Šta je novo?

Otrov u malom - Biostar AMD 690G

Jel to bez podizanja napona? Trebalo bi da jeste...

Sto se tice memorije, zaboravi na taj A64 i ostale programe, to kod AM2 ne vazi ;)

cak i ako je instalirao drajvere za plocu i IGP sa catalyst control centerom itd, ne bi smelo da ima veze. ja imam uredno instalirane i ati-jeve drajvere sa CCC, i nvidijine za 7300 i sve radi bez kako treba.

Cekaj. Znaci, kad budem ubacivao karticu, dovoljno je da disable-ujem igp u biosu, instaliram drajvere za novu karticu i to je to?

Nema šta da disable-ješ u BIOS-u, to se dešava automatski.

vratio sam asusa,sve radi kao sat,samo malo usporeno:wall:
biostar sutra ide na reklamaciju...

Jel to bez podizanja napona? Trebalo bi da jeste...

Sto se tice memorije, zaboravi na taj A64 i ostale programe, to kod AM2 ne vazi ;)

Da, bez dizanja napona na procesoru, memorija je podignuta na 2,15v.
Taj program je bas za AMD-ove procesore, ali nema ni veze, taman sam mislio da sam shvatio kako se racuna frekfencija memorije, a ono nije - nesto se ne uklapa! Ako neko zna kako se tačno računa neka napiše.

Definitivno brzina HT linka utice na integrusu. ...

Kazite mi koliko su igrive novije igrice sa default grafikom X1250 uz overclock ?

mislim ono tipa najzahtevnije igrice mogu li raditi makar i na low res. ?? Crisys,CD4 i sl.

pozdrav!

Kazite mi koliko su igrive novije igrice sa default grafikom X1250 uz overclock ?

mislim ono tipa najzahtevnije igrice mogu li raditi makar i na low res. ?? Crisys,CD4 i sl.

pozdrav!

Crysis, COD4!? Ni ne pomisljaj na tako nesto. :wall:

OC ti nece pomoci jer je usko grlo grafika, ja sam probao da igram Heroje V koji nisu toliko ni novi ali ne pomaze nista, jednostavno ne moze...

EDIT: Srecna nova godina svima!

Poslednja izmena:
Mogu samo da kažem - dok sam bio na integruši, morao sam da intaliram Return to Castle Wolfenstein - da bih imao makar jednu igru koja radi "na max" sa AA i AF uključenim.
Radi i PES6 u 1024/medium (ali sa užasnim kvalitetom slike).
Zaključak: ako hoćeš da se igraš ne koristi integrisanu grafu.

U međuvremenu sam ubacio HD2600pro (koju sam dobio iz jedne reklamacije) i "progledao" ;)

Poslednja izmena:
radi cod4, tj mozhe da se pokrene...imacjesh 3-10fps na minimum podeshavanjima :)

radi cod4, tj mozhe da se pokrene...imacjesh 3-10fps na minimum podeshavanjima :)

odlicno ! :) naigrao bi se samo tako sve dok nebi :wall: :wall: :wall: i onda :crash: .. elem ipak hvala .. razmisljam se da na takvu plocu stavim hd2600(pro) xt .. sta bude najpovoljnije...

lupio je naravno, ali je svejedno smesno planirati da se igras sa intergrusom... kojom bilo...
ja sam hteo sebi za ovih deset dana da uzmem neku graficku , pa da se malo igram, al me nesto mrzelo |))

Odgovoriću ti u ovoj temi samo zato što je G965 sa X3000 protivnik 690G sa X1250.

Asus P5B-VM se može kupiti za nešto više od 70€, ali za OC ti treba Asus P5B-VM SE.

Više o ovome potraži u podforumu:

Šta da kupim od ploča, procesora, kulera i memorija?

GMA X3000 Information Center

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?p=3271130

odlicno ! :) naigrao bi se samo tako sve dok nebi :wall: :wall: :wall: i onda :crash: .. elem ipak hvala .. razmisljam se da na takvu plocu stavim hd2600(pro) xt .. sta bude najpovoljnije...

Onda odma kupi 560, shta se zezash ?

OVO NIJE PLOCHA ZA IGRANJE!! :)

Inache ne zezam se za cod4, stvarno sam probao...probavao sam da li iso radi poshto sticajem okolnosti odrzhavam igraonicu...ono ne da je neigrivo nego ZJU :) Znachi dok ste sami pa mozhda bude i 15 fps, ali kad upadnete u neko reshetanje na otvorenom..TUGA....znachi stoji zakucano

zasto nije!? ovo je sjajna ploca za igranje ako joj se doda graficka.

Plus što imaš intergisanu grafu u rezervi (ako nešto nedajBože pođe naopako ;)).
Jedini nedostak je TA690G u odnosu na TF560 je sam format ploče (za one koji imaju više kartica, na primer zvučna, tv kartica, posebna grafa - sve zajedno može da bude problem) , inače je TA690G pravo čudo od ploče za lovu koju se prodaje.

novi bios - R69AMC13

Release Date 2007/12/13 (na biostar.tw sajtu okacen 2008-01-03)
Update Description:
1. Improve memory compatibility.

Prilozi

• R69AMC13.zip
    387 KB · Pregleda: 45
Poslednja izmena:
Taj bios sam skinuo odavno sa RebelsHaven-a, cudi me da je tek sad upload-ovan na zvanicni sajt.
Inace ima i B26 koji se nije pojavio na zvanicnom sajtu...

Interesuje me kako moze da se igra cod 4?Crysis?
Inace imam ata hdd i odlucio bih se da kupimkombinaciju
x2 4000+
MBA Biostar TA690G AM2
1gb rama
Chieftec 300w
Da li bi to napajanje bilo dovoljno?

CoD4 i Crysis ne možeš da igraš nikako.
Kupi grafičku i još jedan 1GB RAM-a (RAM je i onako džabe).

Interesuje me kako moze da se igra cod 4?Crysis?
Inace imam ata hdd i odlucio bih se da kupimkombinaciju
x2 4000+
MBA Biostar TA690G AM2
1gb rama
Chieftec 300w
Da li bi to napajanje bilo dovoljno?
napajanje ti je dovoljno ako ne budes dodavao mnogo drugih komponenti, a da li ces bas moci da se igras - u to bas nisam siguran.

Poslednja izmena:
Da li ce ova ploca podrzavati x4 procesore?
Da li je neko stavljao bolju grafiku i da li je pokretao pomenute igrice?

Unapred moje izvijnenje clanovima foruma jer sam video da se moje prethodno pitanje i ponavljalo

Vrh Dno