Šta je novo?

Operation Flashpoint 2

That`s right.:) I ne samo u igrama ovog tipa vec u svim igrama.

Ne znam, meni svi "bloorm" :) efekti osim umerene varijante HDR-a i DoF efekta, smetaju u igrama ovog tipa.

Ovo nema veze sa bloomićima, hadeerčićima i ostalim "gledaj me, prštim na sve strane" efektima :). Ovo je "zrnasti efekat" koji ste sa zadovoljstvom gledali i u Saving Private Ryan, i u Band Of Brothers, i u Black Hawk Down :)

Ovo nema veze sa bloomićima, hadeerčićima i ostalim "gledaj me, prštim na sve strane" efektima :). Ovo je "zrnasti efekat" koji ste sa zadovoljstvom gledali i u Saving Private Ryan, i u Band Of Brothers, i u Black Hawk Down :)

Ok, ali ja ne gledam film nego igram "vojnu simulaciju" u kojoj vojnik ne vidi "sneg" po defaultu, vec samo kada ukljuci night vision. :) Ok je u nekim drugim linearnim i skriptovanim igrama tipa BiA ili CoD koje su inspirisane filmovima Saving Private Ryan i serijom Band of Brothers, ali ne i u simulaciji kao sto je OF...mada, ovo ce na kraju da ispadne novi BF: Bad Company. :)

Ok, ali ja ne gledam film nego igram "vojnu simulaciju" u kojoj vojnik ne vidi "sneg" po defaultu, vec samo kada ukljuci night vision. :) Ok je u nekim drugim linearnim i skriptovanim igrama tipa BiA ili CoD koje su inspirisane filmovima Saving Private Ryan i serijom Band of Brothers, ali ne i u simulaciji kao sto je OF...mada, ovo ce na kraju da ispadne novi BF: Bad Company. :)

Ne razumem bas ovo "ne gledam film, vec igram "vojnu simulaciju"", ali ok :eyebrows:

Ja bih recimo bas voleo da neko najzad ubode tu fotografiju iz BoB-a ili Black Hawka...ali nikako to da se desi...ono sto se redovno ponavlja je ovo zutilo...a noise onda bude jeftin trik za skrivanje brljavih tekstura.

A takvih "pokusaja" ima u mali milion igara svih zanrova lol...tako da mi je vise muka od tih egzibicija i kad vidim one shotove i filmice iz ArmA 2, ili jos par drugih igara koje imitiraju realno svetlo a ne kameru Ridlija Skota ili Spilberga, meni osvane:)

I have high expectations regarding this game!
The gamers need a hardcore Military simulation, it's been awhile since OFP1

MC Hammer ем си..... у свакој теми мирођија :wave:

Poslednja izmena:
Arma 1 je i dalje neigriva, a period neigrivosti ce izgleda oboriti 2.deo ;).
Nije vredno smaranja, barem ne za singleplayer, za multi mozda.

Ако можеш инсталирај последњи patch 1.16 па онда коментариши игривост..а singleplayer у кецу је тотално безвезе мада имаш одличан mod Cold War Rearmed :,,:
* Original OFP islands updated taking advantage of the new texture and vegetation enhancements

* New vehicles from the Cold War era

* New units textured in the Cold War era style

* OFP-like UI design

* The whole CWC and Resistance campaign :banana:

* All original SP and MP missions from BIS

Znaci sredili su 1.deo jos malo pa blizu izlaska 2.dela, sjajno :smash:.
Nek nadju bolje testere, pa nek onda izbacuju igru...

Skip that ^ shit :d.

I did, skip it!:crash:

None of those games was even close to the eternal OFP!:type:

If OFP2 becomes too shooter-y or crappy; i'll simply return to OFP1 + FFUR +Kegety's Dll!:guitar:

Poslednja izmena:
jos 3 razloga why I like it :)

O daaa, redovna doza primenjuje se i dan danas. :) Tom Hanks i Stiven Spilberg pripremaju nam novi dope pod nazivom Pacific :)

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/a5OXif7WhcI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/a5OXif7WhcI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

O daaa, redovna doza primenjuje se i dan danas. :) Tom Hanks i Stiven Spilberg pripremaju nam novi dope pod nazivom Pacific :)

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/a5OXif7WhcI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/a5OXif7WhcI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Opa, nisam znao za ovo, sjajno:)

Iskreno se nadam da je blizi GRAW-u, kada vec ne moze biti blizak prvom delu :).
Moram reci da mi se svidja na prvi pogled.
Hard core simulacija - ArmA2 (nju cemo igrati za jedno 5 godina), i light simulacija OF2.

I nema ovo nikakvih dodirnih tacaka sa CoD, veoma lici na GRAW, mada sacekacemo da izadje jos neki video...

Poslednja izmena:
Ista prica kao i sa Rainbow Six, od cele igre ostao samo naslov isti... :crash:

Poslednja izmena:
/\ eee da je takva ingame grafika trebao bi mi grafički špil karata...

Da li zna neko tacan datum izlaska?

Vrh Dno