Šta je novo?

OrionTV (aplikacija)

Имам питање у вези овог њиховог видео клуба, првенствено из секције где је Синестар Премијер, каква је слика тих филмова, јел резолуција 1080п или СД?

Jeste. Nešto kao da je "iseckana" slika. Moji ne primećuju, meni smeta toliko da ne mogu da gledam.

Ugovor od 24 meseca za koriscenje tv aplikacije istice mi polovinom meseca. Da li je automatski raskid ugovora, ili treba da ih kontaktiram.
Ugovor ne zelim da produzim.

Naravno da nije automatski raskid ugovora. Podnesi zahtev za raskid ako ne želiš više da koristiš i da plaćaš.

Jedno glupo pitanje. Uz ORION TV APP - FREEMIUM paket nije moguce gledati kanale i preko aplikacije za tv, kao na mobilnon? Na TV-u rade samo radio stanice.

Na Orion TV aplikaciji, pojavili su se kanali od broja 800. (eksplicitan sadržaj).
P.S.
Umesto da nam puste Arene 9, 10 i 1x2, mi dobili kanale za penzose.

Da li još neko ima problem sa Orion iptv u Novom Sadu. Trenutno mi rade samo HBO, Cinemax i radio kanali. Tako je i na Laki boksu i na Vox smart tv.

… iskreno, solidna je aplikacija… problem jeste kome je premotavanje bitno, na AppleTV nije bas najbolje… ali, streamovi su kvalitetni i uz UO, cena dobra za broj uredjaja na kojima je moguće koristiti istovremeno…

U čemu je problem sa HRTom, razumem da je zatamnjeno za vreme filma ( kod SBB nije ni tad) ali zašto je crno kad ide program iz njihove produkcije

Ima neko link do Orion TV app za firestick?

Edit: nakon promene lokacije sa Irske na Srbiju, LG TV ima u galeriji Orion TV, nice.

Poslednja izmena:
Ne radi nikako sa VPN, zakuca odmah. Pitao sam drugara da proveri na Apple TV, ako tamo radi, sve ok, inače otkazujem. Na androidu nema problema da VPN.

Jel vam rade HBO i Cinemax kanali ili moramo da gledamo live iz Niša?

Jel moze neko da mi pozajmi slot na 20 minuta samo da uporedim sa supernovom?

@luka__1 u toku je akcija za prepaid, uplatiš 1 mesec a dobiješ 3
1000007358.png
ispadne mesečno manje od 400 dinara za najjeftiniji paket

Da li bi neko želeo da preuzme od mene Orion TV Classic postpaid paket uy ugovornu obavezu do decembra 2026. godine? Regularna cena je 1900 mesečno a cena koju sam ja dobio je 750 dinara mesečno. Ovo je bez ikakvog STB-a, dakle samo mobilne i smart TV aplikacije.

Ljudi dobio sam kredencijale od sestre za Orion, e sad, ulogujem se na https://moj.oriontelekom.rs/login pa me zanima kako uopste da se logujem na Orion aplikaciju sa ovim podacima? Ukucam podatke u app al uvek kaze pogresan mail i lozinka, znaci podaci su tacni jer udjen na ovaj link iznad al nece na app. Jel treba negde da se nesto aktivira ili jednostavno nisu isti podaci za login na app i portal..

Da li neko koristi besplatan pristup OrionTV na Android Tv Box-u?

Kako to deluje? Mogu li babi koja gleda samo španske serije na Prvoj i Pinku da to namikerim i da radi bez problema?

Vrh Dno