cak i ako je instalirao drajvere za plocu i IGP sa catalyst control centerom itd, ne bi smelo da ima veze. ja imam uredno instalirane i ati-jeve drajvere sa CCC, i nvidijine za 7300 i sve radi bez kako treba.
Nema šta da disable-ješ u BIOS-u, to se dešava automatski.
temperatura nikad nije presla 45C.tako pise u drajverima 91.47.
taj 7300 je veoma lepo radio pre ove ploce u asusu m2v i to na 600/1600.ne verujem da je problem u njemu.
Jel to bez podizanja napona? Trebalo bi da jeste...
Sto se tice memorije, zaboravi na taj A64 i ostale programe, to kod AM2 ne vazi![]()
Definitivno brzina HT linka utice na integrusu. ...
Kazite mi koliko su igrive novije igrice sa default grafikom X1250 uz overclock ?
mislim ono tipa najzahtevnije igrice mogu li raditi makar i na low res. ?? Crisys,CD4 i sl.
pozdrav!
Crysis, COD4!? Ni ne pomisljaj na tako nesto. :wall:
radi cod4, tj mozhe da se pokrene...imacjesh 3-10fps na minimum podeshavanjima![]()
radi cod4, tj mozhe da se pokrene...imacjesh 3-10fps na minimum podeshavanjima![]()
Mislim da je ovo premalo, ali nemam razloga da ti ne verujem.
GMA X3000 daje mnogo bolje rezultate.
http://forums.vr-zone.com/showpost.php?p=4581424&postcount=708
Gaming on GMA X3000
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1327139&postcount=15
odlicno !naigrao bi se samo tako sve dok nebi :wall: :wall: :wall: i onda :crash: .. elem ipak hvala .. razmisljam se da na takvu plocu stavim hd2600(pro) xt .. sta bude najpovoljnije...
zasto nije!? ovo je sjajna ploca za igranje ako joj se doda graficka.Onda odma kupi 560, shta se zezash ?
OVO NIJE PLOCHA ZA IGRANJE!!![]()
zasto nije!? ovo je sjajna ploca za igranje ako joj se doda graficka.
napajanje ti je dovoljno ako ne budes dodavao mnogo drugih komponenti, a da li ces bas moci da se igras - u to bas nisam siguran.Interesuje me kako moze da se igra cod 4?Crysis?
Inace imam ata hdd i odlucio bih se da kupimkombinaciju
x2 4000+
MBA Biostar TA690G AM2
1gb rama
Chieftec 300w
Da li bi to napajanje bilo dovoljno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari