- Učlanjen(a)
- 06.02.2025
- Poena
- 65
Pa moramo i mi da jedemo neštomisliš da će mu biti ta cena?
tako je i 15u bio 900 dolara u Kini a tradingahenzen i giztop ga izbacili 1100 i 1200e.
Pa moramo i mi da jedemo neštomisliš da će mu biti ta cena?
tako je i 15u bio 900 dolara u Kini a tradingahenzen i giztop ga izbacili 1100 i 1200e.
ne razumem 😁Pa moramo i mi da jedemo nešto
Pa moramo da se prehranimo, imamo ženu, decu, kiriju, dva kredita za pet stanova i milione koje moramo da investiramone razumem 😁
a je l' moze po komad od 8x ultra i x200u za mene po nabavnoj ceni?Pa moramo da se prehranimo, imamo ženu, decu, kiriju, dva kredita za pet stanova i milione koje moramo da investiramoPP
kapitalizam je kanibalizam
-giztop board za vas svira večeras
/s da ne pomisli neki moderator da ću da pričam o ekonomskim slikama i prilikama
@Stefan1995 izgleda da nema popusta za clanove bencha, ne javlja se ceo dana je l' moze po komad od 8x ultra i x200u za mene po nabavnoj ceni?
banda radi 24/7 nema spavanja@Stefan1995 izgleda da nema popusta za clanove bencha, ne javlja se ceo dan

jes, samo sto ne mozes da ga dobijes za te pare sad, mozda za par meseci.Totalno bi se zadovoljio "osnovnim" modelom!
sta? 😂 - EV spaljuje highlights? 😂Inače benov review je EV -0.3 kroz ceo review tako da spaljuje highlights
Da, 5 puta blaže nego na Honor 7 RSR doduše.jes, samo sto ne mozes da ga dobijes za te pare sad, mozda za par meseci.
na Wondi je 12/256 950e.
sta? 😂 - EV spaljuje highlights? 😂
ne bih se ja više dopisivao sa tobom 🤣🤣Da, 5 puta blaže nego na Honor 7 RSR doduše.
Kada smanjiš EV opusti ISO mnogo i onda ne puca toliki merge bez potrebe, logično, fizika
I na 15U ne bi bilo tolike dobre ako zaista radi ono što treba da radi EV-..a da, na 15U nemaš EV-.

Pratiš Franka, znaš o čemu pričam. Na Honoru je 5x gore kada spustiš EVne bih se ja više dopisivao sa tobom 🤣🤣
Pogledajte prilog 487759
imaš par kineskih, tu se tek ...Mislim da sam pogledao sve rivjue. Bukvalno su se svi popi*ali po Xiaomiu. Superiorniji telefoni a daleko niža cena. Još samo x200u da udari poslednji ekser u kovčeg 😁
Moraš da naučiš osnove fotografije ako već pišeš ovakve stvari.OPPO pokidao.
Inače benov review je EV -0.3 kroz ceo review tako da spaljuje highlights, zato su na 15U toliko bolje odoka.
Može, itekako, multi frame exposure po frejmu se smanjuje kada smanjiš EV u ovom slučaju tj drugačije koriste HDR pretpostavljam (što svakako treba da reše ali nisu jedini telefon na kom se dešava, kao što rekoh takođe se dešava i to 5x gore na Honor Magic 7 RSR)Moraš da naučiš osnove fotografije ako već pišeš ovakve stvari.
EV (exposure value) onako laički, služi da koriguje osvetljenost fotografije. Kad ide u minus fotografija se zatamnjuje, kad ide u plus fotografija se prosvetljava. Ne može EV da ide u minus a da highlightsi budu spaljeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari