NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
Ja sam iz Chrome-a manuelno prebacio, radi savrseno.
Kako manuelno?
Ja sam iz Chrome-a manuelno prebacio, radi savrseno.
Meni je Bookmark importer siv, ne može se kliknuti na tu opciju iako je ona tu.klik na logo > more tools > bookmark importer
Pa promenis extenziju extenzije, .crx > .nex (radi i obrnuto)Kako manuelno?
To ne radi za Hangouts za Operu? Ili se može nekako natjerati da radi?Pa promenis extenziju extenzije, .crx > .nex (radi i obrnuto)
Ljudi, pa jel moguce da je ver. 21 i da jos uvek nema bookmark?! Ja sam jos uvek na 12, i pocela je po prilicno da se raspadana, posto verovatno developeri za sajtove vise joj ne prilogodjavaju nista pa vec na mnogo mesta ima raznih falinki.
Kako vi koji ste presli na next. Zar vam ne treba bookmark? Mislim izes speed dial i ovako imam 10 str. tu, necu 100 str. sada prebaciti na sd.
Ljudi, pa jel moguce da je ver. 21 i da jos uvek nema bookmark?!
Videcu nesto od ovih predloga.
6pack, nisi napisao ili se nisi jos vratio kuci.
Drugi sajtovi ne rade samo blic i yt..
mislim...
NightCrawler > Version: 21.0.1432.39
Jednostavno, copy/paste bookmark fajla iz Chrome foldera u Opera folder, imas uputstvo na netuKako manuelno?
Mislim da im fale resursi.
Fali im još ponešto osim resursa.Opera has finally backtracked on its plan to ditch bookmarks after complaints from a lot of users. Since Opera 15 is built from scratch, so to speak, from Chromium source code, thecompany wanted a fresh start and got rid of the features that most people didn't use.
The aforementioned browser version shipped without any support for bookmarks. Instead, it urged users to rely on the more powerful Speed Dial and the new Stash feature.
Those two features combined offered much of the functionality that bookmarks provide in a way that makes more sense.
This wasn't some random decision, based on usage data, as Opera knew that 90 percent of users had never added a single bookmark.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari