Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za Orion TV aplikaciju)

Ma nema sanse, mozda par desetina ljudi i to je to, isplati im se
pa da nama ovde koji visimo nece, a tek kad krene navala ljudi od 1vog jula koji ce tek tada saznati jer nisu procitali racun ili vest na sajtu, tada ce biti pa mi smo vas obavestili ...

Flesovao sam danas Orion M6CW smart box(905w verzija) sa Slimbox Android 9 romom sbx_x96mini_rp_sv6030p_aosp_9_14(radi mu i wifi),stavio Wolf launcher i radi dobro

Presmijah se juče, gledam sajt gdje reklamiraju Laki STB i piše "instalisan Youtube i Max"...

Dobro je ipak, dodali su Max u aplikacije, dugo im je trebalo...

Zna li neko koliko se placaju penali ukoliko zelim da raskinem dvogodisnji ugovor na godinu ranije?

Zna li neko koliko se placaju penali ukoliko zelim da raskinem dvogodisnji ugovor na godinu ranije?
Ako te obuhvata ovo najavljeno poskupljenje od 1. jula, raskid se ne plaća ništa, samo podnesi zahtev za raskid ugovora zbog poskupljenja u toku UO i budi čvrst i uporan, pošto će ti najverovatnije nuditi različite alternative raskidu ugovora.

Dodali, ali meni i dalje crashuje aplikacija kada hoću da pustim bilo koji sadržaj?! Trebalo im je mesec dana da ubace aplikaciju koja ne radi...
Jao da, ja na brzinu nisam ni probao, ladno puca svaki put. Isto radi kao kad se sideloaduje app, ja sam mislio da neće kad oni puste.

Ako te obuhvata ovo najavljeno poskupljenje od 1. jula, raskid se ne plaća ništa, samo podnesi zahtev za raskid ugovora zbog poskupljenja u toku UO i budi čvrst i uporan, pošto će ti najverovatnije nuditi različite alternative raskidu ugovora.
Sad sam ih zvao, nazalost nisam obuhvacen :) Kod mene je Dual TV Sonic 1.5 Gb/s.
Ali svakako hvala na sugestiji :)
Koliko bi kostali penali tokom raskida, 12 x 2295 din ili...?

Uvođenje usluge 20.000 😂😂
Ili koju su ti već cifru upisali u ugovor.

Pozdrav svima,
Imam problema sa Supernova internetom vec duze vreme, i verovatno cu morati da promenim operatera. Drugar mi ima Orion Tv i internet i skroz je zadovoljan. Povezan je bezicno, preko antene. Poslao sam upit Orion tehnickoj podrsci za mene i dobio odgovor da i kod mene moze samo wireless konekcija. Interesuje me neko ko koristi Orion na ovaj nacin, da li ste zadovoljni? Pre svega me interesuje stabilnost konekcije..

Jel ima još neko problem sa Orion Optikom u Zemunu?

Nisam na lokaciji, javljaju mi da postoji problem. Prebacio sam ih na alternativu, ali nemam pristup Orion mreži.

Jel ima još neko problem sa Orion Optikom u Zemunu?

Nisam na lokaciji, javljaju mi da postoji problem. Prebacio sam ih na alternativu, ali nemam pristup Orion mreži
Gornji Zemun, sve radi, nema prekida

• Like
Reagovanja: PJ
  • Like
Reagovanja: ran
Da li vredi da tražim da mi zamene Huawei hg8245q2 za neki sa WiFi6? Ovaj zna da otkači telefone po kući, pa da posle mora ručno da se povezuju.

Vredi, svakako.

Imao sam neki stari clasic paket 1/0.2 i placao sam 1620. Nagodio sam se danas sa orionom da mi ostane ta cena a da dobijem sopersonic paket za ovu cenu tokom cele ugovorne obaveze. To je popust malo veci od 50% za ceo ugovor sto nije lose obzirom da sam stari korisnik.

Budi prezicniji, napiši lepo da si dobio Supersonic City podvarijantu (1.5 / 0.5 ).

@shamanNS
Pa ti si tu da nas ispravljas, posto ti u pola noci znas te pakete 😂.
E da, pokusao sam da uzmem onaj 10 gigabitni ruter, ali to nema sanse. Mada ova radnica mi je rekla da ga ona kuci uzela i da ce da vrati ovaj standardni wifi ruter jer onaj losije radi. Naravno pomislio sam da me farbba, ali malopre sretnem druga iz srednje, radi u nekoj speediciji, tj vrse usluge za neku stranu kompaniju, ima ih 10-tak u kancelariji i kriz razgovor pomene da imaju optiku, pitam koju kazu od skora su uveli orion jer nudi najvece brzine, ispostavi se da su uzeli ovaj najavi paket . Upali se meni lampica i pitam za ruter. Kaze da su dobili taj najnoviji ali da su tehnicari bili dva puta vec jer su imali prekide i da su im tehnicari rekli da je bolje da predju na stariji ruter jer ovi novi se i nisu pokazali najbolje. Eto dal je do rutera ne znam, ali izgleda da im ovi najnoviji ruteri nisu bas nesto.

@shamanNS
Pa ti si tu da nas ispravljas, posto ti u pola noci znas te pakete 😂.
E da, pokusao sam da uzmem onaj 10 gigabitni ruter, ali to nema sanse. Mada ova radnica mi je rekla da ga ona kuci uzela i da ce da vrati ovaj standardni wifi ruter jer onaj losije radi. Naravno pomislio sam da me farbba, ali malopre sretnem druga iz srednje, radi u nekoj speediciji, tj vrse usluge za neku stranu kompaniju, ima ih 10-tak u kancelariji i kriz razgovor pomene da imaju optiku, pitam koju kazu od skora su uveli orion jer nudi najvece brzine, ispostavi se da su uzeli ovaj najavi paket . Upali se meni lampica i pitam za ruter. Kaze da su dobili taj najnoviji ali da su tehnicari bili dva puta vec jer su imali prekide i da su im tehnicari rekli da je bolje da predju na stariji ruter jer ovi novi se i nisu pokazali najbolje. Eto dal je do rutera ne znam, ali izgleda da im ovi najnoviji ruteri nisu bas nesto.
Kod mene bas kontra WiFi 6 ruter mnogoooo bolje nego wifi 5 sto se tice wifi konekcije

Kod mene bas kontra WiFi 6 ruter mnogoooo bolje nego wifi 5 sto se tice wifi konekcije
Nisi razumeo, pricam da je wifi 6 ruter bolji od ovoga najnovijeg 10 gigabitnog. Njih 2 sam uporedjivao, ne zamerite ne znam oznake napamet.
Naravno da je ovaj wifi 6 bolji od onoga starog, i to dosta bolji, imao sam one stare rutere i znam sta pricam. Ja sam danas hteo da ispregovaram da za obnovu dobijem ovaj 10 gigabitni ali radnica je rekla da nema sanse.

Nisi razumeo, pricam da je wifi 6 ruter bolji od ovoga najnovijeg 10 gigabitnog. Njih 2 sam uporedjivao, ne zamerite ne znam oznake napamet.
Naravno da je ovaj wifi 6 bolji od onoga starog, i to dosta bolji, imao sam one stare rutere i znam sta pricam. Ja sam danas hteo da ispregovaram da za obnovu dobijem ovaj 10 gigabitni ali radnica je rekla da nema sanse.
Iskreno cisto sumnjam 😆 🤣 mislim da su I ti 10 gigabitni verovatno slican model kao I ovi 1 gigabitni isto su WiFi6

E da, pokusao sam da uzmem onaj 10 gigabitni ruter, ali to nema sanse.
200.gif

Ko bi rekao :ROFLMAO: :ROFLMAO: A ti tako uporan pregovarač...

A tu pričicu su terenci i služba prodaje prodavali korisnicima i za taj WiFi 6 koji imaš... kako ne valja, nije se pokazao, zaglupljuje se... Sve samo da uzmeš onaj kojeg najviše imaju na stanju i koji ih najmanje košta... I meni su pre 4 godine pakovali pričicu kako je i zašto je bolji Eltex ONT od Huawei. I gle čuda čim sam se rešio Eltex najgori problemi i prekidi u radu usluge magično isparili sa Huawei ONT.

No, ne isljučujem ni mogućnost da se ti sa 10 Gbps interfejsom greju kao ludi i da to pravi probleme.

Kome treba 10 Gpbs brzina, je l imate NASA racunar.
Ja sa mojih 200 mbps sam zadovoljan kod jotela, zavrsava mi posao 😮

Vrh Dno