- Učlanjen(a)
- 22.07.2008
- Poena
- 169
Novi shotovi...
ArmA 2 je ocigledno daleeeko ispred...ali zato ovi nisu propustili priliku da ubace grain filter...
Odakle ti to da je Arma 2 graficki naprednija ?
Novi shotovi...
ArmA 2 je ocigledno daleeeko ispred...ali zato ovi nisu propustili priliku da ubace grain filter...
Odakle ti to da je Arma 2 graficki naprednija ?
ALI samo u slučaju da ga u multiplayu svi uvek vide sa svih razdaljina, a ne kao u ARMA da travu vidiš samo ti ispred sebe, a ne i neki snajper tamo na 1500m od tebe.
Trebali bi da naprave USB 2.0 M4 pusku koju bi koristili umesto misa zarad realisitcnosti :d :d :d
Odigrao sam stari OFP 1 , nemam neki komp da teram ARMA i ARMA2 ... Tako da o njima nemogu da sudim , ali kako vidim po vasim komentarima svi ti derivati OFP nisu realisticni , nazalost fasciniram sam grafikom , izgledom,oblacima,eksplozijama, sve je to OK . ALi iz onog "Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - Artillery Gameplay Trailer (ingame)" pa majke mi SMESNO MI JE !
1. On naruci vadzusni napad, i za 2 sekunde ga dobije ... Alo gde je to moguce,pa ni ameri u Iraku za tako kratko vreme nedobiju informaciju ...
2.Kako je onim laserskim cudom od nisana namazao trojcu , ju kao da je imao neki laserski noz SNOP pa ih je posekao ...
p.s. Nisam kompetetan da sudim ali bi tako LEGENDARNU IGRU trebali napraviti jos tezu i jos realisticniju ... I u Iraku ameri gledaju kroz musicu a ne kroz lasere i kojekakva SF cuda ...
Toliko od mene !
- Nightview scene: AI is running through walls right in front of player
- AI in building is not reacting AT ALL. The enemy player can dance around them without anything happening.
- robot-like precision of injured AI enemies, can pinpoint your location in a heartbeat; seems unfair and not very life-like
- enemy AI can see through foliage; the higher the detail settings (the more foliage on display) the more you are at a disadvantage
- Missions are reported "failed", even if the player hasn´t even picked the mission yet.
Ovo neki laserski metci? Jesu li Ameri toliko napredovali?!:d
ArmA 2 mi se nekako vishe svidja. Ovo podseca na Crysis, samo sa squadom.
Ocekivano, tipicni FPS.
Nove slike.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mnogo noise-a, mnogo...
Verujem da ce biti opcije da se taj filter iskljuci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari