Šta je novo?

Operation Flashpoint 2

:D I dunno, eto tako mi deluje...kvalitet (graficki!) ove igre opada sa svakom novom serijom shotova, dok ArmA 2 izgleda sve lepse.

Ako nista, Arma2 ide na fotorealizam, a Codemasters ocigledno ide na onaj stari "next-gen" (ou jea) nacin- da lici na AAA film sa uvrnutim filterom...zeleno-sivo, zuto-sivo, braon-sivo.Pa malo bluma, pa malo graina...cisto da pokriju "kvalitet" tog next-gena koji vrca iz svakog coska.

Meni OFP2 izgleda extra i jedva čekam da vidim kako će da izgleda bojno polje kada se sve bude dimilo na sve strane. Mislim da će samo taj efekat mnogo doprineti dobroj atmosferi ALI samo u slučaju da ga u multiplayu svi uvek vide sa svih razdaljina, a ne kao u ARMA da travu vidiš samo ti ispred sebe, a ne i neki snajper tamo na 1500m od tebe.

ALI samo u slučaju da ga u multiplayu svi uvek vide sa svih razdaljina, a ne kao u ARMA da travu vidiš samo ti ispred sebe, a ne i neki snajper tamo na 1500m od tebe.

Loool :D, koji trash, ti se kao shunjas u travi, a ostali sa vece razdaljine ni ne vide tu travu oko tebe :smash:.

Odigrao sam stari OFP 1 , nemam neki komp da teram ARMA i ARMA2 ... Tako da o njima nemogu da sudim , ali kako vidim po vasim komentarima svi ti derivati OFP nisu realisticni , nazalost fasciniram sam grafikom , izgledom,oblacima,eksplozijama, sve je to OK . ALi iz onog "Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - Artillery Gameplay Trailer (ingame)" pa majke mi SMESNO MI JE !

1. On naruci vadzusni napad, i za 2 sekunde ga dobije ... Alo gde je to moguce,pa ni ameri u Iraku za tako kratko vreme nedobiju informaciju ...
2. Kako je onim laserskim cudom od nisana namazao trojcu , ju kao da je imao neki laserski noz SNOP pa ih je posekao ...

p.s. Nisam kompetetan da sudim ali bi tako LEGENDARNU IGRU trebali napraviti jos tezu i jos realisticniju ... I u Iraku ameri gledaju kroz musicu a ne kroz lasere i kojekakva SF cuda ...

Toliko od mene !

Poslednja izmena:
Pa dobro sad, sta bi trebalo da u igri narucimo vazdusni napad, i da cekamo jedno 3 sata da stigne :D.

I ja bi volio kad bi igra tezila hard core simulaciji, no neke stvari ipak nisu realne da budu realno odradjene :p.

Trebali bi da naprave USB 2.0 M4 pusku koju bi koristili umesto misa zarad realisitcnosti :d :d :d

Kad ce da izadje OFP 2?!

Bogami i OF2 i ARMA2 cu morati da overim cim izadju.

Odigrao sam stari OFP 1 , nemam neki komp da teram ARMA i ARMA2 ... Tako da o njima nemogu da sudim , ali kako vidim po vasim komentarima svi ti derivati OFP nisu realisticni , nazalost fasciniram sam grafikom , izgledom,oblacima,eksplozijama, sve je to OK . ALi iz onog "Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - Artillery Gameplay Trailer (ingame)" pa majke mi SMESNO MI JE !

1. On naruci vadzusni napad, i za 2 sekunde ga dobije ... Alo gde je to moguce,pa ni ameri u Iraku za tako kratko vreme nedobiju informaciju ...
2.
Kako je onim laserskim cudom od nisana namazao trojcu , ju kao da je imao neki laserski noz SNOP pa ih je posekao ...

p.s. Nisam kompetetan da sudim ali bi tako LEGENDARNU IGRU trebali napraviti jos tezu i jos realisticniju ... I u Iraku ameri gledaju kroz musicu a ne kroz lasere i kojekakva SF cuda ...

Toliko od mene !

Jos su ta trojica njega prvi uocili, sto im daje ogromnu prednost, i uspjeli su ga promasiti. Mislim to djeluje tako smjesno.

Hahaha, ova igra ce da bude veca nocna mora i horor nego prethodni deo:

- Nightview scene: AI is running through walls right in front of player
- AI in building is not reacting AT ALL. The enemy player can dance around them without anything happening.
- robot-like precision of injured AI enemies, can pinpoint your location in a heartbeat; seems unfair and not very life-like
- enemy AI can see through foliage; the higher the detail settings (the more foliage on display) the more you are at a disadvantage

Ali ovo je najjace:

- Missions are reported "failed", even if the player hasn´t even picked the mission yet.

Toliko o "realizmu"... :D:D:D

Što je najgore, ni ovaj OFP2 ne izgleda nešto bog-zna-šta. Imam osećaj da će ove dve igre da se takmiče u tome koja ima manje bagova.

Ma ne izgleda ni on ali cisto sumnjam da moze codemasters da sustigne ove bohemia manijake. Ipak su oni okrenuti sirokim masama a ne ko ovi sto ocekuju da ce da se guta sve i da im se sa svakom igrom oprastaju bagovi.

E3 Gameplay trailer - Operation Flashpoint: Dragon Rising

[YOUTUBE]WnTFPC9mFug[/YOUTUBE]

Ovo neki laserski metci? Jesu li Ameri toliko napredovali?!:d

Poslednja izmena:
Ma to nova vrsta svetlecih metaka koji su napravljeni da se ne vide sa nightvision-om :D

Zju kol'ka mapetina! :zgran:

Bas lepo sto onako tecno igra... Ili meni nesto mnogo secka flv... ;)

ArmA 2 mi se nekako vishe svidja. Ovo podseca na Crysis, samo sa squadom.

Ocekivano, tipicni FPS.

ArmA 2 mi se nekako vishe svidja. Ovo podseca na Crysis, samo sa squadom.

Ocekivano, tipicni FPS.

Nemojte da compare frogs and grandmothers :d.
Arma2 je duhovni naslednij OF, i svi znamo sta od te igre ocekujemo.

OF2, ja bih rekao, najvise podseca na Ghost Recon serijal recimo, i znamo sta od toga (polusimulacija ratovanja) mozemo ocekivati.

Znaci, ne bih rekao da je tipican fps ;), al opet nije konkurent Arma2 :).

Nove slike.

2l9gplg.jpg

33p3vv8.jpg

15d1ci9.jpg

2udz15c.jpg

2vacg00.jpg

12675gz.jpg

zn4hvn.jpg

2ijosv5.jpg

Mnogo noise-a, mnogo...

ne znam, meni se bas svidja taj grainy effect...

Nazad
Vrh Dno