- Učlanjen(a)
- 06.02.2025
- Poena
- 65
Pa moramo i mi da jedemo neštomisliš da će mu biti ta cena?
tako je i 15u bio 900 dolara u Kini a tradingahenzen i giztop ga izbacili 1100 i 1200e.
Pa moramo i mi da jedemo neštomisliš da će mu biti ta cena?
tako je i 15u bio 900 dolara u Kini a tradingahenzen i giztop ga izbacili 1100 i 1200e.
ne razumem 😁Pa moramo i mi da jedemo nešto
Pa moramo da se prehranimo, imamo ženu, decu, kiriju, dva kredita za pet stanova i milione koje moramo da investiramone razumem 😁
a je l' moze po komad od 8x ultra i x200u za mene po nabavnoj ceni?Pa moramo da se prehranimo, imamo ženu, decu, kiriju, dva kredita za pet stanova i milione koje moramo da investiramoPP
kapitalizam je kanibalizam
-giztop board za vas svira večeras
/s da ne pomisli neki moderator da ću da pričam o ekonomskim slikama i prilikama
@Stefan1995 izgleda da nema popusta za clanove bencha, ne javlja se ceo dana je l' moze po komad od 8x ultra i x200u za mene po nabavnoj ceni?![]()
banda radi 24/7 nema spavanja@Stefan1995 izgleda da nema popusta za clanove bencha, ne javlja se ceo dan![]()
jes, samo sto ne mozes da ga dobijes za te pare sad, mozda za par meseci.Totalno bi se zadovoljio "osnovnim" modelom!
sta? 😂 - EV spaljuje highlights? 😂Inače benov review je EV -0.3 kroz ceo review tako da spaljuje highlights
Da, 5 puta blaže nego na Honor 7 RSR doduše.jes, samo sto ne mozes da ga dobijes za te pare sad, mozda za par meseci.
na Wondi je 12/256 950e.
sta? 😂 - EV spaljuje highlights? 😂
ne bih se ja više dopisivao sa tobom 🤣🤣Da, 5 puta blaže nego na Honor 7 RSR doduše.
Kada smanjiš EV opusti ISO mnogo i onda ne puca toliki merge bez potrebe, logično, fizika
I na 15U ne bi bilo tolike dobre ako zaista radi ono što treba da radi EV-..a da, na 15U nemaš EV-.
Pratiš Franka, znaš o čemu pričam. Na Honoru je 5x gore kada spustiš EVne bih se ja više dopisivao sa tobom 🤣🤣
Pogledajte prilog 487759
imaš par kineskih, tu se tek ...Mislim da sam pogledao sve rivjue. Bukvalno su se svi popi*ali po Xiaomiu. Superiorniji telefoni a daleko niža cena. Još samo x200u da udari poslednji ekser u kovčeg 😁
Moraš da naučiš osnove fotografije ako već pišeš ovakve stvari.OPPO pokidao.
Inače benov review je EV -0.3 kroz ceo review tako da spaljuje highlights, zato su na 15U toliko bolje odoka.
Može, itekako, multi frame exposure po frejmu se smanjuje kada smanjiš EV u ovom slučaju tj drugačije koriste HDR pretpostavljam (što svakako treba da reše ali nisu jedini telefon na kom se dešava, kao što rekoh takođe se dešava i to 5x gore na Honor Magic 7 RSR)Moraš da naučiš osnove fotografije ako već pišeš ovakve stvari.
EV (exposure value) onako laički, služi da koriguje osvetljenost fotografije. Kad ide u minus fotografija se zatamnjuje, kad ide u plus fotografija se prosvetljava. Ne može EV da ide u minus a da highlightsi budu spaljeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari