isnogood
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.07.2003
- Poena
- 895
Pa pitaj lepo ovde sigurno neko zna sifru od podrske
@Yettel Srbija koja je admin sifra za ruter?
Ja se nadam... Poslao sam poruku u utorak tako da nije proslo bog zna koliko vremena ali pratim kad se loguje yettel srbija, videli su I privatnu poruku I komentar ispod vec isti dan ali nema odgovoraPa pitaj lepo ovde sigurno neko zna sifru od podrske
Zdravo!@Yettel Srbija Da li je usluga hiperneta dostupna na svim lokacijama koje su pokrivene mts optikom ili samo na određenm? Za lokaciju na koju treba da se preselim, sajt mtsa izbacuje da je optika dostupna (imam i potvrdu da su kablovi razuceni u zgradi) dok sajt yettela izbacuje da usluga nije dosupna na datoj lokaciji.
Pozdrav,Zdravo!
Hajde pošalji nam o kojoj adresi je reč u privatnoj poruci, kako bismo proverili sve detalje za tebe.
~Lazar
Zdravo,Pozdrav,
Detalji su poslati prekjuče.
Ne znam šta drugi forumaši misle ali mi deluje da vam sporo pružanje odgovora na forumu nije u najboljem interesu i da širi negativnu sliku o vašoj podršci.
Čisto da podelim odgovor sa forumašima jer možda neko ima isto pitanje. Postoji opcija da je lokacija pokrivena mts optikom a da Yettel usluga nije dostupna. Tako da je najbolje proveriti sa korisničkom službom da li je lokacija pokrivena ili ne.Da li je usluga hiperneta dostupna na svim lokacijama koje su pokrivene mts optikom ili samo na određenm? Za lokaciju na koju treba da se preselim, sajt mtsa izbacuje da je optika dostupna (imam i potvrdu da su kablovi razuceni u zgradi) dok sajt yettela izbacuje da usluga nije dosupna na datoj lokaciji.
Ako mislis na super user ili admin nalog, to nema, ali na samom ruteru ima podataka za login na korisnički nalog u kome je moguće podešavati osnovne funkcije. Kanal, band width....Je l uspeo neko, kojim čudom, da dobije username i pass za logovanje??? Moram setovati 2.4 i 5ghz kako ja želim, jer na 2.4 radi ko go k****, puca svakog dana, dok je 5ghz dobar, a naravno, od pristupa ruteru nema ništa.
Zaista se trudimo da na pitanja vezana za funkcionisanje naših usluga odgovaramo u najkraćem mogućem roku
Na optici imaš prekide u internetu?Zdravo Nemanja, na koji broj telefona mogu da prijavim problem oko intereta. Internet često secka - najviše mi smeta u miltipejer igicama, a i povećan mi je Ping sa 5 na 16.
Na optici imaš prekide u internetu?
Jesi li pingovao Game server (ili bilo koji sajt, npr Google..Microsoft..)
Ne razumem se baš u sve to, iskreno. Verovatno da ima, s obzirom na to da imaju dve utičnice (skroz levo na slici).Moze ako ima struja (suko) u kutiji, ako mislis da tu bude instaliran ONT.
Ako je to, onda ima opcija da se testira, mesec dana statička IP. Pa ako se pokaže da je to problem, onda da svi krenemo da ih bombardujemo sa zahtevom da skinu cgNat( znam da ih nije briga, al opet možemo da tražimo)Da te ne zeza CG-NAT?
Pozdrav
ako mislis da je do dns, zasto ne probas neki javni, tipa cloudflare?Puca mi net stalno, da li ima Yattel neki DNS koji treba da se kuca, Kod MTS a je bilo
otvorio isti port za torrent?@vladat1
Posto sam i ja danas konacno presao na Hipernet ali ja nemam to pucanje ili ga bar nisam video i gde da obratim paznju na to? Ono sto mene vise nervira je sto torrenti koje tako reci koristim non stop brzina mi je u nekim slucajevima krajnje nepodnosljiva. Paket koji imam je 300/150 i na merenju imam 302/142 tako da to nije problem, brzina je ta koja treba da bude... kada nesto skidam sa Steam brzina je zakucana na 36 Mbps i tu sam prezadovoljan ali kod torrenata tu mi je vec neprihvatljivo stanje za moje koriscenje.
Sada da neko ne kaze koristi privatne trakere, imam i njih i javne i nebitno je odakle stavim da skida brzina se vuce tu izmedju 6-7 do 10-14 Mbps dok MTS-v net je uvek bio na svim tim istim trakerima zakucan a kod njih sam imao brzinu 100/20.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari