Ne znam za prepaid, ali ubrzanje počinje od 1.5.Zanimljivo, sad sam hteo da uplatim novi mesec preko orion prodavnice i izlazi mi stari paket 200/20 za 1000 dinara. Očekivao sam da će i nama iz akcije Oslobodi se promeniti pakete.
Da odgovorim samom sebi☺️Mala pomoć,
Roditelji imaju Orion standard paket pa me zanima jel imaju pravo na android TV app? I koji su podaci za logovanje u istu, pretpostavljam korisničko ime i password?
Takođe da li imaju pravo i na 3 mobilne app i šta je tu login?
Pa pitaju sta ce ti da bi znali koji da ti kazu, jer svaka "aplikacija" ima svoj password 🤦♂️Sve im je konfuzno ugovor, sajt isto,ali hit mi je bio kada sam prvi put zvao korisnički centar da pitam za password a operater me pita šta će vam?!
Dobro, username i treba da bude u formatu ime.prezime, zamisli da moram da kucam neke hijeroglife.. Ili bar da daju mogucnost izbora@shomispc Pa da se slaže uz već maštovit username
Ajd što je inicijalni password krš nego je još i ograničen na max 9 karaktera, ne pravi razliku između velikih i malih slova...
I mail server koji ne podržava nikakvu enkripcije![]()
Da.@geteks Zvao si da pitaš?
kod mene eltex u bridge nema problemaNisi ti koristio Eltex ako ti je diskutabilan Huawei Q2 (koji koriste i Telekom, ExeNet...).
Da, imaju malo “globalnih” problema. Ima obavestenja na IVR kad pozoves.
Ja juče potpisah 1000/200, a sad imam 0/0.A hteo sam jutros da zovem da potpisem novi ugovor za duplu brzinu![]()
Ti si krivac za ovo
salu na stranu, *******o je ovo, sreca pa imam brdo mobilnog neta pa radim usb tethering..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari