Šta je novo?

OrionTV (aplikacija )

Da li neko zna zasto na Orion aplikaciji na njihovom boxu nema opcije Visok kvalitet slike?
Imam ponudjen samo Nizak i Srednji.
Na Sbb boxu imam instaliranu aplikaciju i postoji ta opcija i kvalitet slike je bolji.
Kod mene ima, jedino da nije protok u pitanju?
Kod mene TV povezan Lan vezom.IMG_20240822_211102_edit_696758023003425.jpg

Hoće po nekad da se izgubi i duže vreme je nema, pa se pojavi. Nemam pojma zbog čega, jedino mi protok pada na pamet. To na nekom tamo trećem boksu.

Hoće po nekad da se izgubi i duže vreme je nema, pa se pojavi. Nemam pojma zbog čega, jedino mi protok pada na pamet. To na nekom tamo trećem boksu.
Box mi je povezan na LAN port rutera, protok ne bi trebao biti problem, na Wifi protok mi je 300Mbps, optika je u pitanju

Box mi je povezan na LAN port rutera, protok ne bi trebao biti problem, na Wifi protok mi je 300Mbps, optika je u pitanju
U pravu ste, protok je problem izgleda.
Protok na sva 4 Lan porta je svega 10Mbps iako status Eth porta kaze 100MBs portovi full duplex.
Preko Wifi se ostvaruju normalne brzine, ocekivane, za 2.4ghz i 5ghz.
Ruter/modem je HG8245Q2 Huawei
Imam dva kabla LAN jedan od 15m i jedan od 1m i na oba je ogranicen protok na 10Mbps..Mogu probati eventualno sa jos nekim kablom al mi je cudno sto je uvek 10Mbps limit , to svakako nije normalno

Da li se svima update-ovala Smart tv aplikacija? Ja je koristim na dva Mi box-a i na Sony Google tv, a nova verzija mi je samo na jednom mi boxu. Pokušao sam i da deinstaliram, ali posle nove instalacije opet je stara verzija na dva uređaja.

Nije svima, rollout ide postepeno...

Koja je najnovija verzija aplikacije za Android TV? Meni pokazuje 2.0.24 ali kad udjem u APP pokazuje se poruka da je dostupna nova verzija ali nigde ne mogu da nadjem, svugde je zadnja 2.0.24. Korisitm FireStick MAX 2gen

Za Android TV je valjda 5.4.1, tu koristim, a za FireStick pojma nemam.

Meni na boxu gde je nova verzija piše 7.0.0 a na ostalim uređajima 5.4.1

stiga mi update na MI BOX ,a na dva TV nije ...na obadva TV android 11 i nema update.Ovi iz call centra kazu da je to to da (tv ne podrzava novu verziju aplikacije)-strasno.Ne treba mi u principu nova aplikacija,ali se nadam da su premotavanje resili u novoj verziji inac su ocajni sa vracanjema programa...ocajni
v5.4.1 je na sajtu
da na sajti stari apk

Jedno pitanje u vezi OrionTv-a.

Koristim jedan slot za smartTv u razmeni, ali mi je slika kao 720p, nema ostrinu ni na jednom kanalu? Da li je i kod vas tako, mada čisto sumnjam...U app mi stoji maksimalan kvalitet slike.

Niko ne koristi OrionTv?

Jedno pitanje u vezi OrionTv-a.

Koristim jedan slot za smartTv u razmeni, ali mi je slika kao 720p, nema ostrinu ni na jednom kanalu? Da li je i kod vas tako, mada čisto sumnjam...U app mi stoji maksimalan kvalitet slike.
Pretpostavljam da si dodao jos jednog (trećeg) korisnika..probaj da gledaš preko prvog ili drugog.

Nisam ja, meni su dali jedan slot da koristim.

I kod mene isto, na mom fire sticku max nema nove verzije a na eon boxu kod caleta je nova verzija.

Inace posto mi istice ugovor u novembru pitao sam ih da li ima neli popustza produzetak ugovorne obaveze i da;li sui mi ponovo poupst od 50% ali sada na novu cenu od 1800din (staraje bila 1500)

Mogao bi neko da podeli tu aplikaciju, kome je stigao apdejt.

tema je o aplikaciji, ne o provajderu

Meni nova aplikacija radi znatno brže i lepše od stare.. onaj 4k box.

Kod mene na Web -os, verzija 4.6.0, malo koči. Ne signal, signal je dobar ali aplikacija kao da trokira.

Pritisnem dugme dole, odziv posle 1.5 ili čak dve.

Kod mene se pojavilo ažuriranje za verziju 7.1.0
Brže se kreće kroz aplikaciju, dosta je slična (što je bolje nego da su petljali), epg brz...
Malo sam uz kafu istraživa i...
... ja sada ne umem da izadjem iz aplikacije, osim na dugme home na dačjincu?

Nazad
Vrh Dno