... da, sa slikom od 360pOd skoro može na Orion TV aplikaciji da se uloguješ sa svojim nalogom (na 3 telefona) i imaš sve kanale kao i u paketu sa vraćanjem 7 dana.
Nažalost Orion Fox kanale naplaćuje kao poseban paket isto kao i HBO i Cinestar ili Arene sportski paket itd.Uzeo sam skoro Trio paket od 500mb/s. Sad imam sve kanale jer sam nov korisnik prvih mesec dana. Zanima me da li ce mi ostati fox i cinemax kanali. Kad sam pricao sa "menadzerkom" rekla je da ti kanali spadaju u paket ali kad sam danas pogledao iz radoznalosti spisak kanala na sajtu pise da nema 🤷
Čudno mi je da placam skoro najskuplji paket a da nemam bar Fox kanale, to su osnovni kanali u svakoj kablovskoj.
Znaci sad kad bih doplatio dva najjeftinina paketa do 300-400 dinara dobio bih i fox i hbo kanale?Nažalost Orion Fox kanale naplaćuje kao poseban paket isto kao i HBO i Cinestar ili Arene sportski paket itd.
Pozitivna stvar je ako platiš dva dodatna paketa sve ostale dobijaš besplatno.
Imas na ovoj temi o tome:Iscitah zadnjh godinu dana postova, vidim da su ljudi instalirali aplikacije na laki box koje nisu u onoj njihovoj smesnoj ponudi al ne skapirah kako, pa ako moze pomoc kako ubaciti fajl menadzer i terati dalje?
Koliko znam najeftiniji paketi su 450din.Znaci sad kad bih doplatio dva najjeftinina paketa do 300-400 dinara dobio bih i fox i hbo kanale?
Koliko znam najeftiniji paketi su 450din.
Ima i jeftinijih samo treba proveriti da li je izvodljivo.
Cene su na dnu strane
![]()
Orion TV: Najfleksibilnija Televizija u Ovom Delu Svemira
Televizija kod kuće i u pokretu. Gledaj TV na čak 6 Smart uređaja. Najtraženiji TV kanali Arena Sport, CineStar TV, N1, FilmBox, Pickbox...oriontelekom.rs
Do dana dansanjeg mi niko nije odgovorio da li je na mojoj adresi moguca optika.Kod:https://oriontelekom.rs/gigant-internet/#gigant-paketi
Niti ce ti odgovoriti jer su kao firma jedna velika nula... Drugim recima cim ti nisu odgovorili do sada i bukvalno ti oteli pare iz dzepa znaci da na tvojoj adresi nije moguca optika. Jos ako si u privatnoj kuci a ne u zgradi, na njihovu optiku mozes da zaboravis. Sve sto oni mogu da ti ponude ako nemaju opticku infrastrukturu jeste ADSL i to tipa smesnih 10Mbita ili tako neka budalastina.Do dana dansanjeg mi niko nije odgovorio da li je na mojoj adresi moguca optika.
Negde u Oktobru 2020 pozvao njihov call centar da se raspitam za optiku u zgradi gde sam ziveo tada (razmisljao o prepaid internetu). Dogovor je bio da kad provere jave i to su uradili 10ak min kasnije i rekli da za sada nema mogucnosti. Pocetkom ove godine su opet pozvali da mi kazu da su omogucili optiku i na toj adresi. U pitanju je Zemun, naselje Sava Kovacevic.Do dana dansanjeg mi niko nije odgovorio da li je na mojoj adresi moguca optika.
instaliraj sa ovog sajta drugu app odozgo: https://apkpure.com/search?q=orion+tv&t=appU podešavanjima nema mogućnosti da se nešto izmeni i aplikacija nije baš optimizovana za android tv, nekim opcijama uopšte ne mogu da pristupim pomoću daljinskog. Kod ortaka na Laki boksu je moguće da se poveća protok i da se dobije Hd kvalitet kanala. Jel ima još neko aplikaciju na android boksu ili tv-u i kakva su iskustva?
Naprotiv, u poslovno-stambenoj zgradi sam i to prilicno velikoj gde ima preko trideset firmi i nas nekoliko stanara i to u centralnoj gradskoj zoni na Crvenom Krstu gde verovatno ili imaju ili uz malo truda mogu da imaju tehnicke uslove. Inace u zgradi vec imamo MTS i SBB infrastrukturu pa bi ubacivanjem jos jednog konkurenta u mix mogli da profitiramo sto se tice cena usluga.Niti ce ti odgovoriti jer su kao firma jedna velika nula... Drugim recima cim ti nisu odgovorili do sada i bukvalno ti oteli pare iz dzepa znaci da na tvojoj adresi nije moguca optika. Jos ako si u privatnoj kuci a ne u zgradi, na njihovu optiku mozes da zaboravis. Sve sto oni mogu da ti ponude ako nemaju opticku infrastrukturu jeste ADSL i to tipa smesnih 10Mbita ili tako neka budalastina.
To možeš odma da probaš, bez logovanja su ti dostupni nekih 10-15 kanala, pa kad se kasnije uloguješ otključaju ti se i ostali.Može li neko ko ima trojka top paket da mi potvrdi da li orion tv aplikacija namenjena za tri mobilna uređaja koja je deo paketa, radi na xiaomi box s ili xiaomi tv stick? Posto planiram da je koristim za četvrti televizor jer ne nameravam da doplaćujem mesečno za četvrti stb.
da, juce se to desilo, mozda u prethodnoj noci.... barem kod mene, novi beogradDa li se nekome desilo da se Huawei HG8245Q2 vratio na default Orionova podešavanja? Sve mi je promenjeno SSID, šifre, DNS, DHCP...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari