Šta je novo?

Operation Flashpoint 2

Jedna ispravka sto si tice grafike. Sa 191.07 drajverima radi kao podmazano sve na high.Senke na 4096.8xAA i 8xAF u 1080.
 
pa generalno igra i nije toliko losa, jeste da je igram samo par sati ali je za sad ostavila pozitivan utisak. Male zamerke na teksture i osvetljenje (jeste da je osvetljenje fenomenalno ali ima iritirajucih mana, kao npr kada igrate nocnu misiju pod punim mesecom i kada ne gledate direktno u mesec onda vam strasno udara svetlost od meseca kao na je dan, a kada pogledate u mesec onda se normalizuje). Cini mi se da se igra vrlo brzo prelazi. A sam engine igre ne ispunjava uslove kako bi mogla da se odvija close quarters borba, ali naravno nije igra namenjena za to vec za siroke i otvorene prostore..... 8.5/10 moja ocena
 
Toliko sam je cekao a docekao sam "potpuno sasvim sam razocaran".
Big boom najava a dosla katastrofa.
Totalni promasaj.:mad:
 
jedno veliko njesra...izvinjavam se mlađima od osamnaest godina ali ovo je igra za srednju školu!, i to za one koji je tek upisuju...
 
i ja da dodam nesto
po pitanju tezine ova igra nema veze sa prvi delom u prvom delu nikad nisam znao ko me ubio zato je nisam ni igrao :D :D :da u ovom delu se igra normalno znaci bas treba da se izglupiras da bi ubili tj hteo sam da kazem mi je tezina onako taman e sad za one koji vole onu bolest iz prvog dela sta da vam kazem . . .
nesto sam je sitno igrao posto sam kupio igru sa češkim menijem sad kupujem US pa cu malo vise da joj se posvetim
zvuk je mnogo dobar
 
Poslednja izmena:
A za radnike je koja igra? Zongliranje na skeli sa dve kante maltera ili simulacija guranja kolica puna blokova na dasci pod ugolm od 45 stepeni? Kakve veze ima koliko godina moras da imas da bi igrao neku igru?
 
A za radnike je koja igra? Zongliranje na skeli sa dve kante maltera ili simulacija guranja kolica puna blokova na dasci pod ugolm od 45 stepeni? Kakve veze ima koliko godina moras da imas da bi igrao neku igru?

Nemam pojma koja je igra za radnike, pitaj njih. Mada sam radio i na građevini i vidiš nisu mi padale na pamet simulacije i žongliranje koje si naveo :)!.

Prvo, ne govorimo o "nekoj" igri, već o Dragon Rising.
Drugo, najavljivana je kao nastavak igre Operation Flashpoint.
Treće, kreatori igre su na sva usta govorili 'As close to war as you ever get'.
Četvrto, koja je razlika između BF2 i ovog đubreta?.
Peto batice, veza sa godinama i igranjem određenih igara ima :), veruj mi na reč...ustvari...ajde razmisli i probaj da daš sebi odgovor ;)

uglavnom...grafika ima boje i osvetljenje sa druge planete, i drveće i žbunovi i trava i zemlja i modeli, sve isto, modeli su izašli iz 2004 sa brojem poligona, od taktike nema ništa, igrivost je na nivou BF2...jedini plus je što imam 124 FPS a sve na high :)
 
Poslednja izmena:
Slazem se i ja za Rising da je pumpan lazima, ali to je i nebitno, ocu da kazem da igranje nema veze sa godinama. I dok sam bio skolarac igrao sam pucacine, takticke i ove sto ti mislis da su za decu do 18 godina. Sta sad, hoces da kazes da kako staris ti zelis da igras extremno-kompleksno-RPG-takticko-simulativne produkte elektronske zabave? To je mozda tvoja stvar, po meni igra je igra i ako nudi neku vrstu zabave onda je vredi odigrati, a ako ti se ne svidja nemoj da je igras i gotovo. Svako drugo poredjenje po starosnom dobu je potpuno neumesno.
 
Igra je 0, a plus sam skinuo rusko izdanje....
 
Ne preteruj. Igra moze da se igra, to sto nije ispunila ocekivanje je nesto drugo, a to sto si ti skinuo rusku verziju dokazuje da ne baratas lepo sa warez sadrzajem.:)
 
Poslednja izmena:
Izvinite sto smaram, ali da li je izasao neki fix koji ukljanja onaj braon filter?
 
Teško da će neko poraditi na tome.
 
Odlična igra. Meni se skroz sviđa, ima istu atmosferu kao stari OFP i mnogo, ali mnogo mi je bolja od ARMA po svim kriterijumima.

Čak mi je i grafika super. Malo je lošija nego na trailerima, ali ne drastično da se primeti. Jako sam zadovoljan :)
 
I meni se jako svidja bolji FPS nisam skoro igrao mozda CoD4
 
... a to sto si ti skinuo rusku verziju dokazuje da ne baratas lepo sa warez sadrzajem.:)
so true :p
Ali ipak... ono sunce i nebo, ej pa nisam na marsu da sve bude crveno.
Ne kapiram čemu trčanje kad čučneš?! I nerviaraju me ovi glupi saborci koji rade sve isto što i ja... Grafka je ok, ali mislim da je trebala biti bolja za 2009-u godinu. Takođe otvaranje vrata (u onom selu na početku) je ravno samoubistvu...ima t još nekih sitnica koje mi smetaju, ali to je moje mišljenje, neću da ispadne da pljujem po igri.....nisam hater :)
 
Poslednja izmena:
Uvek je bilo razlicitih ukusa, meni licno igra se ne svidja, presao sam prvih par misija i uninstalirao. Vise mi leze realnije igre, a ako sam raspolozen za arkadu onda lepo opicim COD4 ili 5 it to je to, izbacis visak energije i ides dalje. U OFP2 ima tih arkadnih detalja ali su hteli da docaraju utisak realnosti pa onda pesacis po par kilometara, napucavas se neprijateljem, pa ponovo pesacis/vozis i tako u krug. Sve u svemu brzo su me smorili.
 
Ljudi, koliko misija ima singleplayer?

Ja sam stigao do 6-te...

Ne zurim nigde, ali cisto ono da znam:)
 
Odlična igra. Meni se skroz sviđa, ima istu atmosferu kao stari OFP i mnogo, ali mnogo mi je bolja od ARMA po svim kriterijumima.

Čak mi je i grafika super. Malo je lošija nego na trailerima, ali ne drastično da se primeti. Jako sam zadovoljan :)

Stevane!, jel' s' to ti? :D

Atmosfera ista kao i OpF?, e stvarno sam mislio da si se opametio :)
 
Bobo! Zašto me tako gledaš? :D

Kad uporedim OFP2 i onaj beta test zvani ARMA, nema o čemu više da se priča. ;)
 
Poslednja izmena:
Sinoć smo igrali 2 ortaka i ja COOP, mnoooogo bolje od igranja solo misija a radi sve kao podmazano :D

Dobra igra, svidja mi se :)
 
^coop u LANu?
 
Ne, napravio sam COOP server na internetu, i oni se povezali regularno :)
 
Evo i ja da kazem nesto...ne smeta mi sto nije s(T)imulacija rata, ali mi smetaju FoV, AI, i neke stvari u komandama- Koj' se k* ukocim u mestu kad skrolujem kroz inventar, ili dajem naredbe vodu ili za podrsku?
Igram na predzadnjem nivou tezine, i ono...komandovanje vodom je uzasan smor zbog zastajkivanja, trazenje komandi ... ovako samo ''follow me" i pucaj na sve sto mrda...tako da nije ni blizu GRAW-u sto se mene tice. To je verovatno zato sto je i ova igra (kao i ARMA) izbacena sa singleplayer kampanjom tek reda radi. Samo ides od misije do misije, kao imas da procitas neki duzi tekst kao brifing, bla bla...
I koliko sam uspeo da provalim, u ovih 4-5 misija, AI vidi kroz travu i rastinje, kao i brda i proplanke u blizini.Which sucks.

E,da- i lecenje saboraca je UZAS, ne mogu uopste da provalim kome nije dobro - nego moram da trcim od jednog do drugog sa medkitom, sto je malo zahebano kad te stalno prate:d
 
Poslednja izmena:
Probao sam igru i uopšte mi se ne sviđa. Menjanje između dva oružja je mnogo sporo, grafika je prosečna a možda i malo ispod proseka, AI je čudan. Sve u svemu, razočaran sam.
 
Presao, total vreme, 6h 24 min...tragicno. Plus sto igra ima takticku stranu i checkpoint sistem (vracaj se nazad cim pogines, i to u PM nazad). Znaci, bedno kratko...a taman sam se uhodao i navikao na neke stvari. Poslednja misija - komicna, sve pomlatio sa obliznjeg brda osim generala, i usetao sa drustvom u bazu i tu ubio trojicu...ENDE....US MARINES KICKED BUTT AGAIN, i idemo dalje...
 
Poslednja izmena:
Mislim da je druga misija, uradim sledece:
-Complete flanking maneuver with Saber Three
-Remain undetecked by PLA forces
-Destroy Sunburn Site
i sad "prelazim":
-Disable Air Defenses
medjutim, tu na nekom brdascetu ima PVO po naski sa 6-7 neprijatelja i kako god ih pobio i digo PVO u fazduh (da artiljerijskom podrskom ili sam) , krenu moji helikopreri i izbace mi poruku da uradim :
-"Saber Two, this is Saber.Hydra is on station, and weapons hot. Recommend you mark your position with IR strobe or smoke. Out."

e sad, ja u rancu nemam dimnih bombi ! a IR strobe nece da se upali na B a i zasta je njima bitno gde sam ja ?!
Uglavnom uvek tu kazu da su pogodjeni i kraj. Probo 4 puta al ne ide...
Pomoc !
 
Hm, ja nisam imao problema u toj misiji ... a nisam ni bacio smoke. Samo smo dotrcali do extraction point-a i to je to.

Procitaj ovaj guide, mozda ti pomogne.
 
Nazad
Vrh Dno