Zna li neko hoce li se i dalje razvijati Opera 12.50?
Mega.co.nz ne radi, bojkotuje 12.15, traži nadogradnju na Next...
Posle obaranja sistema instalirao sam operu 12.15 i prilikom logovanja na yahoo mi je izbacilo opciju da mi zapamti ime i password da bih kasnije mogao preko onog "kljuca" da se ulogujem medjutim u zurbi sam greskom kliknuo da ne zelim nikada da mi zapamti podatke. Da li postoji nekakva mogucnost da to ispravim to jest da ponovo dobijem mogucnost da mi zapamti podatke pa da mogu posle sa jednim klikom da se ulogujem na yahoo?
Pomalo me čudi, radilo je ne tako davno, a Next je u najboljem slučaju nedovršena beta. Valjda im je u interesu da što više korisnika ima pristup njihovom servisu, a ne da nema.I to te cudi? Ionako reklamiraju Chrome od kad su startovali. 12 ide u penziju, ali ce da zivi dok ovi ne implementiraju opcije u Next.
Fali changelog da vidimo sta ovaj update uopste donosi.
a sta je to navodno automatski intalirano?
primetio sam da me opera gnjavi sa sertifikatom konstantno za mail
Kapiram da je jedan lik od celog tima radio ovu poslednju verziju zato i takav changelog![]()
Da li Opera ima neki add-on ili mogucnost neki tekst koji kuckas da ako slucajno zapuca Opera ili se iznenada ugasi to isto i snimi negde sto si kucao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari