Borski
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 22.03.2016
- Poena
- 95
Koju verziju aplikacije koristis na boxu ako mozes proveriti?Kod mene ima, jedino da nije protok u pitanju?
Kod mene TV povezan Lan vezom.Pogledajte prilog 455076
Box mi je povezan na LAN port rutera, protok ne bi trebao biti problem, na Wifi protok mi je 300Mbps, optika je u pitanjuHoće po nekad da se izgubi i duže vreme je nema, pa se pojavi. Nemam pojma zbog čega, jedino mi protok pada na pamet. To na nekom tamo trećem boksu.
U pravu ste, protok je problem izgleda.Box mi je povezan na LAN port rutera, protok ne bi trebao biti problem, na Wifi protok mi je 300Mbps, optika je u pitanju
da na sajti stari apkv5.4.1 je na sajtu
Preuzmi Orion TV Aplikaciju - Gledaj omiljene kanale i sadržaj
Preuzmite Orion TV aplikaciju i uživajte u gledanju omiljenih kanala i sadržaja na vašem uređaju. Pristupite svim funkcijama aplikacije brzo i jednostavno.oriontv.rs
Ja sam corav ili sta ali gde vidite vi tu apk? Imam linkove ka store (Google, Huawei Apple) ali nema .apk za TV a koristim firestick koji nema Google store. 😄v5.4.1 je na sajtu
Preuzmi Orion TV Aplikaciju - Gledaj omiljene kanale i sadržaj
Preuzmite Orion TV aplikaciju i uživajte u gledanju omiljenih kanala i sadržaja na vašem uređaju. Pristupite svim funkcijama aplikacije brzo i jednostavno.oriontv.rs
Pretpostavljam da si dodao jos jednog (trećeg) korisnika..probaj da gledaš preko prvog ili drugog.Jedno pitanje u vezi OrionTv-a.
Koristim jedan slot za smartTv u razmeni, ali mi je slika kao 720p, nema ostrinu ni na jednom kanalu? Da li je i kod vas tako, mada čisto sumnjam...U app mi stoji maksimalan kvalitet slike.
Preuzeo sam app sa ovog linka i sve što sam dobio je novi izgled ikonice 😁Pipe preuzmi Orion TV aplikaciju
Skini ovde onda:
ja nisam ni to...na laki boxu mi i dalje stoji stara verzija koliko vidim...Preuzeo sam app sa ovog linka i sve što sam dobio je novi izgled ikonice 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari