Borski
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 22.03.2016
- Poena
- 95
Koju verziju aplikacije koristis na boxu ako mozes proveriti?Kod mene ima, jedino da nije protok u pitanju?
Kod mene TV povezan Lan vezom.Pogledajte prilog 455076
Box mi je povezan na LAN port rutera, protok ne bi trebao biti problem, na Wifi protok mi je 300Mbps, optika je u pitanjuHoće po nekad da se izgubi i duže vreme je nema, pa se pojavi. Nemam pojma zbog čega, jedino mi protok pada na pamet. To na nekom tamo trećem boksu.
U pravu ste, protok je problem izgleda.Box mi je povezan na LAN port rutera, protok ne bi trebao biti problem, na Wifi protok mi je 300Mbps, optika je u pitanju
da na sajti stari apkv5.4.1 je na sajtu
Tehnička Podrška za Televiziju | Orion telekom
Tehnička podrška za televiziju Orion telekoma nudi brzo rešavanje problema i pomoć u vezi sa uslugama. Kontaktirajte nas za efikasnu podršku.oriontv.rs
Ja sam corav ili sta ali gde vidite vi tu apk? Imam linkove ka store (Google, Huawei Apple) ali nema .apk za TV a koristim firestick koji nema Google store. 😄v5.4.1 je na sajtu
Tehnička Podrška za Televiziju | Orion telekom
Tehnička podrška za televiziju Orion telekoma nudi brzo rešavanje problema i pomoć u vezi sa uslugama. Kontaktirajte nas za efikasnu podršku.oriontv.rs
Pretpostavljam da si dodao jos jednog (trećeg) korisnika..probaj da gledaš preko prvog ili drugog.Jedno pitanje u vezi OrionTv-a.
Koristim jedan slot za smartTv u razmeni, ali mi je slika kao 720p, nema ostrinu ni na jednom kanalu? Da li je i kod vas tako, mada čisto sumnjam...U app mi stoji maksimalan kvalitet slike.
Preuzeo sam app sa ovog linka i sve što sam dobio je novi izgled ikonice 😁Pipe preuzmi Orion TV aplikaciju
Skini ovde onda:
ja nisam ni to...na laki boxu mi i dalje stoji stara verzija koliko vidim...Preuzeo sam app sa ovog linka i sve što sam dobio je novi izgled ikonice 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari