tako jeNe isplati se uzimati običan Athlon kada X2 3600+ Brisbane košta ~55€![]()
Od pre nedelju dana i ja sam srecni vlasnik ove ploce, za sada sve radi O.K. , ali jedna stvar koju sam cuo me malo zabrinjava. U jednom servisu/prodavnici me je majstor ubedjivao da se ove "nove" ploce sa integrisanom grafikom "NE VOLE" sa redovnim grafickim kartama... Navodno dolazi do zaglupljivanja i pada sistema?! Ja sam za sada na integrisanoj grafici, ali uskoro bi to trebalo da se promeni pa me interesuje da li imam razloga za zabrinutost. Molio bih one koji imaju ovu plocu i posebnu grafiku da prenesu svoje utiske.
Hvala
Od pre nedelju dana i ja sam srecni vlasnik ove ploce, za sada sve radi O.K. , ali jedna stvar koju sam cuo me malo zabrinjava. U jednom servisu/prodavnici me je majstor ubedjivao da se ove "nove" ploce sa integrisanom grafikom "NE VOLE" sa redovnim grafickim kartama... Navodno dolazi do zaglupljivanja i pada sistema?! Ja sam za sada na integrisanoj grafici, ali uskoro bi to trebalo da se promeni pa me interesuje da li imam razloga za zabrinutost. Molio bih one koji imaju ovu plocu i posebnu grafiku da prenesu svoje utiske.
Hvala
Nasao sam bracket sa serijskim i paralelnim portom, medjutim problem je sto se moze ukopcati na dva nacina na plocu pa me interesuje kako da znam koji je pravi da ne bi nesto "krenulo po zlu":exploder:.
problem je sto imam dva analogna monitora na njoj, a to ne moze sa integrusom (sa njom moze jedan analogni + jedan digitalni u isto vreme) pa sam zato dokupio nv7300
Hmm, neznam da li si probao da u lokalnom servisu računara pitaš za DVI->DSUB konektor? Tako bi imao opet 2 analogna, tj nebi morao da dokupljuješ novu grafiku.
Ovo nisam siguran da će da radi na istoj (nisam probao) ali na bilo kojoj grafici koja ima 2 izlaza (bilo da su oba DVI) ovaj mali adapter radi posao.
Hvala na odgovorima u vezi grafickeZanima me jos jedna stvar, u biosu nisam video opciju kojom se iskljucuje integrisana grafika nego samo postoji opcija kojom se bira da li se prvo startuje integrisana ili pci-e graficka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari