Šta je novo?

Oppo Find X8 Series

@xslvr je li ima nekih coloros/oxygenos globalnih aplikacija koje mogu da zamene kineske? doduse trenutno mi jedino global search pada na pamet. Pisi im tamo da prevedu Breeno na engleski :cry:
Ja koristim samo “kineske” za email, kalendar i sl. posto moze google da se syncuje bez problema pa mi i obavestenja stizu normalno

A oos>cos jedino za aod notif i moguce da mogu neke sa op13 eu kod tebe

960EEED6-1752-47D4-9C0A-4174A2336D5E.jpeg
Stigao apdejt, i što se Pro video moda tiče - tačno je ono što sam pretpostavio da će biti još kada su ga najavili..što znači da nisam baš optimističan i uveren da će da valja, al ajd videćemo još..

Poslednja izmena:
Video nisam ispratio, ali su fotke nerealne posle ovog update-a.

ovo je 69mm maksimalan zum sa glavnon kamerom i 70mm sa 3x kamerom.

bukvalno mozes da skrolujes zoom wheel koliko hoces i gde hoces, svaki mm od 23mm do 69mm je odlican i skroz upotrebljiv.

1748814408234.png

Što je ova tema umrla, jel toliko dobar da nema problema o kojima može da se piše ili toliko loš da ga više niko ne poseduje? 🙃

Što je ova tema umrla, jel toliko dobar da nema problema o kojima može da se piše ili toliko loš da ga više niko ne poseduje? 🙃
bukvalno nema o cemu da se pise.

izbacili azuriranje gde mozes da fotkas od 23-24-25-26....132-133-134-135mm i da svaka fokalna distanca izgleda kao da je native lens i u master i u auto mode-u.

proslim azuriranjem promenili da mozes da stavis neogranicen broj aplikacija u auto launch, sve notifikacije stizu bez problema. baterija traje dan-dva, retko prelazi 41 stepen kad ga ganjas, ekran ne smanjuje osvetljenje.
sve ima, sve radi super brzo.

ni jednu mu manu jos nisam nasao da nesto ne radi, jedino par sitnica poput detalja fotografija gde je exif ispisan krupnim tekstom bez obzira na to koliki font podesis i onda moras da skrolujes samo da bi video WB i exposure time.

kako je kod Xiaomija
1000010352.jpg

i kako kod Oppo-a
1000010351.jpg

eto, to mu je mana 🤣

Vrh Dno