Uzeli bi oni da imaju viska tih uredjaja, ali ih nemaju...Pa dobili bi 400rsd mesečno, ne vidim da je za džabe. A ont/ruter na veliko nije njima ni 50e.
Uzeli bi oni da imaju viska tih uredjaja, ali ih nemaju...
Ne znam kako se tebi isplati da placas 400din vise za nesto sto mozes kupiti za 50eur
Koji si to ruter imao koji je ispadao sa wifi?Sad me je zvala g-đa/ica Tamara koja se čula sa višim instancama i eto, "iskočila" je mogućnost da se ruter zameni za WiFi6 model, pa sam pristao. Iskreno 400rsd je ništa, spram blagodeti da ne slušam supružnika kako se svaki čas žali da joj je telefon otkačen sa mreže.
Javi rezultat… ja trazim alternativu supernovi u blizini. Pitaj radnike gde su im bazne staniceNema sigurno ali reklamiraju takve brzine kao optički net.
Imaju bazne stanice na visokim objektima, onda mi na kuću nešto nakače i odatle kabl do rutera.
Pitam da li to neko koristi i kakva su iskustva.
Huawei HG8245Q2 na 5 GHz konstantno ima problema sa određenim telefonima, tipa sa celom serijom / generacijom 9 Xiaomi telefona, sa iPhone...Koji si to ruter imao koji je ispadao sa wifi?
I onaj obican huawei nikad nije pukao wifi,
Ja sam taj problem imao na xiaomi mi 11 na yettel optici, rešio tako što sam ručno podesio google dns. Nema drugog rešenja, i sa drugim ruterom se isto ponašao telefon, stavio i moju opremu xiaomi mesh ax3000, ista stvar.@bakara
Shaman ti je objasnio u čemu je problem, baš kao što je naveo, na 5GHz, moraš stalno da restartuješ wifi na telefonu jer ti internet nije dostupan iako ikonica kaže da je sve ok.
Nema ovaj problem veze sa DNS. I naravno da je na ruteru zadat Google DNS odavno 😂 A Q2 za razliku od tog novog WiFi 6 koji kod @veljkoka konstantno resetuje DNS podešavanja jednom kad podesiš ne dira više DNS servere.rešio tako što sam ručno podesio google dns. Nema drugog rešenja,
Nemam razloga da ne verujem da je tako kao sto pricate.Pa ako je više desetina telefona i više od jednog proizvođača onda teško da se može reći da je problem do telefona a ruter kao bezgrešan 😂😂😂
I nije ni problem sa WiFi channel-om.
Можеш ли да наведеш највеће проблеме са њима уколико се користи класични ВиФи приступ?Ni slučajno ZLOrion (klasični) WiFi.
Pozdrav,Mene danas zvali da zakažu dolazak. Kuća.
Na silosu je jedan, to su mi potvrdili zbog moje lokacije. 5 ih ima u gradu.Pozdrav,
Ima li kavih novih informacija? Gde su bazne stanice (interesuje me za Matija Huđi naselje i centar grada u SM)?
Mene su danas zvali, jer sam se ranije interesovao za dostupnost giga mreže.
Ponudili mi 650/150 (+tv + tel... ako hoću...) uz montiranje male antene "veličine čokolade" na prozor ili krov... Operaterka mi reče da će mi to reći instalateri...
20 meseći 50% popust + 4 meseca puna cena uz mogućnost ranijeg produžetka UO po ceni sa popustom...
Hvala na odgovoru.Na silosu je jedan, to su mi potvrdili zbog moje lokacije. 5 ih ima u gradu.
Koliko vidim, nemaju poslovnicu ni partnersku poslovnicu u SM. Na koji Telekom misliš? Ako je mts, oni nemaju veze sa njima.-Imaju li kancelariju u SM, ili je sve u Telekomu?
Iskreno, nemam pojma na pitanja jedan i dva a poslovnicu nemaju.Hvala na odgovoru.
Znači, zbog okolnih zgrada ne gine mi 20-ak metara kable do krova zgrade....
-Može li se uzeti statička IP adresa?
-Kakvi su sa "P2P file sharing"
-Imaju li kancelariju u SM, ili je sve u Telekomu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari