A ja ima da se pohvalim, vratih se iz lutanja sa Intelom opet na moj lepi AMD, od druga kome sam prodao X2 3800+ i TA690G dobih nazad moje stvari a on lepo ode sa Intelom, neka mu je sa srecom. AMD Zauvek!
da ne otvaram novu temu: jel imao neko problema sa integrisanim ethernet adapterom na ploci? odjednom posle instalacije viste, XP mi prijavljuje da je pronasao novi hardware, instalacija drajvera prodje ali poruka 'device cannot start' me doceka, isto se desava i pod Vistom!?! Any clues?
2. fan mora da ima 4-pinski priključak, ako ima, onda je do BIOS-a, flash-uj nanjnoviji.
3. nema potrebe za povećanje napona HT Link-a, samo gledaj da bude oko 1000, tj. ako OC-uješ stavi HT množioc na "x3".
Da,radim ja tako,samo me zanima kada ,konkretno, treba podici napon za HT i NB/SB voltage regulator.Koliko sam ja shvatio voltazu chipseta bi trebalo podici kada se jave nestabilnosti prilikom podizanja FSB-a,jesam li u pravu?
OK...U uputstvu sam procitao da postoji mogucnost oporavka obrisanog ili ostecenog BIOS-a ploce.Kaze se da ,ukoliko nesto podje po zlu prilikom update-a,prilikom sledeceg boot-a na ekranu ce se pojaviti poruka u kojoj se trazi flopy sa flash utility-em i BIOS-om.
Radi li ovo u stvarnosti???
I da ,jos jednom,gde da zakazim biper?![]()
Radi provereno,probao licno na M2N-SLI-Deluxe ploci sa floppy-em + awdflash + bios,puako bio bios pa sam stiskao -insert- taster i pojavi se program koji automatski trazi cd-rom ili floppy.
poz
Novi bios je izasao!
To support AMD 4450E CPU. (with Biostar logo)
sta bi bilo kad bi zabo fenoma u ovu plocu?
ocu phenoma a ne bi da menjam plocu, mamu im ****m navukli su me na onu pricu da ce i phenom raditi sa ovim starijim plocama
neka proba, pa da javi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari