Šta je novo?

Orion Telekom

Tenk ju, shamanNS.

Mala pomoć,
Roditelji imaju Orion standard paket pa me zanima jel imaju pravo na android TV app? I koji su podaci za logovanje u istu, pretpostavljam korisničko ime i password?
Takođe da li imaju pravo i na 3 mobilne app i šta je tu login?
Da odgovorim samom sebi☺️
Nije isti password za web portal i login uz Orion acc za aplikacije( mobilne i smart TV), korisničko ime je isto!
Nazovite korisnički centar pa vam izdiktiraju password za login u aplikacijama

Bas cudno da Orion ima 5 razlicitih passworda za pojedinacne stvari, brate mili..

Ništa čudnije od toga da ti pri sklapanju ugovora ne pošalju glavni password / password za pristup Moj Orion , Prodavnica, Predračun... i ostale portale :D

Pa kako da posalju kad ni oni ne znaju :D
Sad sam opet izgubio 15min dok su mi izdiktirali... I to vrlo vrlo bezbedan i mastovit password...

• Like
Reagovanja: svr
Sve im je konfuzno ugovor, sajt isto,ali hit mi je bio kada sam prvi put zvao korisnički centar da pitam za password a operater me pita šta će vam?!

@shomispc Pa da se slaže uz već maštovit username :D
Ajd što je inicijalni password krš nego je još i ograničen na max 9 karaktera, ne pravi razliku između velikih i malih slova...
I mail server koji ne podržava nikakvu enkripcije :D

Sve im je konfuzno ugovor, sajt isto,ali hit mi je bio kada sam prvi put zvao korisnički centar da pitam za password a operater me pita šta će vam?!
Pa pitaju sta ce ti da bi znali koji da ti kazu, jer svaka "aplikacija" ima svoj password 🤦‍♂️

@shomispc Pa da se slaže uz već maštovit username :D
Ajd što je inicijalni password krš nego je još i ograničen na max 9 karaktera, ne pravi razliku između velikih i malih slova...
I mail server koji ne podržava nikakvu enkripcije :D
Dobro, username i treba da bude u formatu ime.prezime, zamisli da moram da kucam neke hijeroglife.. Ili bar da daju mogucnost izbora :D

Sreca je sto kod mene radi sve ko sat, brzina je uvek preko 500 na kablu.. Razmisljam se da produzim ugovor jer mi 120 din ne znaci nista u zivotu a dupla brzina moze da bude korisna 🤔

Pa i username im je limitiran na max 12 karaktera? Moj bar nije puno ime i prezime već fali slova sa kraja prezimena.

Kod mene brzina pada uveče vikendom, naročito petkom. Čekam baš da li će išta menjati na prepaid optici (ovih 20 Mbps upload je jadno, 25:1 je odnos na ovom 500/20 paketu a novi postpaid paketi su 5:1 download/upload) a usput KAO razmatram koliko sam voljan da eventualno pregovaram za 12 meseci UO za postpaid. Ne bih se nikad vezivao za ZLOrion sa UO ako imam izbora , ali sa druge strane znači veći upload...

Nije ni meni, milo. umesto milos. , mada kontam da je to ono standardno prvom useru m.prezime, drugom mi.prezime, itd, nisu ni prvi ni poslednji koji koriste taj tupavi sistem.
Iskreno meni nista ne smeta i ne zalim se, tehnicka podrska je blagi uzas, al dok radi miran sam :D

Ruter mi je diskutabilan, ali opet njega daju svi uz gpon optiku, tako da i nemam neki izbor sem da kupim svoj..

Nisi ti koristio Eltex ako ti je diskutabilan Huawei Q2 (koji koriste i Telekom, ExeNet...).

Za sada se prepaid korisnicima neće menjati paketi, tj ostaje sve kao što je bilo.

Toliko o njenoj informisanosti i stručnosti :D :D

Tokom prošle godine se na https://prodavnica.oriontelekom.rs/ za prepaid moglo videti do kad imaš plaćeno / kad ti ističe paket tako što kad kreneš da biraš da uplati novi mesec ti piše koji je datum početka tog paketa koji bi upravo da uplatiš (= datum do kog imaš već plaćenu uslugu) , a posle su to izmenili ko zna zašto i izbacili prikaz tog datuma.

Na e-racun.rs kad se loguješ uspešno nema ništa.

Jedini način za koji ja znam da se vidi datum do kog imaš uplaćenu prepaid uslugu kad ima duže od 5 dana od isteka (5 dana ranije ti šalju SMS i mail potsetnik i info o načinima plaćanja i onda se na početnoj strani Moj Orion portala pojavi takođe napomena sa datumom kad ti ističe paket) je da odeš ovde:
https://moj.oriontelekom.rs/account/getorder.asp

I listaš po toj tabletu 7 po 7 dana dok ne vidiš za koji datum stoji u "Napomena" koloni text "ističe" ili "obnovljeno" ako si platio više meseci u napred.

IMG_20210405_180410.jpgIMG_20210405_180313.jpg

Dakle meni "paket" ističe uvek 16. u mesecu jer sam uveo uslugu 16. u mesecu. I trenutno imam plaćeno unapred do 16. maja.

Јел може неко да провери дал има опцију повећања квалитета слике у ХД на Орион апп? Мени је напрасно нестала а нисам ажурирао ништа...

Urekao sam ih juce :(
Da li nekome u blokovima stuca internet sada?
1617702743730.png

Bezanija/B63 uzasnan gubitak paketa "stuca" net

Da, tako je i meni u 62s. Kad se pozove tehnicka podrska automat kaze da imaju probleme i da rade na tome...
Ne bi me cudilo da su isekli neki kabl...

edit: izgleda da ga sredise
Edit2: naravno da nisu

Poslednja izmena:
I u Bloku 70 štuca celo prepodne, od pre par minuta ne radi pristup internetu.

A hteo sam jutros da zovem da potpisem novi ugovor za duplu brzinu :ROFLMAO:

Ti si krivac za ovo :ROFLMAO:
salu na stranu, *******o je ovo, sreca pa imam brdo mobilnog neta pa radim usb tethering..

Nazad
Vrh Dno