Apdejtovao danas O 12.x na poslednju verziju, za matorce, i sada se gasi cim se pokrene :d I tako 5x za redom svaki put, definitivno prehajpovan pretrazivac, komp mi je cist i radi kao sat (nemam nikakve probleme ni sa najzahtevijim programima) WF 18 radi dosta brzo (sa dosta dodataka), cist Chrome radi munjevitom brzinom a Opera se otkad sam je prvi put instalirao i na raznim sistemima svaki put vuce kao prebijena a klot je, sluzi samo za vesti, YT i fb firme, matorci navikli na nju i samo zato je i drzim na kompu.
To se dešava iz vedra neba. Čista reinstalacija rešava problem.Apdejtovao danas O 12.x na poslednju verziju, za matorce, i sada se gasi cim se pokrene :d I tako 5x za redom svaki put, definitivno prehajpovan pretrazivac, komp mi je cist i radi kao sat (nemam nikakve probleme ni sa najzahtevijim programima) WF 18 radi dosta brzo (sa dosta dodataka), cist Chrome radi munjevitom brzinom a Opera se otkad sam je prvi put instalirao i na raznim sistemima svaki put vuce kao prebijena a klot je, sluzi samo za vesti, YT i fb firme, matorci navikli na nju i samo zato je i drzim na kompu.
^ sistema ili opere? :d Posto sam Operu vec reinstalirao.. al' evo danas se problem ne javlja, za sada. Ali opet mi nije jasno zasto ovako sporo radi.. bez addona, tema i sl. (mada ni to ne bi trebalo da pravi probleme)..
Lupa ti kontru
@Dark Magician
Videcu onda tu 15 da instaliram ako se ne razlikuje previse od 12.. ne treba mi (tj ne treba im) nista od naprednih opcija.
Moracu da je stavim na ignore :d
@Dark Magician
Videcu onda tu 15 da instaliram ako se ne razlikuje previse od 12.. ne treba mi (tj ne treba im) nista od naprednih opcija.
ukljuci advanced keyboard shortcutKako najlakse da se krecem kroz otvorene tabove preko tastature? Ctrl+tab mi ne odgovara, jel ima neki laksi i brzi nacin?
Koje vi shortcut-e sve koristite?
p.s. dokle je dosla nova Opera? Jel ulazi u finalnu fazu?
p.s. dokle je dosla nova Opera? Jel ulazi u finalnu fazu?
desni klik + skrolKako najlakse da se krecem kroz otvorene tabove preko tastature? Ctrl+tab mi ne odgovara, jel ima neki laksi i brzi nacin?
To ocigledno nije preko tastature.
Cycle to next tab (defaults to recently used order) -Alt + Page Down
Cycle to previous tab (defaults to recently used order) - Ctrl + Shift + Tab,Alt + Page Up
Switch to next tab on tab bar -1, Ctrl + F6
Switch to previous tab on tab bar -2,Ctrl + Shift + F6
Sam promeni prečice na zgodnije direktno u .ini fajlu.
desni klik + skrol
Da, mada ja preferiram da otvorim ini fajl noutpedom, lakše mi je tako.To si mislio u shortcuts pa da editujem Opera Standard fajl?
Hoće li poslednja verzija (mislim da je 16) pregaziti moju staru 12.16 ili mogu da rade paralelno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari