Šta je novo?

Oppo Find X8 Series

Ne znam kako si uspeo da se naviknes.. ja evo duže od mesec dana nikako. Mnogo mi smeta i za prste i generalno ta težina gornjeg dela telefona.
Kao što sam pisao i ranije, nije ni čudno što Google, Samsung i apple još uvek ne izlaze sa ringla telefonima, očigledno se radi ozbiljno istraživanje zapadnog tržišta.

Mislim da to nema veze sa tim. Samsung i Apple sta god da izbace, kupovace se. Bukvalno sta god. Imaju ogromnu bazu fanova i to je tako. Pogotovo Apple. Google je van te price. I dalje je to nivo statisticke greske sto se prodaje tice.

Ne znam kako si uspeo da se naviknes.. ja evo duže od mesec dana nikako. Mnogo mi smeta i za prste i generalno ta težina gornjeg dela telefona.
Kao što sam pisao i ranije, nije ni čudno što Google, Samsung i apple još uvek ne izlaze sa ringla telefonima, očigledno se radi ozbiljno istraživanje zapadnog tržišta.
Ne znam kako, ali posle 48h sam zaboravio da nosim telefon sa kamera grbom. Pritom, i dalje koristim XZ2, koji je kompaktniji i nema kamera ostrvo. Svaki dan koristim oba telefona i nije mi čudan prelazak na 14 U, čak ni u smislu balansa težine.
Ono što je moj najveći problem sa 99% telefona u poslednjih 10 godina su ekstremno klizavi alu okviri telefona. Mislim da je samo Sony pokušao da napravi ram sa kakvom-takvom anti-slip teksturom, svi ostali telefoni klizaju kao nenormalni iz ruke, samo zbog metalnog glossy okvira. Na svu sreću, 14 U ima poleđinu od eko kože, koja pruža solidan grip, ali ivice metalnog okvira klizaju kao sapun, tako da telefon istovremeno deluje kao da je zalepljen za ruku (eko koža) i da će da izleti iz ruke, zbog alu rama.

ne treba da zaboraviš na grbu nego da je aktivno koristiš.

1000016206.jpg1000016207.jpg

meni je sad čudno kad uzmem neki telefon u ruke koji nema grbu pozadi, jer sam navikao da "okačim" telefon o prst i da ga fiksiram i stabilnije držim.

kad uzmem stari s23u, prsti sami traže gde da se hvataju pozadi ali nema ništa 😬

^ Baš tako, pogotovu što je balans gornjeg i donjeg dela, bar kod x100u, odličan, pa telefon faktički može da se "drži" samo kažiprstom. Izgleda da ćemo se Ja i x100u družiti još dugo, jer koliko vidim više neće biti zakrivljenih ekrana a ja bez toga ne mogu. Probao sam nije da nisam ali ne ide da se vraćam na tastere dole ne pada mi na pamet a gesture ne radi nikako sa ravnim ekranom, pogotovu ako ima neka folija ili staklo preko.

Nazad
Vrh Dno