dobrom integrisanom grafikom kao sto je kod 690-ke ?
Ako ima .. onda bi i moglo neko krace poredjenje performansi
Nisam siguran u to, imao sam 9250 i bolje su radili HoMM V nego na X1250, mozda je na nekoj drugoj igrici drugacije...Radeon Xpress 1250 se može porediti sa ATi Radeon 9250.
kako si povezao monitor,preko DVI ili D-sub ?
Читај мало од почетка...
Не можеш качити монитор на Д-Суб и имати слику на ТВ-у... Ради само када на ДиВиАј прикачиш ДиВиАј монитор... не помажу ни адаптери... (осим ако није изашао неки супер-биос који је ово решио)...
Nisam bio tu par dana-monitor je povezan preko D-Suba.
Moze li ikako da se dobije taj tv-out (nemogu vise filmove da gledam na monitoru)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari