Šta je novo?

Opera

Ja i dalje na 12.6. Nisam pokretao Next bar mesec ipo dana, usao pre neki dan, krenuo update, reko sada ce biti svega novog. Kada ono prc.

12.16

Možda je "nevidi" browser

Presao sam juce na operu. Pa to kida kako ide. Samo kad udjem na youtube pre nego sto pocne klip trazi mi 'click to run adoba flash player' skinuo sam juce i instalirao ali nije to , to. Kad ugasim off-road mode onda youtube radi kako treba , bez toga na pocetku?

Presao sam juce na operu. Pa to kida kako ide. Samo kad udjem na youtube pre nego sto pocne klip trazi mi 'click to run adoba flash player' skinuo sam juce i instalirao ali nije to , to. Kad ugasim off-road mode onda youtube radi kako treba , bez toga na pocetku?

Ne treba ti off-road mod. Vec sam ti rekao.

Izasla verzija 20. Moglo bi se reci da je ovo sad spremno za svakodnevnu upotrebu jer ima sve osnovne stvari.
I dalje je daleko od stare opere, ali pomaka ima. Jako brzo radi, to mi se svidja.
Ja cu jos da sacekam malo, verovatno cu u jednom momentu preci na nju

Poslednja izmena:
Da li meni jedino ne radi uvoz bookmark-a ?
Dok se sinhronizacija normalno ne uhoda,zaista mi opera nije od koristi,sem za cist surf.

Opera 20 otvara klix.ba u mobilnoj verziji. Boze mili sta uradise ljudi sa onako dobrog browser-a.

To nije do browsera, zar ne vidiš da te sajt redirektuje na m.klix.ba?

Sajt prepoznaje user agent string i na osnovu toga vrši redirekciju, vlasnicima sajta treba da se žališ da promene detekciju mobilnih uređaja ili još bolje da im ukažeš na mogućnosti responsive dizajna gde nije potrebna mobilna verzija sajta, a kamoli neke glupave redirekcije na osnovu user agent stringa.

Može li pomoć kako da importujem bookmarkse iz FF u Operu 20?
Ne nalazim nigde opcije za bookmarkse u operi

Pa šta im je trebalo da menjaju onaj raniji sistem imporotvanja iz prethodnih verzija :wall:

Opera 20.0.1387.59 Windows 8.1, not responding se desava nekoliko puta dnevno na 3 razlicite masine.
Da li jos neko ima ovih problema?

Zadnja verzija je 20.0.1387.82 pa možda da probaš sa njom. Inače nisam na Win 8.1 pa ne znam.

Ima li Opera 20 Sidebar i ako ima kako da ga uključim?

Predpostavio sam da su izbacili, nešto mi se čini da idu u pravcu Chrome.

Može li u Operi 20 da radi Chrome ekstenzija za Hangouts? Imam u Operi onu ekstenziju koja omogućava instaliranje Chrome ekstenzija ali opet neće da mi instalira Hangouts.

Vrh Dno