Yettel aplikaciju sa playstora,na telefon sam instalirao ali imam problem sa ulogovanjemmoras da se uloguješ prvo valjda
koju aplikaciju si instalirao? Pretpostavljam da je na tv
yettel SRB?Yettel aplikaciju sa playstora,na telefon sam instalirao ali imam problem sa ulogovanjem
Vidite kako je kod mene,a gde ukucate taj kod od 8 slova?Kod mene hoće
![]()
Ja kao prvo ne mogu da se ulogujem a kao drugo nisam mogao da nadjem gde,jel mozes da mi slikas da znam gde!Pa na ytl.rs/tv
Moraš prvo da napraviš nalog na hntv.rs/loginJa kao prvo ne mogu da se ulogujem a kao drugo nisam mogao da nadjem gde,jel mozes da mi slikas da znam gde!
Pa stvarno ne znam meni ne izbacuje,kad ukucam ytl.rs udje mi na sajt yettela ali ne znam gde da udjem da ukucam kodKad se meni to desilo, cim sam ukucao ytl.rs izbacilo mi je prozorče u koji se kuca kod.
Ako je tako, nije fer jer kazu da ja staticka JAVNA nije iza cg nata.Da prenesem par informacija u vezi Yettel optike koje sam skoro dobio.
Svi korisnici su iza CG-NAT protokola, i čak iako uzmete statičku IP adresu ona je iza CG-NAT protokola. Tako da ljudi sa hardverskim VPN uređajima treba da traže usluge drugih operatera.
Ne znam iskreno, ja ne smem da rizikujem zbog cisko meraki VPNa. Kod MTSa znam sigurno da mogu da imam javnu statičku ili dinamičku adresu. Dok se oni u Yettelu ne dogovore sa sobom nema meni prelaska kod njih.Kada je prikljucen Yettelov ruter i ont i kada sam probao torrente nisu dobro radili i nisam mogo da otvorim port ali posle uplate staticke adrese i kada su oni kod sebe podesili sta su trebali posle toga mi se otvorio port u ruteru i na torrentima sam vidljiv drugim korisnicima tako da sada na privatnim trakerima mogu da seedujem i da vracam skinut sadrzaj.
Tako da ne znam na koju foru im je onda staticka adresa natovana ako meni sve radi ono sto mi nije radilo.
Tako bi trebalo da bude a korisnicka podrska mi je rekla da je staticka iza CG-NATa, stvarno ne kapiram koga imaju od aministratora da im daje ovakve informacije ili oni jednostavno nemaju dobru obuku i dokumentaciju pa se na kraju dana igramo gluvih telefona.staticka adresa moze biti iza NAT-a ali staticka javna adresa mislim da ne moze... To je neko moje shvatanje... A ja mislim da ovo sto se placa 480din je staticka javna adresa...
trnutno na yettelu po defaultu useri imaju dinamicku ip adresu (nije javna - jer je iza cgnat)
Ne razumem se puno u nat ali najiskrenije sam ti napisao moje iskustvo.Ne znam iskreno, ja ne smem da rizikujem zbog cisko meraki VPNa. Kod MTSa znam sigurno da mogu da imam javnu statičku ili dinamičku adresu. Dok se oni u Yettelu ne dogovore sa sobom nema meni prelaska kod njih.
Ovo mogu da potvrdim da korisnicka sluzba im nije jos na zavidnom nivo, pozoves prijavis problem, oni zavedu pa ti kazu da ce te neko pozvati da ti kazu jel problem resen. Verovatno da se jos uvek uce sta i kako ali najvise treba da nauce oko podesavanja centrale jer dolazimo do toga da jednome podese ovako drugome onako.Tako bi trebalo da bude a korisnicka podrska mi je rekla da je staticka iza CG-NATa, stvarno ne kapiram koga imaju od aministratora da im daje ovakve informacije ili oni jednostavno nemaju dobru obuku i dokumentaciju pa se na kraju dana igramo gluvih telefona.
Da da, toliko su optereceni da su zaveli da su me zvali i da su mi javili odgovor ali eto nisam se javio xD naravno u to vreme sam bio kod kuce i telefon pored mene.Ovo mogu da potvrdim da korisnicka sluzba im nije jos na zavidnom nivo, pozoves prijavis problem, oni zavedu pa ti kazu da ce te neko pozvati da ti kazu jel problem resen. Verovatno da se jos uvek uce sta i kako ali najvise treba da nauce oko podesavanja centrale jer dolazimo do toga da jednome podese ovako drugome onako.
Ali sto sam napisao vec ucice u stos i sve ce biti bolje. Nego ih trebamo grupno stisnuti da ukinu cg-nat jer to je ono sto kvari opsti utisak o usluzi.
Tako je u pravu si u oba slucaja.staticka adresa moze biti iza NAT-a ali staticka javna adresa mislim da ne moze... To je neko moje shvatanje... A ja mislim da ovo sto se placa 480din je staticka javna adresa...
trnutno na yettelu po defaultu useri imaju dinamicku ip adresu (nije javna - jer je iza cgnat)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari